Anna Wintour katselee maailmaa Chanelin suurikokoisten aurinkolasien takaa. Kuva: Reuters
Anna Wintour katselee maailmaa Chanelin suurikokoisten aurinkolasien takaa. Kuva: Reuters

Yhdysvaltojen Voguen päätoimittaja Anna Wintour on yksi maailman suurimmista muotivaikuttajista, mutta hänen yksityiselämästään ei tiedetä paljon mitään. Tuoreessa haastattelussa hän kuitenkin tekee yllättäviä paljastuksia.

Muotiraamattu Voguen ikoninen päätoimittaja Anna Wintour, 64, tunnetaan klassisesta polkkatukasta, Chanelin aurinkolaiseista ja särmikkäästä käytöksestään. Hän on työskennellyt Voguen päätoimittajana vuodesta 1988 asti.

Nyt Wintour raottaa salaisuuden verhoa Voguen sivuilla julkaistulla videolla. Siinä hän vastaa 73:een häneen liittyvään kysymykseen.

Wintour paljastaa muun muassa heräävänsä aamuisin kello viisi ja nauttivansa erityisesti keväästä. Hänen mielestään New Yorkin Brooklyn on uusi Silicon Valley.

Brittiläisistä juuristaan huolimatta Anna on teen sijaan kahvin ystävä. Suosikkijälkkärikin on kahvijäätelö, lempiruoka avokado ja inhokkisapuska parsakaali.

Anna itse ei osaa laulaa, mutta hänen lempimusikaalinsa on Kiss Me Kate. Hän pelaa ja seuraa tennistä, vihaa horoskooppeja, eikä ole koskaan ottanut – tai aio ottaa – selfietä.

Toimintaelokuvanäyttelijöistä lemppari on Hugh Jackman, ja rakkain kirja on Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo.

Anna pitää pitsistä enemmän kuin nahasta, mutta mitä hän ei ikinä pukisi ylleen?

– Kokomustaa asua.

Vaikka Wintour paljastaa videolla itsestään ja elämästään uusia yksityiskohtia, tyylilleen uskollisena hän kuitenkin pitäytyy tekemästä kovin intiimejä paljastuksia.

Anna Wintour rakastaa tennistä. Heinäkuussa hän oli seuraamassa Wimbledonin tennisturnausta. Kuva: Reuters.

Lähde: Vogue

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.