Waltteri Torikka nousi Tähdet, tähdet -ohjelman myötä tuntemattomasta oopperalaulajasta koko kansan tietoisuuteen. Kuva: Sanoma-arkisto / Terhi Ylimäinen
Waltteri Torikka nousi Tähdet, tähdet -ohjelman myötä tuntemattomasta oopperalaulajasta koko kansan tietoisuuteen. Kuva: Sanoma-arkisto / Terhi Ylimäinen

Oopperalaulaja Waltteri Torikka viihtyy keittiössä ja herkuttelee viinillä, juustoilla ja irtokarkeilla.

Myönnä pois: kuvittelit varmasti, että tänään Tähdet, tähdet -finaalissa tänään esiintyvän oopperalaulajan Waltteri Torikan arki on sitä, että kotonakin soi jatkuvasti ooppera ja elämä on pelkkää korkeakulttuuria?

– Tykkään balladeista. Yksi suosikkilevyni tällä hetkellä Anoukin Sad Singalong Songs, Waltteri korjaa.

Waltterin musiikilliset juuret ovat itse asiassa ihan popissa ja rockissa. Hänen yhtyeensä voitti lukioaikana valtakunnallisen rocklyriikkakilpailun. Waltterin teksti on riipaiseva kuvaus ihmisistä kaupungissa.

– Olen vähän melankoliaan taipuvainen.

Waltteri on kirjoittanut myös runokokoelman, mutta kertoo, että kukaan ei ole halunnut julkaista sitä.

– Luulen, että se ei ole tarpeeksi hyvä.

Fetissinä juustot

Oopperalaulaja tykkää myös ruoanlaitosta.

– Tiedän, mikä on bravuurini! Se on merilohta uunissa. Päälle merisuolaa, ohueksi leikattua valkosipulia, basilikaa, roseepippuria ja hunajaa. Kylkeen teen hunajayrttijuureksia uunissa. Tätä reseptiä olen tuunannut pitkään, Waltteri ylpeilee.

Entäs ne paheet?

– Hyvät viinit. Tykkään alsacelaisista valkoviineistä. Minulla on myös juustofetissi. Kun eteen tuodaan juustotarjotin, voin syödä ihan valtavasti.

– Syön muuten aika terveellisesti, mutta elokuviin mennessäni ostan puoli kiloa karkkia ja syön ne jo ennen kuin leffa on alkanut. Sitten on huono olo koko leffan ajan. Se on hirveää! Waltteri nauraa.

Illan finaalissa häntä kannustavat ystävät sekä äitienpäivän kunniaksi oma äiti.

– Olemme aika läheiset. Soittelemme ja käyn maalla hänen luonaan aika usein.

Lue myös:

Tähdet, tähdet -hurmuri Waltteri Torikka: ”Kumppanissa arvostan hauskuutta ja syvällisyyttä”

Laulavatko Tähdet, tähdet -artistit livenä? Tuottaja vastaa

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

 

Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan, ettei Rianna-tyttären neuvolakäynti sujunut toivotusti.

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 37, kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan siitä, miten suuri huoli voi lapsesta olla. Minttu huolestui, kun kävi tällä viikolla neuvolassa hänen ja tv:stä tutun kauppias Sampo Kaulasen, 38, Rianna-tyttären kanssa.

– Mun 4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni. Ilmeisesti tavanomaista leikki-ikäisillä, mutta tutkia täytyy. Se mahan pohjasta kouriva tunne joka kerta, kun ajattelen asiaa saa mut voimaan fyysisesti niin pahoin. Tiedän järjellä, että olisi meillä kaiketi muitakin oireita, jos vakavasta sydänoireesta olisi kyse, mutta ei se minun tunnetta paranna,  Minttu kirjoittaa blogissaan.

”Rakastan lapsiani enemmän kuin elämää.”

Minttu kertoo kirjoituksessaan pohtineensa myös rokotuksia. Lisäksi hän miettii, että huoli lapsista helpottaa tuskin koskaan. Mintulla on kolme tytärtä ja yksi bonuslapsi, joka on Sampon edellisestä avioliitosta.

– Mä rakastan lapsiani enemmän kuin elämää. On kyse flunssaisesta 12-vuotiaasta tai vauvarokon kourissa olevasta pienestä tai 17-vuotiaasta, jolta poistetaan nielurisat, tämä mun huoli ja tunne lapsista on yhtälainen. 

Kokemusta kahdesta keskenmenosta

Tänä syksynä Minttu ja Sampo kertoivat Me Naisten haastattelussa, ettei yhteisen lapsen saaminen ollut itsestäänselvää. Ennen yhteisen Rianna-tyttären syntymää Minttu koki kaksi keskenmenoa. Molemmat olivat niin sanottuja tuulimunaraskauksia.

”Pohdin, haluanko tätä todella.”

– Pettymys ja suru oli suuri. Erityisesti siksi, että tiesin Sampon toivovan lasta kiihkeästi. Halusin suoda sen hänelle. Aloin väkisinkin miettiä, olenko jo liian vanha koko touhuun. Pohdin, haluanko tätä todella, Minttu kertoi haastattelussa tänä syksynä.