Tunnetut suomalaiset paljastavat ystävänpäivän kunniaksi, kenen julkkiskaverin kanssa he ovat löytäneet yhteisen sävelen.

Kuka on paras julkkisystäväsi?

Heidi Sohlberg
Juontaja,sisustussuunnittelija

”Olen ollut viime aikoina eniten tekemisissä malli-juontaja Satu Tuomiston kanssa. Saan Sadulta paljon pontta ja lisävauhtia treenaamiseen ja terveelliseen ruokavalioon. Satu voisi ryhtyä personal traineriksi, koska hän tietää aiheesta paljon. Voin aina soittaa hänelle ja kysyä hyviä ruokavinkkejä. Urheilimme viime kesänä paljon yhdessä, pelasimme esimerkiksi hulluna tennistä. Muistan, kun treenasimme ylämäkijuoksua ja olisin jo luovuttanut, mutta Satu juoksi perässäni eikä antanut lopettaa. Tuntui, että oksennan, mutta hän huusi, että ”oksenna vaan, mutta juokse!” Satu on paras ruoskija, jonka olen tavannut!”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Raakel Lignell
Studio55-ohjelman juontaja, kulttuurin monitoiminainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Pidän tosi paljon yhteyttä toimittaja Hanna Sumarin kanssa. Hänen kanssaan on löytynyt paljon yhtymäkohtia tässä elämäntilanteessa. Olemme suhteellisen uusia ystäviä. On ihanaa, miten tärkeitä sydänystäviä voi löytää vielä näin aikuisiälläkin. Olen aloittanut nyt fustran harrastamisen Hannan yllytyksestä. Ystävyytemme alkoi kaksi vuotta sitten, kun aloitimme molemmat Hyvä terveys -lehden bloggareina. Emme ehdi välttämättä nähdä joka viikko, mutta soittelemme ja kirjoittelemme Facebookin chatissa. Kaikki laitteet ovat käytössä. Meitä yhdistää positiivinen hulluus, rento ja iloinen asenne sekä uteliaisuus elämään.”

Leena Sarvi
Tyylikonsultti

”Olen tutustunut työni puolesta moneen ihanaan, alalla työskentelevään ihmiseen. Yksi ystävä, jonka voisin mainita on toimittaja Rita Tainola. Olemme tekemisissä vapaa-ajalla ja istumme iltaa yhdessä. Olemme perhetuttuja. Luonnehtisin itseäni luotettavaksi ja lojaaliksi ystäväksi. Minulla ei ole suurta joukkoa läheisiä ystäviä, sillä olen ystävyydessäkin sitä mieltä, ettei se määrä vaan laatu. Haluan, että minulla riittää aikaa läheisilleni.”

Marianne Harjula
Juontaja

”Olen tullut todella läheiseksi markkinoija Susanna Ruotsalaisen kanssa. Tutustuimme Viidakon tähtösten kuvauksissa. Huomasimme siellä alkeellisissa oloissa olevamme saman henkisiä – oikeudenmukaisia, tarkkoja ja seikkailunhaluisia. Lisäksi meitä yhdistää samanlainen huumorintaju. Tapaamisiamme leimaa yksi piirre: nauramme aina paljon. Emme välttämättä soittele joka päivä, mutta pidämme yhteyttä monta kertaa viikossa.”

Lue kaikki ystävänpäivään liittyvät jutut täältä.

 
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla