Aina elo ei ole sopuisaa paremmissakaan piireissä. Näillä viidellä tähtiparilla on mennyt sukset ristiin pahemman kerran.

Nicki Minaj ja Mariah Carey

Nämä kaksi musiikkimaailman diivaa eivät mahtuneet American Idolsissa saman tuomaripöydän taakse. Nettiin vuotanut video paljasti, kuinka koreaääniset draamakuningattaret ottivat yhteen ohjelman koelaulutilaisuuden kulisseissa. Välit eivät ole liiemmin lämmenneet sittemminkään.

Bill Murray ja Lucy Liu

Charlien enkelit -elokuvassa esiintyneiden näyttelijöiden välinen riita johti siihen, ettei Bill Murrayta nähty elokuvan jatko-osassa. Billin väitetään kyseenalaistaneen Lucy Liun näyttelijänlahjat kuvausten aikana, eikä Lucy huhujen mukaan ottanut kritiikkiä vastaan kovin hyvin vaan hyökkäsi fyysisesti Billin kimppun.

Shia LaBeouf ja Alec Baldwin

Mitä tapahtuu, kun samaan näytelmään Broadwaylle palkataan kaksi näyttelijää, joilla molemmilla on jo entuudestaan hieman hankala maine? Sotahan siitä syttyy. Shia LaBeouf syytti Alec Baldwinia muun muassa siitä, että tämä hidasti hänen työskentelyään. Lopulta ongelma ratkaistiin sillä, että Shia korvattiin toisella näyttelijällä.

Lindsay Lohan ja America Ferrera

Ugly Bettyn kuvauksissa vierailleen Lindsay Lohanin väitetään käyneen sarjaa tähdittäneen America Ferreran hermoille. Huhujen mukaan neitokaisten välit kiristyivät niin tiukoiksi, että Lindsayn kuuden jakson mittaiseksi suunniteltu vierailu sarjassa kutistui neljään jaksoon.

Shannen Doherty ja Alyssa Milano

Siskoni on noita -sarjan näyttelijät eivät todellakaan kokeneet sisarellista rakkautta toisiaan kohtaan. Shannen Doherty sai potkut sarjasta ja potkujen pääsyksi on väitetty sitä, ettei diivamaisesta luonteestaan tunnettu näyttelijä tullut toimeen kollegoidensa kanssa.

Lähteet: celebs.answers.com, pajiba.com

Lue myös:

Nämä suomalaiset julkkikset ovat bestiksiä

Me Naisten juhannusheilavisassa selvitetään, millaista lempeä sinä kaipaat juhannusöihin.

Se on täällä taas – rakkauden kesä ja keskikesän juhla nimittäin! Satoi tai paistoi, jokainen meistä kaipaa lämpöä juhannukseen. Ja tästä lämmöstä huolen pitää tietenkin juhannusheila! 

Kenet sinä valitset völjyyn jussina – tulisen vai varman?

Tee Me Naisten kumman kaa -testi, ja selvitä mitä makusi kertoo sinusta rakastajana. Valitsimme heilakandidaateiksi Suomen viihdemaailman kutkuttavimmat hahmot ja elostelijat.Olet luonteeltasi seksihurjastelija

 

Mitä rakkauteen ja seksiin tulee, nautit hypystä tuntemattomaan. Olet tulinen rakastaja, ja kaipaat samaa juhannusheilaltasi. Vanhaa seksikeisaria Mikko Alataloa siteeraten, roppasi kaipaa romantiikkaa ja sielusi seksiä. Janoat jännitystä ja vaaraa, mutta varo ettet satuta itseäsi tulisia rakastajia etsiessä.


Ymmärrät hyvän päälle

 

Tahdot varman ja tyydyttävän juhannussutinan. Luotat hyväksi todettuun, etkä helposti vaihda – mitäpä sitä suotta pettymään, kun voi saada priimaa. Arttu Wiskarimaiset nallekarhut ja Paula Koivuniemen kaltaiset varmat romantikot pitävät sinut lämpimänä viileät juhannusyöt. Makusi on aikuinen.


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?


Kumman kaa?

 

Tilaajille
Uusi pääjohtaja joutui heti kovaan paikkaan, kun baletin johtaja Kenneth Greveä syytettin epäasiallisesta käytöksestä. ”Pelastukseni luultavasti oli, että nukun aina yöni hyvin. Mottoni on, että vaikeat asiat on nostettava heti pöydälle”, Gita Kadambi kertoo. Kuva: Liisa Valonen
Uusi pääjohtaja joutui heti kovaan paikkaan, kun baletin johtaja Kenneth Greveä syytettin epäasiallisesta käytöksestä. ”Pelastukseni luultavasti oli, että nukun aina yöni hyvin. Mottoni on, että vaikeat asiat on nostettava heti pöydälle”, Gita Kadambi kertoo. Kuva: Liisa Valonen

Oopperan pääjohtaja Gita Kadambi on kahden kulttuurin kasvatti.  – Koin Intian satumaana. Myöhemmin tajusin, etten sopeutuisi intialaiseen arkeen.

Pääjohtaja Gita Kadambia, 46, on pyydetty kahdesti töihin Suomen Kansallisoopperaan ja -balettiin, ja molemmilla kerroilla hän on suostunut.

Yhden kerran hän olisi itse halunnut taloon, mutta silloin ovet eivät hänelle auenneet. Pakeista on aikaa noin 35 vuotta.

– ...