Aina elo ei ole sopuisaa paremmissakaan piireissä. Näillä viidellä tähtiparilla on mennyt sukset ristiin pahemman kerran.

Nicki Minaj ja Mariah Carey

Nämä kaksi musiikkimaailman diivaa eivät mahtuneet American Idolsissa saman tuomaripöydän taakse. Nettiin vuotanut video paljasti, kuinka koreaääniset draamakuningattaret ottivat yhteen ohjelman koelaulutilaisuuden kulisseissa. Välit eivät ole liiemmin lämmenneet sittemminkään.

Bill Murray ja Lucy Liu

Charlien enkelit -elokuvassa esiintyneiden näyttelijöiden välinen riita johti siihen, ettei Bill Murrayta nähty elokuvan jatko-osassa. Billin väitetään kyseenalaistaneen Lucy Liun näyttelijänlahjat kuvausten aikana, eikä Lucy huhujen mukaan ottanut kritiikkiä vastaan kovin hyvin vaan hyökkäsi fyysisesti Billin kimppun.

Shia LaBeouf ja Alec Baldwin

Mitä tapahtuu, kun samaan näytelmään Broadwaylle palkataan kaksi näyttelijää, joilla molemmilla on jo entuudestaan hieman hankala maine? Sotahan siitä syttyy. Shia LaBeouf syytti Alec Baldwinia muun muassa siitä, että tämä hidasti hänen työskentelyään. Lopulta ongelma ratkaistiin sillä, että Shia korvattiin toisella näyttelijällä.

Lindsay Lohan ja America Ferrera

Ugly Bettyn kuvauksissa vierailleen Lindsay Lohanin väitetään käyneen sarjaa tähdittäneen America Ferreran hermoille. Huhujen mukaan neitokaisten välit kiristyivät niin tiukoiksi, että Lindsayn kuuden jakson mittaiseksi suunniteltu vierailu sarjassa kutistui neljään jaksoon.

Shannen Doherty ja Alyssa Milano

Siskoni on noita -sarjan näyttelijät eivät todellakaan kokeneet sisarellista rakkautta toisiaan kohtaan. Shannen Doherty sai potkut sarjasta ja potkujen pääsyksi on väitetty sitä, ettei diivamaisesta luonteestaan tunnettu näyttelijä tullut toimeen kollegoidensa kanssa.

Lähteet: celebs.answers.com, pajiba.com

Lue myös:

Nämä suomalaiset julkkikset ovat bestiksiä

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio