Anna Wintour katselee maailmaa Chanelin suurikokoisten aurinkolasien takaa. Kuva: Reuters
Anna Wintour katselee maailmaa Chanelin suurikokoisten aurinkolasien takaa. Kuva: Reuters

Yhdysvaltojen Voguen päätoimittaja Anna Wintour on yksi maailman suurimmista muotivaikuttajista, mutta hänen yksityiselämästään ei tiedetä paljon mitään. Tuoreessa haastattelussa hän kuitenkin tekee yllättäviä paljastuksia.

Muotiraamattu Voguen ikoninen päätoimittaja Anna Wintour, 64, tunnetaan klassisesta polkkatukasta, Chanelin aurinkolaiseista ja särmikkäästä käytöksestään. Hän on työskennellyt Voguen päätoimittajana vuodesta 1988 asti.

Nyt Wintour raottaa salaisuuden verhoa Voguen sivuilla julkaistulla videolla. Siinä hän vastaa 73:een häneen liittyvään kysymykseen.

Wintour paljastaa muun muassa heräävänsä aamuisin kello viisi ja nauttivansa erityisesti keväästä. Hänen mielestään New Yorkin Brooklyn on uusi Silicon Valley.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Brittiläisistä juuristaan huolimatta Anna on teen sijaan kahvin ystävä. Suosikkijälkkärikin on kahvijäätelö, lempiruoka avokado ja inhokkisapuska parsakaali.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anna itse ei osaa laulaa, mutta hänen lempimusikaalinsa on Kiss Me Kate. Hän pelaa ja seuraa tennistä, vihaa horoskooppeja, eikä ole koskaan ottanut – tai aio ottaa – selfietä.

Toimintaelokuvanäyttelijöistä lemppari on Hugh Jackman, ja rakkain kirja on Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo.

Anna pitää pitsistä enemmän kuin nahasta, mutta mitä hän ei ikinä pukisi ylleen?

– Kokomustaa asua.

Vaikka Wintour paljastaa videolla itsestään ja elämästään uusia yksityiskohtia, tyylilleen uskollisena hän kuitenkin pitäytyy tekemästä kovin intiimejä paljastuksia.

Anna Wintour rakastaa tennistä. Heinäkuussa hän oli seuraamassa Wimbledonin tennisturnausta. Kuva: Reuters.

Lähde: Vogue

Sisältö jatkuu mainoksen alla