Me Naiset
|
Essi Myllyoja

Näyttelijä Maria Järvenhelmi rakastui ennen nykyistä miestään aina renttuihin.

Nainen etsii isänsä kaltaista miestä.
Väitteessä voi olla perää, mutta entäs isättömät tytöt tai uusperheissä varttuneet? Pikemminkin nainen etsii kumppania, jolla on läheisten miesten piirteitä, sillä tuttuus ja turvallisuus viehättävät. Itsessäni en piirrettä tunnista, mutta minä olenkin kasvanut uusperhesotkussa. 16-vuotiaana päätin, että tulevien lasteni isä on maailman paras jätkä.

Naisella on luontainen hoivavietti.
Ihmisellä on luontainen hoivavietti, jos hänen annetaan hoivata. Tiedän pieniä poikia, jotka hoitavat mielellään nukkeja, koska heitä on kannustettu siihen. Hoivaan mielelläni ventovieraidenkin lapsia, koska minusta kaikki lapset ovat hoivan arvoisia. Minulla on ollut krooninen vauvakuume 18-vuotiaasta asti.

Nainen ei voi lähteä kauppaan meikkaamatta.

Lähetän paljon voimaa ja itsevarmuutta naisille, jotka eivät voi. Jumankekka siskot, luottakaa sisäiseen kauneuteenne! Naisella pitää olla oikeus liikkua meikittä. Päivittäisissä kauneusrutiineissani käytän ainoastaan luomuihonhoitotuotteita. Meikkaan vain kuvauksiin, haastatteluihin ja juhliin.

Timantit ovat tytön parhaita ystäviä.

Ehdottomasti. Jos minulla olisi varaa eikä timanteilla olisi elitististä juppileimaa, kulkisin yltä päältä jalokivissä. Uskon kivien ja mineraalien parantavaan voimaan, ja timantti on yksi korkeimmin värähtelevistä kivistä. Siihen on todellakin syynsä, miksi ne ovat niin kalliita!

Nainen tykkää nyyhkyleffoista.
Minä pidän vankila- ja lännenelokuvista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nainen ei voi juoda kuin mies.
Voi, mutta seuraavana päivänä naisella on varmasti huonompi olo kuin miehellä. Nuorempana tuli itsekin juotua miehiä pöydän alle, mutta nykyään pari kolme annosta riittää nostattamaan juhlatunnelmaa. En halua menettää enää yhtään päivää krapulan takia.

Naisihanne on pullantuoksuinen äiti.

Minun ihanteeni on. Haaveilen lottovoitosta. Sitten voisin hankkia ison perheen, jäädä kotiin ja omistautua vain lapsille. Olen ajatellut alkaa säästää mahdollista tulevaa äitiyslomaani varten. Haluaisin olla kotona mahdollisimman pitkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nainen rakastuu aina renttuihin.
Ennen nykyistä miestäni en muuta tehnytkään kuin rakastuin renttuihin. Mieheni on kuitenkin aivan erilainen. Luulen, että jos nainen toistuvasti rakastuu renttuihin, hän hakee vielä itseään tai seikkailua. Loppujen lopuksi kaikki kuitenkin haluavat rennon ja turvallisen parisuhteen.

Maria Järvenhelmi

  • Vuonna 1975 syntynyt näyttelijä.
  • Asuu avomiehensä kanssa Sipoossa.
  • Maria tunnetaan myös rap-ryhmän Notkea Rotta Meno-Anuna.
  • Opettanut myös tankotanssia, ohjannut joogaa ja kouluttautunut urheiluhierojaksi.
  • Marialla on rooli kaikissa kuudessa tulevassa Vares-elokuvassa.
  • Mukana myös Matti Ijäksen Enon opetukset -sarjassa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla