Vesa-Matti Loiri voi omien sanojensa mukaan tällä hetkellä hyvin. Kuva: Sakari Majantie
Vesa-Matti Loiri voi omien sanojensa mukaan tällä hetkellä hyvin. Kuva: Sakari Majantie

Vesa-Matti Loiri vastaa Facebookissa arveluihin hänen terveydestään.

Vesa-Matti Loiri on tarkentanut hänen terveydentilaansa liittyviä arveluja. Kainuun Sanomat kirjoitti tänään, että Loirilla olisi ollut kesällä tukos aivoissa, minkä takia Loiri joutui sairalaan.

Lehdissä on taas ollut spekulointia terveydentilastani. Aivoissa ei ole ollut tukosta, vaan tarkastuksessa löytyi kalkkeuma kaulavaltimosta, joka korjattiin kesällä töiden lomassa. Voin hyvin. En ole kuollut, Loiri kirjoitti perjantaina Facebook-sivuilleen.

"Oma kunto mietitytti"

Elokuussa Loiri kertoi Me Naisille, että hän mietti pitkään, lähteekö mukaan Vain elämää -ohjelmaan.

– Minua mietitytti oma kunto. Olin päättänyt, että vietän tämän kesän lepäillessä ja lomaillessa. Paskanmarjat, lopulta tein Mika Kaurismäen kanssa elokuvan, kolme festarikeikkaa ja sitten tämän Vain elämää -ohjelman, Loiri kertoi Me Naisille.

Vain elämää -kuvausten jälkeen taiteilija lähti Lappiin kuvaamaan uutta Loirinuotiolla-sarjaansa.

Illalla nähtävässä ensimmäisessä Vain elämää -jaksossa Loiri puhuu soittokykynsä menettämisestä.

– En voi soittaa enää huilua. Diabetes vei hermoradat niin, ettei pikkurilli asetu kohdalleen. Olen joutunut tekemään surutyötä, etten voi soittaa enää huilua, Loiri kertoo ohjelmassa.

Kainuun Sanomien jutusta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

Varo juonipaljastuksia! Nämä biisit kuullaan ensimmäisessä jaksossa

Pelaa Vain elämää -bingoa ja tulosta bingoladat

Kärsikö erakkoluonne Samuli Edelmann Vain elämää -kuvauksissa?

Kaikki Vain elämää -jutut löydät täältä.

Otsikkoa muokattu klo 13.45

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!