– Opin koko ajan lisää. En uhoa enää voittavani, vaan päätavoitteeni on nyt oppia mahdollisimman paljon tanssimisesta ja tanssijan arjesta, Cristal Snow mietti vierellään tanssiopettajansa Kia Lehmuskoski. Kuva: Jonna Öhrnberg
– Opin koko ajan lisää. En uhoa enää voittavani, vaan päätavoitteeni on nyt oppia mahdollisimman paljon tanssimisesta ja tanssijan arjesta, Cristal Snow mietti vierellään tanssiopettajansa Kia Lehmuskoski. Kuva: Jonna Öhrnberg

Cristal Snow on laihtunut kilon viikossa.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailija Cristal Snow on pudottanut painoaan kahdeksan kiloa parissa kuukaudessa. Kilot ovat lähteneet kuin itsestään hyvin yksinkertaisella taktiikalla.

– Olen opetellut syömään aamiaista. Päivän mittaan juon vihersmoothieita. Lounaaksi syön salaattia raejuuston, tonnikalan tai kalkkunan kanssa ja illalla vasta kunnon lämpimän ruuan. Herkkupäivä täytyy kuitenkin pitää kerran viikossa, Cristal kertoi Me Naisille eilisen Tanssii tähtien kanssa -lähetyksen jälkeen.

Cristal painaa nyt 69 kiloa. Hän on harjoitellut tanssiopettajansa Kia Lehmuskosken kanssa kahdeksan viikon ajan, mikä tarkoittaa, että kiloja on lähtenyt yksi per viikko. Enempää Cristal ei aio laihtua, sillä on nyt mielestään ihannepainossaan.

– Olen tyytyväinen ulkonäkööni. Olen aina ollut enemmän laiheliini enkä mikään bodari. Keskivartaloa pitäisi tosin vielä kiinteyttää, siitähän se Jorma Uotinenkin aina muistaa huomautella, Cristal nauraa.

Lue myös:

Tanssii tähtien kanssa -kilpailija Cristal Snow: "Olen aivan romuna"

Lue kaikki Me Naisten Tanssii tähtien kanssa -jutut täältä.

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.