Antti Holma nähdään Riku Niemisen kanssa ensi viikolla ensi-iltansa saavassa Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu -elokuvassa. ”Huumori oli vahvasti mukana kuvauksissa, ja minusta tuntui, kuin olisin ollut taas lapsi.” Kuva: Jonna Öhrnberg
Antti Holma nähdään Riku Niemisen kanssa ensi viikolla ensi-iltansa saavassa Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu -elokuvassa. ”Huumori oli vahvasti mukana kuvauksissa, ja minusta tuntui, kuin olisin ollut taas lapsi.” Kuva: Jonna Öhrnberg

Lontoossa asuva näyttelijä ei tähtää kansainvälisiin rooleihin. – Ulkonäköni ja kielitaitoni eivät riitä sellaiseen.

Näyttelijä Antti Holma muutti viime keväänä Lontooseen kyllästyttyään suomalaiseen asenneilmapiiriin ja elämänmenoon.

Uudessa kotikaupungissaan Antti asustelee jaetussa kimppakämpässä alle kymmenen neliömetrin kokoisessa huoneessa ja täyttää päivänsä runoja kirjoitellen ja urheillen.

– Elämäni sujuu oikein hyvin ja hirmu rauhallisesti. Elän kuin mikäkin eläkeläinen. Päivisin kirjoitan runoja ja iltaisin urheilen. Minusta olisi ihanaa sanoa, että elämäni meni uusiksi, mutta valitettavasti vein ankean elämäni Suomesta mukanani Lontooseen, Antti nauroi Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu -elokuvan kutsuvierasensi-illassa Helsingissä.

Antti ei ole halunnut edes kartoittaa oman alansa työmahdollisuuksia Lontoossa. Kansainvälinen näyttelijänura kun ei kuulu hänen tulevaisuudensuunnitelmiinsa.

– Kansainvälinen ura ei ole missään tapauksessa minua varten. Minulla ei ole yksinkertaisesti kielitaitoa eikä ulkonäköä siihen hommaan! Viihdyn erinomaisesti Lontoossa, sillä kaupunki on niin eläväinen ja värikäs, mutta tarkoituksenani ei ollut lähteä maailmanvalloitukseen, Antti tuumi.

”Liikunta-alan työ olisi sellainen, jota voisin tehdä myös Lontoossa.”

Sen sijaan näyttelijä aloittaa ensi viikolla seitsemän viikkoa kestävät personal trainerin opinnot. Ajatus uudesta urapolusta on kypsynyt hänen mielessään pitkään.

– Pidempiaikainen haaveeni on tehdä liikunta-alalla hommia. Ajattelin, että tämä työ olisi sellainen, jota voisin tehdä myös Lontoossa.

Maisemanvaihdoksestaan huolimatta Antti ei ole liioin laittanut kotimaista näyttelijänuraansa jäihin, vaan käy tasaisin väliajoin Suomessa edistämässä projektejaan. Pitkähköstä työmatkasta huolimatta hän ei suunnittele paluumuuttoa.

– Kun myin asuntoni Suomessa, ajatuksenani oli lähteä pidemmäksi aikaa pois. En tunne vielä lainkaan Suomi-ikävää, eikä minulla ole mikään kiire pois Lontoosta. Olen ollut niin vähän aikaa poissa, etten vielä edes hahmota asuvani muualla.  

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.