Saammeko esitellä! Chris Hemsworth, 31, on seksikkän mies vuosimallia 2014.

People-lehti valitsi vuoden seksikkäimmäksi mieheksi australialaisnäyttelijä Chris Hemsworthin. Suomalaiset tuntevat hänet lähinnä Thor-leffan lihaksikkaana supersankarina sekä Nälkäpeli-tähti Liam Hemsworthin isoveljenä, mutta muuten hän on melko tuntematon nimi. Tässä viisi asiaa, jotka sinun tulisi tietää miehestä.

1. Sitoutunut perheenisä

Miten hän katsokaan puolisoaan.

Chrisin sydämen vei vuonna 2010 espanjalaisnäyttelijä Elsa Pataky, joka on Chrisiä seitsemän vuotta vanhempi. Pari ei juurikaan jahkaillut vaan meni naimisiin vielä samana vuonna. Puolentoistavuoden kuluttua häistä he saivat esikoistytättärensä India Rosen. Kaksospojat, Tristan ja Sasha, syntyivät viime keväänä.

Chrisin ja Elsan suhteen salaisuus perustunee siihen, että molemmat ovat sitoutuneita toisiinsa ja perheeseen. Elsa on kertonut, että he voivat olla maksimissaan kaksi viikkoa erossa toisistaan. Chrisille perhe on kaikki kaikessa, eikä hän hillu työreissuillaan baarissa.

– Rakastan olla isä. Se on parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut, hän on kertonut.

2. Ei mikään Hollywood-glamourin pilaama

Chris vuonna 2012.

Australiassa syntyneen näyttelijän työt ovat pääosin Yhdysvalloissa. Mutta ei, hän ei ole marinoitunut pilalle Hollywoodin pintaliitopiireissä, vaan kaipaa jatkuvasti kotimaahansa.

– Olen Australiassa onnellisimmillani, hän on kertonut.

Liekö Chrisin jalat maassa -asenteeseen vaikuttaneet varhaislapsuuden kokemukset pienestä aboriginaalien yhteisöstä, jossa hän sai elää krokotiilien ja puhvelien kanssa. Suurimman osan lapsuudestaan hän vietti kuitenkin Melbournessa.

3. Tuli tunnetuksi samasta saippuaoopperasta kuin edesmennyt Heath Ledger

Nuori Chris vuonna 2005.

Australiassa Chris nousi pinnalle saippuaoopperasta Home and Away. Hän voitti roolistaan Australian Emmy-palkinnon. Roolihahmolla oli huumeongelma, ja hän onnistui selviytymään muun muassa auto- ja helikopterionnettomuudesta sekä tulipalosta.

Chris lopetti sarjassa näyttelemisen vuonna 2007 ja muutti Los Angelesiin, jossa sai saman tien roolin Star Trekistä.

Saippuaoopperauransa aikoihin, vuonna 2006, Liam osallistui myös Australian Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun.

4. Ei puutu liikaa toisten asioihin

Luke, Liam ja Chris.

Chris vaikuttaa olevan se rauhallisempi tyyppi Hemsworthin kuuluisista veljeksistä. Ja isoveli antaa pikkuveljensä tehdä virheensä itse eikä puutu liikaa tämän asioihin. Kun pikkuveli Liam meni kihloihin Miley Cyrusin kanssa ja paistatteli lööpeissä, Chris kommentoi asiaa neutraalisti.

– Haluan heidän vain elävän onnellisen elämän.

Chrisin ja Liamin lisäksi Hemsworthin veljeksiä on myös kolmas: 33-vuotias Luke – näyttelijä hänkin.

5. Ei ota itseään liian vakavasti

Kun Chris sai tietää voittaneensa vuoden seksikkäimmän miehen tittelin, hän oli yllättänyt. Näyttelijä vitsaili, että tuloksen täytynee perustua myös älykkyysosamäärään, ei pelkästään fyysiseen olemukseen. Hän kiitti myös vanhempiaan siitä, että on saanut geeneissään nämä molemmat ominaisuudet.

Lähteet: Daily Mail, People, Heavy

Lue myös:

Myös Chris Pratt olisi ansainnut vuoden seksikkäin -tittelin

Metsuriseksuaali on uusi, kuuma miestyyppi

Hän on vuoden seksikkäin nainen jo toista kertaa

Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters
Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters

Twitter-yleisön mielestä David Beckham oli kuninkaallisten häiden paras osa. 

Koko viikonlopun ajan kansainvälistä mediatilaa on hallinnut yksi ihminen, näyttelijä Meghan Markle, eli nykyinen Sussexin herttuatar Meghan.

