Saammeko esitellä! Chris Hemsworth, 31, on seksikkän mies vuosimallia 2014.

People-lehti valitsi vuoden seksikkäimmäksi mieheksi australialaisnäyttelijä Chris Hemsworthin. Suomalaiset tuntevat hänet lähinnä Thor-leffan lihaksikkaana supersankarina sekä Nälkäpeli-tähti Liam Hemsworthin isoveljenä, mutta muuten hän on melko tuntematon nimi. Tässä viisi asiaa, jotka sinun tulisi tietää miehestä.

1. Sitoutunut perheenisä

Miten hän katsokaan puolisoaan.

Chrisin sydämen vei vuonna 2010 espanjalaisnäyttelijä Elsa Pataky, joka on Chrisiä seitsemän vuotta vanhempi. Pari ei juurikaan jahkaillut vaan meni naimisiin vielä samana vuonna. Puolentoistavuoden kuluttua häistä he saivat esikoistytättärensä India Rosen. Kaksospojat, Tristan ja Sasha, syntyivät viime keväänä.

Chrisin ja Elsan suhteen salaisuus perustunee siihen, että molemmat ovat sitoutuneita toisiinsa ja perheeseen. Elsa on kertonut, että he voivat olla maksimissaan kaksi viikkoa erossa toisistaan. Chrisille perhe on kaikki kaikessa, eikä hän hillu työreissuillaan baarissa.

– Rakastan olla isä. Se on parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut, hän on kertonut.

2. Ei mikään Hollywood-glamourin pilaama

Chris vuonna 2012.

Australiassa syntyneen näyttelijän työt ovat pääosin Yhdysvalloissa. Mutta ei, hän ei ole marinoitunut pilalle Hollywoodin pintaliitopiireissä, vaan kaipaa jatkuvasti kotimaahansa.

– Olen Australiassa onnellisimmillani, hän on kertonut.

Liekö Chrisin jalat maassa -asenteeseen vaikuttaneet varhaislapsuuden kokemukset pienestä aboriginaalien yhteisöstä, jossa hän sai elää krokotiilien ja puhvelien kanssa. Suurimman osan lapsuudestaan hän vietti kuitenkin Melbournessa.

3. Tuli tunnetuksi samasta saippuaoopperasta kuin edesmennyt Heath Ledger

Nuori Chris vuonna 2005.

Australiassa Chris nousi pinnalle saippuaoopperasta Home and Away. Hän voitti roolistaan Australian Emmy-palkinnon. Roolihahmolla oli huumeongelma, ja hän onnistui selviytymään muun muassa auto- ja helikopterionnettomuudesta sekä tulipalosta.

Chris lopetti sarjassa näyttelemisen vuonna 2007 ja muutti Los Angelesiin, jossa sai saman tien roolin Star Trekistä.

Saippuaoopperauransa aikoihin, vuonna 2006, Liam osallistui myös Australian Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun.

4. Ei puutu liikaa toisten asioihin

Luke, Liam ja Chris.

Chris vaikuttaa olevan se rauhallisempi tyyppi Hemsworthin kuuluisista veljeksistä. Ja isoveli antaa pikkuveljensä tehdä virheensä itse eikä puutu liikaa tämän asioihin. Kun pikkuveli Liam meni kihloihin Miley Cyrusin kanssa ja paistatteli lööpeissä, Chris kommentoi asiaa neutraalisti.

– Haluan heidän vain elävän onnellisen elämän.

Chrisin ja Liamin lisäksi Hemsworthin veljeksiä on myös kolmas: 33-vuotias Luke – näyttelijä hänkin.

5. Ei ota itseään liian vakavasti

Kun Chris sai tietää voittaneensa vuoden seksikkäimmän miehen tittelin, hän oli yllättänyt. Näyttelijä vitsaili, että tuloksen täytynee perustua myös älykkyysosamäärään, ei pelkästään fyysiseen olemukseen. Hän kiitti myös vanhempiaan siitä, että on saanut geeneissään nämä molemmat ominaisuudet.

Lähteet: Daily Mail, People, Heavy

Lue myös:

Myös Chris Pratt olisi ansainnut vuoden seksikkäin -tittelin

Metsuriseksuaali on uusi, kuuma miestyyppi

Hän on vuoden seksikkäin nainen jo toista kertaa