Näyttelijä Maria Järvenhelmi rakastui ennen nykyistä miestään aina renttuihin.

Nainen etsii isänsä kaltaista miestä.
Väitteessä voi olla perää, mutta entäs isättömät tytöt tai uusperheissä varttuneet? Pikemminkin nainen etsii kumppania, jolla on läheisten miesten piirteitä, sillä tuttuus ja turvallisuus viehättävät. Itsessäni en piirrettä tunnista, mutta minä olenkin kasvanut uusperhesotkussa. 16-vuotiaana päätin, että tulevien lasteni isä on maailman paras jätkä.

Naisella on luontainen hoivavietti.
Ihmisellä on luontainen hoivavietti, jos hänen annetaan hoivata. Tiedän pieniä poikia, jotka hoitavat mielellään nukkeja, koska heitä on kannustettu siihen. Hoivaan mielelläni ventovieraidenkin lapsia, koska minusta kaikki lapset ovat hoivan arvoisia. Minulla on ollut krooninen vauvakuume 18-vuotiaasta asti.

Nainen ei voi lähteä kauppaan meikkaamatta.

Lähetän paljon voimaa ja itsevarmuutta naisille, jotka eivät voi. Jumankekka siskot, luottakaa sisäiseen kauneuteenne! Naisella pitää olla oikeus liikkua meikittä. Päivittäisissä kauneusrutiineissani käytän ainoastaan luomuihonhoitotuotteita. Meikkaan vain kuvauksiin, haastatteluihin ja juhliin.

Timantit ovat tytön parhaita ystäviä.

Ehdottomasti. Jos minulla olisi varaa eikä timanteilla olisi elitististä juppileimaa, kulkisin yltä päältä jalokivissä. Uskon kivien ja mineraalien parantavaan voimaan, ja timantti on yksi korkeimmin värähtelevistä kivistä. Siihen on todellakin syynsä, miksi ne ovat niin kalliita!

Nainen tykkää nyyhkyleffoista.
Minä pidän vankila- ja lännenelokuvista.

Nainen ei voi juoda kuin mies.
Voi, mutta seuraavana päivänä naisella on varmasti huonompi olo kuin miehellä. Nuorempana tuli itsekin juotua miehiä pöydän alle, mutta nykyään pari kolme annosta riittää nostattamaan juhlatunnelmaa. En halua menettää enää yhtään päivää krapulan takia.

Naisihanne on pullantuoksuinen äiti.

Minun ihanteeni on. Haaveilen lottovoitosta. Sitten voisin hankkia ison perheen, jäädä kotiin ja omistautua vain lapsille. Olen ajatellut alkaa säästää mahdollista tulevaa äitiyslomaani varten. Haluaisin olla kotona mahdollisimman pitkään.

Nainen rakastuu aina renttuihin.
Ennen nykyistä miestäni en muuta tehnytkään kuin rakastuin renttuihin. Mieheni on kuitenkin aivan erilainen. Luulen, että jos nainen toistuvasti rakastuu renttuihin, hän hakee vielä itseään tai seikkailua. Loppujen lopuksi kaikki kuitenkin haluavat rennon ja turvallisen parisuhteen.

Maria Järvenhelmi

  • Vuonna 1975 syntynyt näyttelijä.
  • Asuu avomiehensä kanssa Sipoossa.
  • Maria tunnetaan myös rap-ryhmän Notkea Rotta Meno-Anuna.
  • Opettanut myös tankotanssia, ohjannut joogaa ja kouluttautunut urheiluhierojaksi.
  • Marialla on rooli kaikissa kuudessa tulevassa Vares-elokuvassa.
  • Mukana myös Matti Ijäksen Enon opetukset -sarjassa.

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.