Brittinäyttelijän mielestä avioliitto on epäromanttinen asia.

Romanttisista komedioista tunnettu näyttelijä Hugh Grant, 55, kertoi toissapäiväisessä Howard Sternin radiohaastattelussa, ettei usko avioliittoon ja yksiavioisuuteen. Hänen mielestään uskollisuus pitkässä parisuhteessa on epärealistinen vaatimus.

– Kuka on sanonut, että ihmisen on tarkoitus olla 40 vuotta yksiavioisessa, uskollisessa suhteessa? Ainoastaan raamattu tai joku sellainen. Kukaan ei ole koskaan sanonut, että se olisi hyvä idea, Hugh totesi.

Hugh kertoi haastattelussa ihailevansa erityisesti ranskalaisia ja italialaisia pariskuntia.

– He ottavat liittonsa vakavissaan, mutta ymmärtävät, että toisen luona saattaa käydä muita vierailijoita kello 5 iltapäivällä, Hugh kertoi.

– He eivät puhu asiasta mitään, mutta se pitää liitot kasassa.

Avioliiton ajatus kuitenkin kuulostaa hänen mielestään houkuttelevalta. Käytännössä se ei kuitenkaan ole oikea ratkaisu hänelle.

– Mielestäni avioliitossa on jotain epäromanttista, hän myös tokaisi.

Kaksi naista – neljä lasta

Hugh’n tuore lausunto ei yllätä. Viime vuosina hän on ollut useaan otteeseen otsikoissa erikoisen suhdetilanteensa vuoksi. Vasta viisikymppisenä esikoisensa saanut näyttelijä on saanut viimeisen viiden vuoden aikana neljä lasta. Erikoisen tilanteesta tekee se, että lapset on tehty vuorotellen kahden eri naisen kanssa.

Hughin esikoistytär Tabitha syntyi syyskuussa 2011. Tyttären äiti on miehen silloinen tyttöystävä Tinglan Hong. Vuotta myöhemmin ruotsalainen televisiotuottaja Anna Eberstein ja Hugh saivat John Mungo -nimisen poikavauvan.

Vuonna 2013 Hugh palasi yhteen esikoistyttärensä äidin Tinglanin kanssa ja pari sai Felix-pojan vielä samana vuonna.

Grantin kolme ensimmäistä lasta syntyi 15 kuukauden sisällä, joten Anna ja Tinglan olivat raskaina samaan aikaan.

Neljännen lapsensa Hugh sai Annan kanssa viime joulukuussa.

Hughin kerrotaan ottaneen täyden vastuun kaikista lapsistaan. Hän on jopa ostanut molemmille naisille hulppeat asunnot Lontoosta, läheltä omaa kotiaan.

Takana pitkä liitto

Hugh on aiemmin seurustellut muun muassa näyttelijä-malli Elizabeth Hurleyn kanssa. Suhde kesti 13 vuotta, mutta joutui huomion kohteeksi vuonna 1995, kun Hugh petti Elizabethiä Divine Brown -nimisen prostituoidun kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2000. Hugh ja Elizabeth ovat pysyneet eronsa jälkeen ystävinä.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.