Cheek pahoitteli etukäteen Puoli seitsemän -ohjelmassa, että kiroili dokumentissa niin paljon. Dokkari esitettiin tv:ssä sunnuntaina. Kuva: Sanoma-arkisto / Terhi Ylimäinen
Cheek pahoitteli etukäteen Puoli seitsemän -ohjelmassa, että kiroili dokumentissa niin paljon. Dokkari esitettiin tv:ssä sunnuntaina. Kuva: Sanoma-arkisto / Terhi Ylimäinen

Sunnuntaina tv:ssä esitetty Cheek-dokumentti vilisi kirosanoja. Listasimme tilanteet, jotka saivat räppärin hermot kireälle.

Yle varoitti katsojia etukäteen, että Jare vs. Cheek -dokumentti sisältää kiroilua. Ja aivan syystä! Nimittäin Ilta-Sanomien laskujen mukaan Cheek lausui 63 minuuttia kestävässä dokkarissa v**tu-sanan jopa 62 kertaa.

Mutta mikä räppäriä oikein harmitti niin paljon, että ärräpäät lensivät keskimäärin kerran minuutissa?

 

1. Tuottaja ei ymmärtänyt, mitä Cheek haluaa sanoa Sä huudat -biisin kertosäkeessä

Cheekillä paloi dokkarissa pinna, kun hänen tuottajansa Antti "Rzy" Riihimäki oli ymmärtänyt Sä huudat -biisin kertosäkeen toisella tavalla kuin Cheek oli sen tarkoittanut.

– Voi v**tu. Tää on ihan v**un pieni ongelma tässä v**un biisissä. Ei tää oo ees se ongelma. Tää on yksi v**un kymmenesosa tästä v**un ongelmasta. Tätä ongelmaa mulla ei ollut, kun mä tulin tänne v**un studiolle.

– Mua masentaa ihan v**usti, et nimenomaan äijä on käsittänyt sen väärin.

2. T-paita likaantui

Dokkarissa näytettiin, kun Cheek vieraili Summer Up -festivaaleilla. Teinitytöt piirittivät Cheekin, ja erään tytön kasvoista tarttui väriä räppärin valkoiseen t-paitaan.

– Voi v**tu. Mitäköhän tää kama on täs, mitä mulla on paidassa.

3. Instagram-kuva ei onnistunut

Cheek halusi ottaa täydellisen fiilistelykuvan Instagramiinsa Summer up -festareilla, mutta kuvasta ei tahtonut tulla millään täydellistä.

– Toi on ihan v**un ruma toi puu tossa.

– Toi on päin v**tua. Ei tää oo v**un hyvä kuva.

4. Ihmiset ahdistivat

Samoilla festareilla Cheek yritti ottaa Instagram-kuvaa vielä laiturilla, mutta siellä oli liikaa hälinää.

– Ei v**tu! Mä en pysty olee täs kun mua ahdistaa noi ihmiset, v**tu.

5. Blockfestien puitteet eivät olletkaan sellaiset kuin Cheek luuli

– Voi v**tu, kun tää on niin v**usti rumempi tää s**tanan venue, ku mä luulin. Sillee puolet rumempi ku mä luulin. Sit toi meiänkään setti ei oo niin hyvännäkönen ku piti olla. Mä laitan tähän v**usti fyrkkaa ja yritän tehä jotain spessuu, niin s**tana puolet jutuista otetaan pois. Eikä kukaan kerro mulle siitä. Kyllä se v**un p**seeltä tuntuu.

6. Munkin kaapu (Cheekin esiintymisasu) ei näyttänytkään hyvältä

– V**tu tää on tyhmännäkönen. V**tu pitäiskö meiän feidaa tää koko s**tanan munkki-idea.

7. Ei omaa aikaa keikkapäivänä

Cheekiä harmitti, kun hän tajusi, ettei hänellä ollut omaa aikaa keikkapäivänä. Manageri yritti selittää räppärille, että oli kyllä käynyt aikataulut läpi tämän kanssa etukäteen. Cheek ei silti peitellyt tunteitaan ja moitti itseään.

– Mä mokasin, mä mokasin, mä mokasin. Ei se sun vikaa oo, et mä mokasin aikataulun v**tu. Mulla ei oo yhtään hetkeä tänään, etten tekis duunii. Mä en oo käynyt ees suihkus, v**tu.

Jare vs. Cheek -dokumentin voi katsoa yhä Yle Areenasta.

 

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.