Tiesitkö, että nämä julkkikset ovat keskenään ylimpiä ystävyksiä?

Hollywoodissa tosiystävän voi löytää alusvaatenäytöksestä tai jo 7-vuotiaana televisio-ohjelmasta. Kiitos Instagramin, julkkikset jakavat nyt kaverikuviaan ahkerasti ja ystävyyssuhteet ovat kaikkien tiirailtavissa. Muun muassa näiden tähtösten kaveripiirit loistavat runsaudellaan:

1. Ellie Goulding ja Katy Perry

Brittipoppari Ellie Goulding, 27, ja amerikkalaislaulaja Katy Perry, 29, ystävystyivät puolisen vuotta sitten esiinnyttyään yhdessä hyväntekeväisyyskonsertissa Yhdysvalloissa. Katyn lisäksi Ellien julkkisystäviin lukeutuvat nuoret laulajatähtöset Rita Ora, 23, ja Taylor Swift, 24.

2. Cara Delevingne ja Rihanna

Huippumalli Cara Delevingne, 21, ja laulaja Rihanna, 26, tutustuivat toisiinsa Victoria's Secretin muotinäytöksessä syksyllä 2012. Sen jälkeen naiset ovat olleet kuin liimattuina toisiinsa: he ovat bilettäneet lukuisia kertoja Lontoossa ja Los Angelesissa sekä lomailleet yhdessä Barbadoksella ja Monacossa. Rihannan lisäksi Caran hyviä ystäviä ovat muun muassa muotisuunnittelijat Stella McCartney, 42,ja Karl Lagerfeld.

3. Taylor Swift ja Lorde

Laulaja Taylor Swiftin, 24, julkkisystävien lista on pyörryttävän pitkä, mutta viime aikoina kantritähti on hengaillut paljon  17-vuotiaan uusiseelantilaisen laulaja Lorden sekä huippumalli Karlie Klossin, 21, kanssa.

4. Nicole Richie, Gwen Stefani ja Rachel Zoe

Muotisuunnittelija ja tosi-tv-tähti Nicole Richien, 32, (kuvassa oikealla) ystäviä ovat muun muassa laulaja Gwen Stefani, 44, julkkisstylisti Rachel Zoe, 42, huippumalli Rosie Huntington-Whiteley, 26, ja näyttelijä Jessica Alba, 32.

5. Rita Ora ja Kate Moss

Laulaja Rita Ora, 23, jakoi hellän hetken huippumalli Kate Mossin, 40, kanssa kosmetiikkamerkki Rimmelin syntymäpäiväjuhlilla Lontoossa. Rita on myös hyvää pataa tulisesta luonteestaan tunnetun malli Naomi Campbellin, 43, kanssa.

6. Lily Collins ja Ciara

Kerro, kerro kuvastin -elokuvasta tuttu näyttelijä Lily Collins, 25, (kuvassa oikealla) ja laulaja Ciara, 28, illastavat yhdessä aina kuin vain kiireiltään ehtivät. Lilyn läheisiin ystäviin kuuluu myös näyttelijä-laulaja Selena Gomez, 21, Ciaran taas tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 33.

7. Jaime King ja Jessica Alba

Näyttelijät Jaime King, 34, ja Jessica Alba, 32, ovat olleet ystäviä jo vuosia. Jessica on Jaimen esikoispojan kummitäti, ja naiset viettivät perheineen juuri joulunkin yhdessä.

8. Julianne Hough ja Nina Dobrev

Näyttelijä-tanssija Julianne Hough, 25, ja Vampyyripäiväkirjat-sarjan Nina Dobrev, 25, pysyivät parhaina ystävinä, vaikka Nina seurusteli kuusi viikkoa Juliannen veljen, tanssija Derek Houghin, 28, kanssa.

9. Selena Gomez ja Demi Lovato

Näyttelijä-laulaja Selena Gomezilla, 21, on on-off-suhde poppari Justin Bieberin, 20, kanssa, mutta ystävyyssuhteistaan hän pitää kiinni kynsin ja hampain. Selena tutustui laulaja-näyttelijä Demi Lovatoon, 21,  7-vuotiaana televisio-ohjelman kuvauksissa ja naiset ovat pitäneet yhtä siitä lähtien.

10. Kelly Osbourne ja Miley Cyrus

Laulaja Miley Cyrus, 21, on yksi tosi-tv-tähti Kelly Osbournen, 29, parhaista ystävistä. Naisen lähipiiriin kuuluvat lisäksi malli Cara Delevingne, 21, laulaja Leona Lewis, 28, One Direction -yhtyeen Harry Styles, 20, malli Daisy Lowe, 25, sekä burleski-tähti Dita von Teese, 41.

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.