Tiesitkö, että nämä julkkikset ovat keskenään ylimpiä ystävyksiä?

Hollywoodissa tosiystävän voi löytää alusvaatenäytöksestä tai jo 7-vuotiaana televisio-ohjelmasta. Kiitos Instagramin, julkkikset jakavat nyt kaverikuviaan ahkerasti ja ystävyyssuhteet ovat kaikkien tiirailtavissa. Muun muassa näiden tähtösten kaveripiirit loistavat runsaudellaan:

1. Ellie Goulding ja Katy Perry

Brittipoppari Ellie Goulding, 27, ja amerikkalaislaulaja Katy Perry, 29, ystävystyivät puolisen vuotta sitten esiinnyttyään yhdessä hyväntekeväisyyskonsertissa Yhdysvalloissa. Katyn lisäksi Ellien julkkisystäviin lukeutuvat nuoret laulajatähtöset Rita Ora, 23, ja Taylor Swift, 24.

2. Cara Delevingne ja Rihanna

Huippumalli Cara Delevingne, 21, ja laulaja Rihanna, 26, tutustuivat toisiinsa Victoria's Secretin muotinäytöksessä syksyllä 2012. Sen jälkeen naiset ovat olleet kuin liimattuina toisiinsa: he ovat bilettäneet lukuisia kertoja Lontoossa ja Los Angelesissa sekä lomailleet yhdessä Barbadoksella ja Monacossa. Rihannan lisäksi Caran hyviä ystäviä ovat muun muassa muotisuunnittelijat Stella McCartney, 42,ja Karl Lagerfeld.

3. Taylor Swift ja Lorde

Laulaja Taylor Swiftin, 24, julkkisystävien lista on pyörryttävän pitkä, mutta viime aikoina kantritähti on hengaillut paljon  17-vuotiaan uusiseelantilaisen laulaja Lorden sekä huippumalli Karlie Klossin, 21, kanssa.

4. Nicole Richie, Gwen Stefani ja Rachel Zoe

Muotisuunnittelija ja tosi-tv-tähti Nicole Richien, 32, (kuvassa oikealla) ystäviä ovat muun muassa laulaja Gwen Stefani, 44, julkkisstylisti Rachel Zoe, 42, huippumalli Rosie Huntington-Whiteley, 26, ja näyttelijä Jessica Alba, 32.

5. Rita Ora ja Kate Moss

Laulaja Rita Ora, 23, jakoi hellän hetken huippumalli Kate Mossin, 40, kanssa kosmetiikkamerkki Rimmelin syntymäpäiväjuhlilla Lontoossa. Rita on myös hyvää pataa tulisesta luonteestaan tunnetun malli Naomi Campbellin, 43, kanssa.

6. Lily Collins ja Ciara

Kerro, kerro kuvastin -elokuvasta tuttu näyttelijä Lily Collins, 25, (kuvassa oikealla) ja laulaja Ciara, 28, illastavat yhdessä aina kuin vain kiireiltään ehtivät. Lilyn läheisiin ystäviin kuuluu myös näyttelijä-laulaja Selena Gomez, 21, Ciaran taas tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 33.

7. Jaime King ja Jessica Alba

Näyttelijät Jaime King, 34, ja Jessica Alba, 32, ovat olleet ystäviä jo vuosia. Jessica on Jaimen esikoispojan kummitäti, ja naiset viettivät perheineen juuri joulunkin yhdessä.

8. Julianne Hough ja Nina Dobrev

Näyttelijä-tanssija Julianne Hough, 25, ja Vampyyripäiväkirjat-sarjan Nina Dobrev, 25, pysyivät parhaina ystävinä, vaikka Nina seurusteli kuusi viikkoa Juliannen veljen, tanssija Derek Houghin, 28, kanssa.

9. Selena Gomez ja Demi Lovato

Näyttelijä-laulaja Selena Gomezilla, 21, on on-off-suhde poppari Justin Bieberin, 20, kanssa, mutta ystävyyssuhteistaan hän pitää kiinni kynsin ja hampain. Selena tutustui laulaja-näyttelijä Demi Lovatoon, 21,  7-vuotiaana televisio-ohjelman kuvauksissa ja naiset ovat pitäneet yhtä siitä lähtien.

10. Kelly Osbourne ja Miley Cyrus

Laulaja Miley Cyrus, 21, on yksi tosi-tv-tähti Kelly Osbournen, 29, parhaista ystävistä. Naisen lähipiiriin kuuluvat lisäksi malli Cara Delevingne, 21, laulaja Leona Lewis, 28, One Direction -yhtyeen Harry Styles, 20, malli Daisy Lowe, 25, sekä burleski-tähti Dita von Teese, 41.

Me Naisten juhannusheilavisassa selvitetään, millaista lempeä sinä kaipaat juhannusöihin.

Se on täällä taas – rakkauden kesä ja keskikesän juhla nimittäin! Satoi tai paistoi, jokainen meistä kaipaa lämpöä juhannukseen. Ja tästä lämmöstä huolen pitää tietenkin juhannusheila! 

Kenet sinä valitset völjyyn jussina – tulisen vai varman?

Tee Me Naisten kumman kaa -testi, ja selvitä mitä makusi kertoo sinusta rakastajana. Valitsimme heilakandidaateiksi Suomen viihdemaailman kutkuttavimmat hahmot ja elostelijat.Olet luonteeltasi seksihurjastelija

 

Mitä rakkauteen ja seksiin tulee, nautit hypystä tuntemattomaan. Olet tulinen rakastaja, ja kaipaat samaa juhannusheilaltasi. Vanhaa seksikeisaria Mikko Alataloa siteeraten, roppasi kaipaa romantiikkaa ja sielusi seksiä. Janoat jännitystä ja vaaraa, mutta varo ettet satuta itseäsi tulisia rakastajia etsiessä.


Ymmärrät hyvän päälle

 

Tahdot varman ja tyydyttävän juhannussutinan. Luotat hyväksi todettuun, etkä helposti vaihda – mitäpä sitä suotta pettymään, kun voi saada priimaa. Arttu Wiskarimaiset nallekarhut ja Paula Koivuniemen kaltaiset varmat romantikot pitävät sinut lämpimänä viileät juhannusyöt. Makusi on aikuinen.


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?

 

Tilaajille
Uusi pääjohtaja joutui heti kovaan paikkaan, kun baletin johtaja Kenneth Greveä syytettin epäasiallisesta käytöksestä. ”Pelastukseni luultavasti oli, että nukun aina yöni hyvin. Mottoni on, että vaikeat asiat on nostettava heti pöydälle”, Gita Kadambi kertoo. Kuva: Liisa Valonen
Uusi pääjohtaja joutui heti kovaan paikkaan, kun baletin johtaja Kenneth Greveä syytettin epäasiallisesta käytöksestä. ”Pelastukseni luultavasti oli, että nukun aina yöni hyvin. Mottoni on, että vaikeat asiat on nostettava heti pöydälle”, Gita Kadambi kertoo. Kuva: Liisa Valonen

Oopperan pääjohtaja Gita Kadambi on kahden kulttuurin kasvatti.  – Koin Intian satumaana. Myöhemmin tajusin, etten sopeutuisi intialaiseen arkeen.

Pääjohtaja Gita Kadambia, 46, on pyydetty kahdesti töihin Suomen Kansallisoopperaan ja -balettiin, ja molemmilla kerroilla hän on suostunut.

Yhden kerran hän olisi itse halunnut taloon, mutta silloin ovet eivät hänelle auenneet. Pakeista on aikaa noin 35 vuotta.

– ...