Jennifer ja Ben pupustelivat ruokaostosten jälkeen parkkipaikalla. Kuva: MVphotos
Jennifer ja Ben pupustelivat ruokaostosten jälkeen parkkipaikalla. Kuva: MVphotos

Näyttelijä Jennifer Garner on innoissaan miehensä kasvaneista lihaksista.

Viikonloppuna ensi-iltaan tulleen Gone Girl -leffan tähti Ben Affleck, 42, on jo vaihtanut huolestuneen aviomiehen roolin Batman-pukuun.

Alkuvuonna 2016 teattereihin tulevaa Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvaa varten Ben on myös joutunut kasvattamaan kunnon muskelit, joista puoliso Jennifer Garner, 42, iloitsi Live with Kelly and Michael -talk show'ssa viime viikolla.

Juontaja Kelly Ripa kysyi Jenniferiltä, näyttääkö mies tosiaan yhtä bodatulta myös Batman-puvun alla.

– Hän on kasvattanut 13 kiloa lihasta ja hänen rasvaprosenttinsa on kahdeksan. Hän näyttää melko hyvältä. Se on vähän kuin: 'Hetkonen, kuka sinä olet?' Tuntuu kuin minulla olisi meneillään jonkinlainen syrjähyppy, mutta en valita!

Jennifer kertoi myös, että tiukan rooliasun riisumiseen tarvitaan kokonainen tiimi.

– Jos intohimon hetki iskisi, tarvitsisin ehkä moottorisahan, Jennifer vitsaili.

Mitä tästä voisi oppia? Ehkä sen, että syrjähypyn sijaan voisikin kokeilla patistaa puolison salille. Ties vaikka innostuisi itsekin, ja siitä tulisi yhteinen harrastus.

Jennifer Garner nähtiin sivuosassa alkuvuonna Oscareita kahmineessa elokuvassa Dallas Buyers Club.

Lue myös:

Tämän takia Jennifer Garner ryhtyi somelakkoon

Kiltti tyttö -hittiromaanista syntyi loistotrilleri Gone Girl

Valehteleeko puolisosi? Nämä merkit voivat paljastaa hänet

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Sinisukkainen

Perhe auttaa Maaret Kalliota jaksamaan: ”Jos en itse voi hyvin, en voisi auttaa ketään”

Minusta Maaret Kalliolla on viisautta ja kohtuudentajua, joita mikään koulutus ei pysty opettamaan. Antaa kuitenkin virallista taustatukea. Omaan myös pitkän parisuhteen ja kivat aikuiset lapset, hauskasti monisärmäiset lapsenlapset. Omaa ymmärtämystä siinä tarvitaan ja toisten kuuntelemisen halua/kykyä, mutta sitä voi opetella. Loppujen lopuksi kyse on sittenkin kenties vain hyvästä tuurista; jotakin on naksahtanut paikoilleen. Huonoja aikoja on ollut meilläkin, mutta niistä on päästä yli ja...
Lue kommentti