Tiesitkö, että nämä julkkikset ovat keskenään ylimpiä ystävyksiä?

Hollywoodissa tosiystävän voi löytää alusvaatenäytöksestä tai jo 7-vuotiaana televisio-ohjelmasta. Kiitos Instagramin, julkkikset jakavat nyt kaverikuviaan ahkerasti ja ystävyyssuhteet ovat kaikkien tiirailtavissa. Muun muassa näiden tähtösten kaveripiirit loistavat runsaudellaan:

1. Ellie Goulding ja Katy Perry

Brittipoppari Ellie Goulding, 27, ja amerikkalaislaulaja Katy Perry, 29, ystävystyivät puolisen vuotta sitten esiinnyttyään yhdessä hyväntekeväisyyskonsertissa Yhdysvalloissa. Katyn lisäksi Ellien julkkisystäviin lukeutuvat nuoret laulajatähtöset Rita Ora, 23, ja Taylor Swift, 24.

2. Cara Delevingne ja Rihanna

Huippumalli Cara Delevingne, 21, ja laulaja Rihanna, 26, tutustuivat toisiinsa Victoria's Secretin muotinäytöksessä syksyllä 2012. Sen jälkeen naiset ovat olleet kuin liimattuina toisiinsa: he ovat bilettäneet lukuisia kertoja Lontoossa ja Los Angelesissa sekä lomailleet yhdessä Barbadoksella ja Monacossa. Rihannan lisäksi Caran hyviä ystäviä ovat muun muassa muotisuunnittelijat Stella McCartney, 42,ja Karl Lagerfeld.

3. Taylor Swift ja Lorde

Laulaja Taylor Swiftin, 24, julkkisystävien lista on pyörryttävän pitkä, mutta viime aikoina kantritähti on hengaillut paljon  17-vuotiaan uusiseelantilaisen laulaja Lorden sekä huippumalli Karlie Klossin, 21, kanssa.

4. Nicole Richie, Gwen Stefani ja Rachel Zoe

Muotisuunnittelija ja tosi-tv-tähti Nicole Richien, 32, (kuvassa oikealla) ystäviä ovat muun muassa laulaja Gwen Stefani, 44, julkkisstylisti Rachel Zoe, 42, huippumalli Rosie Huntington-Whiteley, 26, ja näyttelijä Jessica Alba, 32.

5. Rita Ora ja Kate Moss

Laulaja Rita Ora, 23, jakoi hellän hetken huippumalli Kate Mossin, 40, kanssa kosmetiikkamerkki Rimmelin syntymäpäiväjuhlilla Lontoossa. Rita on myös hyvää pataa tulisesta luonteestaan tunnetun malli Naomi Campbellin, 43, kanssa.

6. Lily Collins ja Ciara

Kerro, kerro kuvastin -elokuvasta tuttu näyttelijä Lily Collins, 25, (kuvassa oikealla) ja laulaja Ciara, 28, illastavat yhdessä aina kuin vain kiireiltään ehtivät. Lilyn läheisiin ystäviin kuuluu myös näyttelijä-laulaja Selena Gomez, 21, Ciaran taas tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 33.

7. Jaime King ja Jessica Alba

Näyttelijät Jaime King, 34, ja Jessica Alba, 32, ovat olleet ystäviä jo vuosia. Jessica on Jaimen esikoispojan kummitäti, ja naiset viettivät perheineen juuri joulunkin yhdessä.

8. Julianne Hough ja Nina Dobrev

Näyttelijä-tanssija Julianne Hough, 25, ja Vampyyripäiväkirjat-sarjan Nina Dobrev, 25, pysyivät parhaina ystävinä, vaikka Nina seurusteli kuusi viikkoa Juliannen veljen, tanssija Derek Houghin, 28, kanssa.

9. Selena Gomez ja Demi Lovato

Näyttelijä-laulaja Selena Gomezilla, 21, on on-off-suhde poppari Justin Bieberin, 20, kanssa, mutta ystävyyssuhteistaan hän pitää kiinni kynsin ja hampain. Selena tutustui laulaja-näyttelijä Demi Lovatoon, 21,  7-vuotiaana televisio-ohjelman kuvauksissa ja naiset ovat pitäneet yhtä siitä lähtien.

10. Kelly Osbourne ja Miley Cyrus

Laulaja Miley Cyrus, 21, on yksi tosi-tv-tähti Kelly Osbournen, 29, parhaista ystävistä. Naisen lähipiiriin kuuluvat lisäksi malli Cara Delevingne, 21, laulaja Leona Lewis, 28, One Direction -yhtyeen Harry Styles, 20, malli Daisy Lowe, 25, sekä burleski-tähti Dita von Teese, 41.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.