Teemu Selänne kertoo Teemu-kirjassa, että hän, Sirpa-vaimo ja Veera-tytär lentävät ykkösluokassa, mutta pojat turistiluokassa. Kuvassa Sirpa, Leevi, Veera ja Teemu. Kuva: Veikko Kähkönen
Teemu Selänne kertoo Teemu-kirjassa, että hän, Sirpa-vaimo ja Veera-tytär lentävät ykkösluokassa, mutta pojat turistiluokassa. Kuvassa Sirpa, Leevi, Veera ja Teemu. Kuva: Veikko Kähkönen
Teemu ja hänen äitinsä Liisa Selänne vuonna 2006. Kuva: Lehtikuva
Teemu ja hänen äitinsä Liisa Selänne vuonna 2006. Kuva: Lehtikuva
Teemun isä Ilmari Selänne nykyisen Kirsi-vaimonsa kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Teemun isä Ilmari Selänne nykyisen Kirsi-vaimonsa kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Teemun kaksoveli Paavo Selänne lastensa kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Teemun kaksoveli Paavo Selänne lastensa kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg

"Vanhempani lentävät aina bisnesluokassa, ja heillä on käytössään hankkimani luottokortit", Teemu Selänne kertoo elämäkerrassaan.

Teemu Selänne, 44, ansaitsi NHL-urallaan yli 57 miljoonaa euroa. Lisäksi hän sai miljoonien bonuksia ja sponsorisopimuksista joitakin miljoonia.

Teemu kertoo Ari Mennanderin kirjoittamassa elämäkerrassa, että raha ei tuo onnea, mutta helpottaa elämää. Lapsensa Teemu  haluaa kasvattaa niin, että he oppivat ymmärtämään rahan arvon.

– Olen aina halunnut jakaa iloa, ja lähimmäiseni ovat päässeet nauttimaan varallisuudestani. Vanhempani lentävät aina bisnesluokassa, ja heillä on käytössään hankkimani luottokortit, Teemu kertoo kirjassa.

Teemun mukaan hän, Sirpa-vaimo ja Veera-tytär matkustavat ykkösluokassa, mutta pojat (Eemil, Eetu ja Leevi) turistiluokassa.

– Sekin on kasvatusta, Teemu sanoo.

Päihdeongelmasta kärsivää Panu-isoveljeään Teemu on aina tukenut taloudellisesti ja salakuljettanut tälle rahaa vankilaan.

– Olen aina ajatellut, että jos Panu kuolee huomenna, pystyn elämään sen kanssa. Olen tehnyt sen, minkä olen voinut, Teemu perustelee. Lue lisää täältä.

Avokätinen myös ystäviään kohtaan

Teemun varallisuudesta ovat saaneet nauttia myös hänen ystävänsä. Kavereiden mukaan Teemu ei kuitenkaan tee avokätisyydestään suurta numeroa.

Teemu on esimerkiksi hankkinut yleensä kaikille kavereilleen liput otteluihinsa. Vuonna 2007 hän lupasi parille kymmenelle kaverilleen maksaa pääsylippujen lisäksi myös lennot ja hotellit, jos hänen joukkueensa Anaheim Ducks pääsee finaaliin.

Sirpa Selänteen mukaan pari ei ole ikinä käyttäneet rahaa "tolkuttomasti". Teemu taas sanoo, ettei normaalin elämän lisäksi kuluta rahaa oikeastaan muuhun kuin autoharrastukseensa.

– Aina on kiikarissa uusia autoja, ja koko ajan myös myyn autojani.

Ari Mennander: Teemu (Otava) ilmestyi 18.9.

Lue myös:

Sirpa Selänne: "Mustasukkaisuus nosti päätään tänä kesänä"

Liisa-äiti: "Teemu on sovinistinen ja mustasukkainen"

Paavo Selänne kaksosveljestään Teemusta: Hän on diktaattori, jonka pillin mukaan kaikkien on tanssittava

Teemu Selänne veljensä syytöksistä: "Katsoin sanakirjasta, mikä on despootti""

Teemu Selänteen äiti: "Ilman Teemua Panu olisi jo kuollut"

Kaikki Teemu ja Sirpa Selänteeseen liittyvät jutut löydät täältä.

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.