Jösses, siis onko toi Jannen PIIIIIP?!?!? Kuva: Shutterstock
Jösses, siis onko toi Jannen PIIIIIP?!?!? Kuva: Shutterstock

Kuka on tuo mystinen mies? Onneksi Google kertoo! Mutta miten ensimmäistä kertaa kasvokkain tavatessa voi esittää kättelevänsä tuntematonta?

Esimieheltä tuli juuri sähköposti, jossa hän kertoo uudesta työntekijästä Jannesta. Kiinnostavaa! Kuka on tämä mystinen Janne? Google ja Facebookhan sen tietävät.

Vanhat työpaikat, yhteiset kaverit, kännikuvat, oudot möläytykset, parisuhdestatus – sen jälkeen kun tiedät kaiken tämän Jannen elämästä, et voi enää palata viattomaan tietämättömyyteen. Mutta entäs, kun tapaatte ensimmäistä kertaa? Miten peität nolot urkintajälkesi ja esität, että et tiedä tyypistä mitään?

Refinery29-sivusto neuvoo. Toimi näin!

1. Hio näyttelijäntaitojasi. Jos olet saanut selville, että teillä on yhteisiä ystäviä, ja uskot, että se käy nopeasti ilmi, mieti jo etukäteen, miten reagoit tietoon. "Aijaa" antaa sinut ilmi, sen sijaan "Oikeastiko! Kuinka outoa! Mistä te oikein tunnette? Vitsi mikä mäihä. Tämä ei voi olla totta!" pelastaa tilanteesta... ehkä.

2. Poista sivuhistoria. Jos Janne vaikka tulee koneellesi. Tai kännykällesi. Tai tabletillesi. Poista se kaikkialta! Äläkä vain jätä Jannen Google-tietoja auki selaimelle, kun hän kävelee selkäsi taa.

3. Puhu itsestäsi (tai mistä tahansa). Törkeästi vain päälle. Kun puhut mahdollisimman paljon, hänelle ei jää aikaa puhua, etkä luultavasti jää kiinni siitä, että oikeastaan tiesit jo aivan kaiken etukäteen, koska olet hullu stalkkerinainen.

Tai mitäpä jos kokeilisit ensimmäistä kertaa olla urkkimatta uudesta kiinnostavasta tyypistä kaikkea etukäteen? Kuinka kiehtovaa! Kuin aikaa ennen Facebookia.

Taiiiii jospa sanoisit suoraan, että kävit etsimässä hänet jo Facebookista. Imartelevaa uudelle tyypille.

Lue myös:

Näin selviät riidasta voittajana

Tylsä työ houkuttelee työpaikkaromanssiin

Näin sinustakin tulee hauska nainen

Mistä tiedän, että miestä ei kiinnosta?