Toki Meghanin aviomies prinssi Harry on myös näkynyt kuvissa morsiamensa rinnalla, ja hippusen palstatilaa ovat saaneet esimerkiksi innostuneet sulhaspojat, kirkkaankeltaisissa juhlinut Amal Clooney ja lenkkareita mekon kanssa käyttänyt Serena Williams.

Yksi tyyli-ikoni on kuitenkin jäänyt liian vähälle huomiolle: jalkapallolegenda, tyyli-ikoni ja lukemattomien ihmisten julkkisihastus numero yksi, David Beckham

Jos Twitteriä on uskominen, tummanharmaassa puvussa ja kaksirivisessä vaaleanharmaassa liivissä esiintynyt Beckham oli yksi häiden tärkeimmistä vieraista. 

Eivätkä nämä ole edes hänen häänsä!

Beckham, aina niin ärsyttävän hyvännäköisenä. 

Poskisuukko Beckhamille sai Sir Elton Johnin lipomaan huuliaan.

Mitä Beckhamin tyyliin tulee, siitä tiedetään Voguen mukaan seuraavaa:

Kapealinjainen puku oli Dior Hommelta, ja sen on suunnitellut Kim Jones, joka juuri nimitettiin merkin johtoon alkuvuodesta. Mukava avaus herra Jonesin pääsuunnittelijauralle siis. Pukuun Beckham yhdisti kultaisen taskukellon ja aurinkolasit.

Lisäksi Beckhamilla on tietysti eräänlaisia pysyviä asusteita. Esquire arvelee artikkelissaan, että David Beckham saattaa olla ainoa kuninkaallisten häiden vieras, jolla on tatuointeja kaulassa. 

Beckham paranee vanhetessaan

Kuluneen sanonnan mukaan nainen on kuin viini, eli paranee vanhetessaan (joskaan Alkon asiantuntijan mukaan sanonta ei koske kaikkia viinejä). 43-vuotias Beckham on elävä todiste siitä, että vähintäänkin osa miehistäkin paranee iän myötä. 

Pyörivätkö kellon viisarit David Beckhamin kohdalla eri suuntaan?
Toivoa on!

Siltä varalta, että joku ei vieläkään ole vakuuttunut Beckhamin nousujohteisesta tyylikkyydestä:

David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.
David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.

David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.
David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.

David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.
David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.

 

Kasmir on aiemminkin kertonut kokemastaan epävarmuudesta. Kuva: Heli Blåfield
Kasmir on aiemminkin kertonut kokemastaan epävarmuudesta. Kuva: Heli Blåfield

Laulaja Kasmir kertoo jumaloivansa avopuolisoaan, mutta tunteneensa pariskunnan ikäeron takia riittämättömyyttä.

Vain elämää -ohjelmassa keskustellaan tällä viikolla seksin merkityksestä parisuhteessa. 

Kasmir-nimellä esiintyvä laulaja Thomas Kirjonen, 33, avaa rohkeasti omaa tilannettaan:

– Omassa elämässäni parisuhteessa jossain kohtaa mun halut saattavat olla ihan olemattomat. Siinä ei ole mitään sellaista, että rakkaus olisi kuollut, mutta kyllähän seksi on kumminkin tosi tärkeä osa parisuhdetta. 

Mira Luoti, jonka päivää tällä viikolla vietetään, on Kasmirin kanssa samoilla linjoilla seksin tärkeydestä. 

– Kun lapset tulee, niin joutuu rakentamaan sen ihan uudelleen. Siitä täytyy pitää huolta, hän lisää.

”Olin tosi epävarma meidän parisuhteen alussa.”

Ikäero ja epävarmuus

Kasmir kertoo jaksossa myös tunteneensa parisuhteen aluksi epävarmuutta omasta riittävyydestään. 

– Jumaloin mun avopuolisoa, hän on kaikin tavoin kaunis ihminen. Mutta se ikäero siinä, olin tosi epävarma meidän parisuhteen alussa. 

Kasmir on Iltalehden mukaan seurustellut pari vuotta nyt 21-vuotiaan Julian kanssa. Kasmir harmittelee olleensa välillä ”tosi perseestä”, koska epävarmuus nostaa usein ihmisen ikävimmät piirteet esiin.

Kasmir on aiemminkin puhunut avoimesti epävarmuuden ja riittämättömyyden tunteista. Me Naisten haastattelussa hän kertoi hiljattain kuittailusta, jota sai kavereiltaan kaljuunnuttuaan nuorena.

– Vaikka ihmiset eivät tarkoittaisi pahaa, herkkään paikkaan osuvat sanat satuttavat. Pilkka myrkytti mieltäni ja aiheutti ujoutta ja epävarmuutta. Itsetuntooni jäi syvä särö.