Stand up -koomikko Ismo Leikola ansaitsi maailman hauskimman ihmisen tittelin penisvitseillä ja tankeroenglannilla. Katso finaaliesitys.

Stand up -koomikko Ismo Leikola, 35, voitti eilen illalla maailman hauskimman ihmisen tittelin. Funniest People in the World -kilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa, ja Ismo voitti sen 150 000 yleisöäänellä. Kilpailun voittaja saa hieman alle 8 000 euroa ja kiertueen Yhdysvalloissa.

Ismosta tuli jo semifinaaleissa yleisön ehdoton suosikki. Hän vitsaili tuttuun tyyliinsä omasta elämästään ammennetuilla asioilla.

Ismo aloitti tankeroenglannilla vedetyt esityksensä kertomalla peniksensä koosta:  kuinka mukavaa on, että se on isompi lämpimässä Los Angelesissa kuin kylmässä Suomessa. Esityksensä aikana hän rupatteli muun muassa epäonnistuneista laihdutusyrityksistä, Suomen ja Yhdysvaltain kulttuurieroista ja valtioiden velkaantumisesta. Paikalla olleen toimittajan mukaan Ismon vitsi maailman taloustilanteesta räjäytti potin jo semifinaaleissa. Finaaliesitys oli sama kuin semifinaalissa, mutta hieman laajennettuna.

Kilpailussa toiseksi tullut pakistanilainen Saad Haroon keräsi noin puolet Ismon saamista äänistä, hieman yli 59 000. Ranskalainen Mustapha El Atrassi sijoittui kilpailussa kolmanneksi 22 000 äänellä.

Katso video Ismo Leikolan finaaliesityksestä yllä. Video: HS

Lue myös:

Ismo Leikola matkalla maailman hauskimmaksi – katso finaalin huippusuoritus

Tällaisella tankeroenglannilla Ismo Leikola hurmasi Hollywoodin – katso ylistetty esitys

Stand up -koomikko Niko Kivelä: "En seurustelisi hetkeäkään itseni kanssa"