Jösses, siis onko toi Jannen PIIIIIP?!?!? Kuva: Shutterstock
Jösses, siis onko toi Jannen PIIIIIP?!?!? Kuva: Shutterstock

Kuka on tuo mystinen mies? Onneksi Google kertoo! Mutta miten ensimmäistä kertaa kasvokkain tavatessa voi esittää kättelevänsä tuntematonta?

Esimieheltä tuli juuri sähköposti, jossa hän kertoo uudesta työntekijästä Jannesta. Kiinnostavaa! Kuka on tämä mystinen Janne? Google ja Facebookhan sen tietävät.

Vanhat työpaikat, yhteiset kaverit, kännikuvat, oudot möläytykset, parisuhdestatus – sen jälkeen kun tiedät kaiken tämän Jannen elämästä, et voi enää palata viattomaan tietämättömyyteen. Mutta entäs, kun tapaatte ensimmäistä kertaa? Miten peität nolot urkintajälkesi ja esität, että et tiedä tyypistä mitään?

Refinery29-sivusto neuvoo. Toimi näin!

1. Hio näyttelijäntaitojasi. Jos olet saanut selville, että teillä on yhteisiä ystäviä, ja uskot, että se käy nopeasti ilmi, mieti jo etukäteen, miten reagoit tietoon. "Aijaa" antaa sinut ilmi, sen sijaan "Oikeastiko! Kuinka outoa! Mistä te oikein tunnette? Vitsi mikä mäihä. Tämä ei voi olla totta!" pelastaa tilanteesta... ehkä.

2. Poista sivuhistoria. Jos Janne vaikka tulee koneellesi. Tai kännykällesi. Tai tabletillesi. Poista se kaikkialta! Äläkä vain jätä Jannen Google-tietoja auki selaimelle, kun hän kävelee selkäsi taa.

3. Puhu itsestäsi (tai mistä tahansa). Törkeästi vain päälle. Kun puhut mahdollisimman paljon, hänelle ei jää aikaa puhua, etkä luultavasti jää kiinni siitä, että oikeastaan tiesit jo aivan kaiken etukäteen, koska olet hullu stalkkerinainen.

Tai mitäpä jos kokeilisit ensimmäistä kertaa olla urkkimatta uudesta kiinnostavasta tyypistä kaikkea etukäteen? Kuinka kiehtovaa! Kuin aikaa ennen Facebookia.

Taiiiii jospa sanoisit suoraan, että kävit etsimässä hänet jo Facebookista. Imartelevaa uudelle tyypille.

Lue myös:

Näin selviät riidasta voittajana

Tylsä työ houkuttelee työpaikkaromanssiin

Näin sinustakin tulee hauska nainen

Mistä tiedän, että miestä ei kiinnosta?

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!