Melissa McCarthyn kelkka on kääntynyt vuodessa.

Hollywoodin laihuusihannoinnista huolimatta näyttelijä Melissa McCarthysta, 44, on tullut viime vuosina supermenestynyt. Ja sekös on piristävää! Joku muukin kuin superhoikka voi pärjätä jopa Hollywoodissa.

Viime vuonna hän kertoi Rolling Stone -lehden haastattelussa olevansa tyytyväinen itseensä juuri sellaisena kuin on. Samassa haastattelussa kävi selväksi, ettei Melissa ryhtyisi ikinä laiharille. Hän arvostaa enemmän rentoa elämää kuin kaloreiden laskemista. Haastattelussa hän selitti, että saatuaan kaksi tytärtä hän ei jaksa oikeastaan enää välittää. People-lehdelle hän kertoi, ettei ole koskaan tuntenut tarvetta muuttua.

Ja vielä mitä. Tällä viikolla hän sai oman tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Tähden hän vastaanotti parikymmentä kiloa laihempana kuin viime vuonna. Melissa on ryhtynyt pudottamaan painoa vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, Shape-lehti kirjoittaa. Näyttelijä ei ole itse kommentoinut painonpudotusta.

Mutta Melissan itsevarmuutta ihailevat, älkää huoliko, hän ei aio luopua kaikista kiloistaan vaan haluaa yksinkertaisesti päästä kohti vähän terveellisempää painoa ja elää vähän pidemmän elämän.

Näyttelijä muistetaan muun muassa Gilmoren tytöt -sarjasta ja Morsiusneidot-elokuvasta. Hän näyttelee pääosaa kesäkuussa ensi-iltaan tulevassa toimintakomediassa Spy.

Lue myös:

Huippusuunnittelijat kieltäytyivät tekemästä Oscar-asua XL-kokoiselle

Löydä oma laihdutusidolisi

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.