Tässä poseeraa ihan oikea Rihanna. Kuva: Reuters
Tässä poseeraa ihan oikea Rihanna. Kuva: Reuters

22-vuotias Andele on kuin Rihanna – paitsi laulutaidoiltaan.

Voiko Instagram-suosion muuttaa rahaksi? Kyllä – ainakin jos sinulla sattuu olemaan yli 30 000 seuraajaa ja supertähden ulkonäkö. Yhdysvaltalainen 22-vuotias opiskelija Andele Lara näyttää Rihannan, 26, kadonneelta kaksoselta ja on ansainnut ulkonäöllä jo rahaakin. Hän kertoo Daily Mailin haastattelussa tienanneensa viime vuonna yli 16 000 erilaisilla vaatediileillä. Nyt Andele pohtii jättäisikö osa-aikatyönsä ja opinnot ja ryhtyisi luomaan uraa Rihanna-imitaattorina. Matkassa on kuitenkin yksi mutka: hän ei osaa laulaa.

Andele kertoo Daily Mailille huomanneensa 15-vuotiaana, siis Umbrella-, Shut Up And Drive - ja Don’t Stop That Music -hittien aikaan, näyttävänsä Rihannalta. Nuorempana hän oli omien sanojensa mukaan ruma ankanpoikanen, ”laiha tyttö, jolla oli jättimäinen otsa”.

Mikä Rihannan faniksi tunnustautuvan Andelen suurin haave sitten on? Tietenkin tavata tähti ja päästä ottamaan hänen kanssaan selfie. Eipä siis ihme, että hänenkin kanssaan halutaan jatkuvasti ottaa yhteiskuvia. Andele kertoo Daily Mailille, että vaikka hän pitääkin huomiosta, on siitä tullut jopa vähän rasittavaa. Hän ei voi liikkua enää missään ilman hännystelijöitä ja omistautuneimmat (pelottavat) fanit saattavat seurata häntä kotiin.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

Rihanna pääsi takaisin Instagramiin – onnistuuko seksittömyys nyt?

Kumpi peitti nänninsä paremmin? Rihanna ja Miley Cyrus rohkeissa gaala-asuissa

Onko parempia kaksoisolentoja nähty? 17-vuotias nuorukainen kopioi julkkistyylejä Instagramissa