Näyttelijät Malla Malmivaara ja Miika Laakso ovat kollegoita ja sisaruksia. Yhteys löytyi vasta aikuisena. Kuva: Jouni Harala
Näyttelijät Malla Malmivaara ja Miika Laakso ovat kollegoita ja sisaruksia. Yhteys löytyi vasta aikuisena. Kuva: Jouni Harala

Näyttelijäkollegoilla Malla Malmivaaralla ja Miika Laaksolla on yhteinen äiti, jonka kanssa kumpikaan ei kasvanut. Asiat, jotka erottivat sisarukset, on vain pitänyt hyväksyä.

– Valitsimme ilon, emme katkeruutta.

Näyttelijät Malla Malmivaara ja Miika Laakso on nähty yhdessä Ylen Kimmo-sarjassa. Harva on kuitenkaan tiennyt, että kaksikko on sisaruksia oikeassa elämässä. Mallalla ja Miikalla on yhteinen äiti, mutta sisarukset varttuivat erillään ja tutustuivat toisiinsa vasta aikuisina.

Mallan äiti ja isä olivat eroamassa, kun äiti alkoi jo odottaa Miikaa toiselle miehelle. Erossa Malla jäi isälle, Miika puolestaan varttui adotioperheessä.

Malla ja Miika ovat tienneet toisistaan aina, mutta sattuman piti puuttua peliin ennen kuin he kohtasivat kymmenen vuotta sitten. Ensitapaaminen jännitti, mutta toinen tuntui nopeasti tutulta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tuli olo, että of course, sä kuulut tähän ja olet meidän laumaa, Malla kuvailee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Välit ovat tuntuneet alusta asti helpoilta, kun sisarukset ovat avoimesti puhuneet kaikista menneisyyden tapahtumista. Asiat, jotka aikoinaan erottivat, on nostettu rohkeasti päivänvaloon.

– Meillä ei ole ollut tarvetta sievistellä historiaa.

Mallan ja Miikan äidillä oli yhteensä viisi lasta. Sisarusparven nuorin löytyi Beverly Hillsistä, ja nyt häneenkin on saatu yhteys.

– Meille on sanottu, että tehkää leffa juuristanne. Mutta siitä tulisi huono, koska kukaan ei kuitenkaan uskoisi, miten kaikki on mennyt, sisarukset nauravat.

Miten sisarukset lopulta löysivät toisensa? Mikä esti tapaamasta aiemmin? Millainen lapsuus kummallakin oli? Mikä Mallaa ja Miikaa yhdistää? Lue sisarusten koko haastattelu Me Naisten numerosta 4/2017.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla