Channing Tatum ja Jenna Dewan Tatum ovat olleet naimisissa vuodesta 2009. Kuva: Reuters
Channing Tatum ja Jenna Dewan Tatum ovat olleet naimisissa vuodesta 2009. Kuva: Reuters

Mitäpä sitä mies tilaisuuden tullen muuta tekisi kuin kehuskelisi koko maailmalle puolisonsa upeudella.

Channing, Channing... Magic Mike -stripparileffoista tuttu näyttelijä Channing Tatum ei malttanut olla hyödyntämättä tilaisuutta, kun bongasi vaimonsa Jenna Dewan Tatumin päiväunilta sängystä.

Hän julkaisi kuvan alasti lakanoihin kietoutuneesta vaimostaan Twitterissä saatesanoilla ”Päiväuniaika = paras aika” ja muutamalla palvovalla hymiöllä.

Ihanaa, että mies kehuu vaimoaan! Channingia syytettiin kuitenkin välittömästi kerskailusta, näyttäähän rouva Tatum varsin sensuellilta nukkuessaan. Poissa ovat meidän kuolevaisten päiväunien vakioelementit: epämääräiset pieruverkkarit, kuolaa poskella ja naama epäedustavasti lysyssä tyynyä vasten.

Channing ja Jenna ovat yksi Hollywoodin pitkään yhdessä pysyneistä aviopareista. He tapasivat Step Up -tanssielokuvan kuvauksissa yli kymmenen vuotta sitten ja menivät naimisiin vuonna 2009. Kummallakin on taustaa sekä tanssimisesta että näyttelemisestä. Parilla on vuonna 2013 syntynyt tytär.

Tatumit eivät ole ennenkään ujostelleet seksikkyytensä esiin tuomisessa. Noin vuosi sitten pari kilpaili toisiaan vastaan Lip Sync Battle -ohjelmassa, jossa Jenna esitti varsin kuuman tulkinnan Magic Mike -leffan tanssikohtauksesta – Channing sai vaimoltaan niin rivon sylitanssin, että miehen pokka ei todellakaan pitänyt.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.