Äiti ja tytär, Debbie Reynolds ja Carrie Fisher joulukuussa 2015. Kuva: Reuters
Äiti ja tytär, Debbie Reynolds ja Carrie Fisher joulukuussa 2015. Kuva: Reuters

Debbie Reynoldsin poika Todd Fisher vahvisti suru-uutisen Reutersille.

Näyttelijä Debbie Reynolds on kuollut 84-vuotiaana, kertoo Los Angeles Times. Hän menehtyi sairaalassa vain päivä tyttärensä, Star Wars -näyttelijä Carrie Fisherin kuoleman jälkeen.

Reynoldsin poika Todd Fisher vahvisti suru-uutisen uutistoimisto Reutersille.

– Se on totta. Hän on nyt Carrien luona, Todd Fisher sanoi.

Debbie Reynolds sai halvauksen keskiviikkona ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Hän oli ollut poikansa luona sopimassa Carrien hautajaisjärjestelyistä. Todd Fisherin mukaan hänen äitinsä oli sanonut ennen halvausta, että kaipaa tytärtään ja haluaa pian tämän luokse.

– Hän lähti hyvin pian sen jälkeen – ne jäivät hänen viimeisiksi sanoiksi.

Debbie Reynolds Walk of Famella vuonna 1997. Kuva: Reuters
Debbie Reynolds Walk of Famella vuonna 1997. Kuva: Reuters

Reynolds näytteli useissa kymmenissä elokuvissa ja tv-sarjoissa. Parhaiten hänet muistetaan musikaalielokuvasta Laulavat Sadepisarat ja Verraton Molly Brown, josta hän sai parhaan naispääosan Oscar-ehdokkuuden. Reynolds näytteli myös esimerkiksi suositussa komediasarjassa Will & Grace.

Reynolds oli kolmesti naimisissa. Hän sai kaksi lastaan laulaja Eddie Fisherin kanssa. Liitto päättyi eroon, mistä tuli Hollywoodissa iso skandaali 50-luvulla. Eddie Fisher jätti Debbien ja meni naimisiin näyttelijä Elizabeth Taylorin kanssa.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...