Jennifer ja Ben pupustelivat ruokaostosten jälkeen parkkipaikalla. Kuva: MVphotos
Jennifer ja Ben pupustelivat ruokaostosten jälkeen parkkipaikalla. Kuva: MVphotos

Näyttelijä Jennifer Garner on innoissaan miehensä kasvaneista lihaksista.

Viikonloppuna ensi-iltaan tulleen Gone Girl -leffan tähti Ben Affleck, 42, on jo vaihtanut huolestuneen aviomiehen roolin Batman-pukuun.

Alkuvuonna 2016 teattereihin tulevaa Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvaa varten Ben on myös joutunut kasvattamaan kunnon muskelit, joista puoliso Jennifer Garner, 42, iloitsi Live with Kelly and Michael -talk show'ssa viime viikolla.

Juontaja Kelly Ripa kysyi Jenniferiltä, näyttääkö mies tosiaan yhtä bodatulta myös Batman-puvun alla.

– Hän on kasvattanut 13 kiloa lihasta ja hänen rasvaprosenttinsa on kahdeksan. Hän näyttää melko hyvältä. Se on vähän kuin: 'Hetkonen, kuka sinä olet?' Tuntuu kuin minulla olisi meneillään jonkinlainen syrjähyppy, mutta en valita!

Jennifer kertoi myös, että tiukan rooliasun riisumiseen tarvitaan kokonainen tiimi.

– Jos intohimon hetki iskisi, tarvitsisin ehkä moottorisahan, Jennifer vitsaili.

Mitä tästä voisi oppia? Ehkä sen, että syrjähypyn sijaan voisikin kokeilla patistaa puolison salille. Ties vaikka innostuisi itsekin, ja siitä tulisi yhteinen harrastus.

Jennifer Garner nähtiin sivuosassa alkuvuonna Oscareita kahmineessa elokuvassa Dallas Buyers Club.

Lue myös:

Tämän takia Jennifer Garner ryhtyi somelakkoon

Kiltti tyttö -hittiromaanista syntyi loistotrilleri Gone Girl

Valehteleeko puolisosi? Nämä merkit voivat paljastaa hänet

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.