Amy Schumer on koomikko ja näyttelijä – ja hiton hauska nainen. Kuva: Reuters
Amy Schumer on koomikko ja näyttelijä – ja hiton hauska nainen. Kuva: Reuters

Amy Schumerille ei ryttyillä.

Stand up -koomikko Amy Schumerin Tukholman-keikalla kuvattu video leviää nyt vauhdilla netissä. Hänen Youtube-kanavallaan julkaistua videota on katsottu pian jo puoli miljoonaa kertaa.

Videolla yleisössä istuva mies huutaa suosikkikoomikolle: ”Näytä meille tissisi!”

Huuto saa Amyn keskeyttämään esityksensä, kun sitä on ehtinyt videon mukaan kulua vasta kaksi minuuttia.

– Ok, hetkonen. Haluan, että mies joka juuri huusi, ”näytä meille tissisi”, tulemaan tänne lavalle, koomikko sanoo ja pyytää yleisössä istuvia osoittamaan sormellaan, kuka kyseinen häirikkö on.

Syylliseksi paljastuu mies, jonka paidassa lukee: I love pussies.

– Älä ujostele. Mitä teet elääksesi? Amy kysyy mieheltä.

– Myyntiä? Mitenkäs se sujuu? Meneekö hyvin? Emme nimittäin osta sitä.

”Myyntiä? Mitenkäs se sujuu? Meneekö hyvin? Emme nimittäin osta sitä.”

– Tosi söpöä, mutta jos huudat uudestaan, päädyt huutamaan ”näytä meille tissisi” ihmisille parkkipaikalla, koska sinut heitetään ulos, motherfucker, Amy tylyttää ja muistuttaa, että näyttää tissinsä vain silloin, kun itse haluaa.

Mies huutaa jotakin uudestaan, minkä jälkeen koomikko äänestyttää yleisöllä, pitäisikö häirikkö häätää salista. Raikuvat aplodit kertovat, että pitäisi, ja vartijat saattavat miehen pihalle.

The Huffington Post kertoo, että Amy Schumer on ennenkin haastanut seksistisesti tai loukkaavasti käyttäytyviä ihmisiä. Tammikuussa hän nuhteli 17-vuotiasta elokuvakriitikkoa, joka poseerasi Twitterissä jakamassaan kuvassa koomikon kanssa ja vihjaili kuvan yhteydessä Amyn viettäneen aikaa useiden muidenkin miesten kanssa.

– Ymmärrän. Koska olen huora? Kiva, että otin kuvan kanssasi. Terveiset isällesi, Amy vastasi sittemmin poistettuun viestiin.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.