Antti Luusuaniemellä on kaksivuotias tytär valokuvaaja Lili Zoe Ermezeinin kanssa. Lisäksi hänellä on kahdeksanvuotias tytär aikaisemmasta suhteestaan. Kuva: Sanoma-arkisto / Leena Koskela
Antti Luusuaniemellä on kaksivuotias tytär valokuvaaja Lili Zoe Ermezeinin kanssa. Lisäksi hänellä on kahdeksanvuotias tytär aikaisemmasta suhteestaan. Kuva: Sanoma-arkisto / Leena Koskela

– Jokin poikkeuksellinen loksahdus siinä tapahtui kahden sielun kesken, Antti Luusuaniemi kertoo Gloria-lehdessä suhteestaan Lili Zoe Ermezeiniin.

Näyttelijä Antti Luusuaniemen, 35, ja valokuvaaja Lili Zoe Ermezein, 26, kertovat Gloria-lehdessä salamarakkaudestaan. Pari tapasi ensimmäistä kertaa mainoskuvauksissa Budapestissä tammikuussa 2011.

Kuvauksissa Lilin huomio ei kuitenkaan kiinnittynyt ensimmäisenä Anttiin itseensä, vaan tämän kauniiseen, nahkaiseen viikonloppulaukkuun. Pari teki viikonlopun töitä yhdessä ja istui illallisilla vierekkäin.

– Sitten Antti sanoi, että hän haluaisi tulla vain minun vuokseni kahden viikon päästä uudelleen. Nauroin että tervetuloa, mutta en edes unelmoinut, että oikeasti tapaisimme uudelleen, Lili kertoo lehdessä.

Antti piti kuitenkin lupauksensa, ja maaliskuussa vain muutama kuukausi ensitapaamisesta Lili muuttikin jo Suomeen Antin luokse.

– Jokin poikkeuksellinen loksahdus siinä tapahtui kahden sielun kesken. Lilin muutto tuntui heti maailman parhaalta idealta. Ei siitä oikeastaan edes keskusteltu, että voidaanko me tehdä näin. Me vain tapasimme ja aloimme elää yhdessä, Antti sanoo.

Vaikka Lili joutui jättämään Budapestiin arvostetun työn mainostoimiston AD:na ja luovana johtajana, hän ei tuntenut muuttoa uhraukseksi.

Naimisiin pari meni kesällä 2012, ja nyt heillä on kaksivuotias Luna-tyttö. Lisäksi Antilla on aikaisemmasta suhteesta kahdeksanvuotias Ella-tytär, joka asuu isänsä luona vähintään joka toisen viikonlopun.

– Luotan Anttiin täysin. Hän on todella avoin – paljon avoimempi kuin suomalaiset yleensä. Hän on myös loistava visioimaan uutta ja älykäs kirjoittaja, Lili kehuu aviomiehestään.

Antti nähdään parhaillaan suositussa Syke-sarjassa. Lisäksi hän näyttelee Liberation of Skopje -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuoden 2016 lopulla. Elokuvan on ohjannut Oscar-ehdokkaanakin ollut kroatialainen Rade Šerbedžija.

Lili työskentelee tällä hetkellä markkinointitoimisto TBWA\Helsingin luovana johtajana. Lisäksi hän pyörittää omaa valokuvausstudiota ja tekee taidetta.

Parin haastattelun voit lukea kokonaan Gloria.fi:stä. Lilin ottamat muotikuvat Antista näet Glorian printtilehden maaliskuun numerosta.

Lue myös:

Antti Luusuaniemi: ”On maailman ihaninta olla isä”

Mikä tekee Antti Luusuaniemestä niin seksikkään? Näyttelijä vastaa IS:ssä

Marja Hintikka nähdään syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. – Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä, Marja kertoo.

Juontaja Marja Hintikka palaa syksyllä televisioon, kun hänet nähdään kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Marjan ja juontaja-puoliso Ile Uusivuoren kolmesta lapsista nuorin aloittaa samalla päivähoidon.

– Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä. Teen päätökset perhe edellä. Ajattelen tasapainoa, jossa jokaisen perheenjäsenen hyvinvointi on vaakakupissa.

– Olen pyrkinyt välttämään nykyään ääripäitä. Maailma ei katoa ympäriltä, mutta lasten lapsuus ei saa kadota työkiireisiin, Marja kertoi ohjelman lehdistöpäivässä.

Marja palaa äitiyslomalta käytännössä alkuun treenisalille, sillä ohjelmaa varten tanssia harjoitellaan 4–5 tuntia päivässä. Nuorin lapsi on alkuun suunnilleen saman ajan päivähoidossa.

” Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.”

– Käyt päivätansseissa, Marjan valmentaja Matti Puro vitsaili.

Marjan kaikki lapset ovat olleet huonoja nukkujia, joten juontajaa jännittää päivittäisen fyysisen treenin yhdistämisen vähäisiin yöuniin.

– Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.

Perheen 5-, 3- ja 1,5 -vuotiaat lapset ovat syntyneet pienellä ikäerolla. Marja laskeskelee, että hän on viiiden vuoden aikana nukkunut koko yön katkeamatonta unta parikymmentä kertaa.

– Käytännössä meillä on ollut  koko ajan vauva. Kun keskimmäinen alkoi nukkua kaksivuotiaana täydet yöunet, kuopus synty. Ihmeesti sitä vain jaksaa, mutta fantasiani on, että saisin nukkua kaksi yötä kahdeksan tuntia putkeen.

Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Marita Taavitsainen on yksi syksyllä alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kymmenestä kilpailijasta.

Marita Taavitsainen on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Kilpailu tulee laulajan mukaan hyvään saumaan, sillä Marita toipuu avioerosta. Laulajan entinen puoliso Tomi Natri muutti kesällä pois parin yhteisestä asunnosta Lapualle.

– Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin. Kun kotona vaihdan villasukkameininkiin, niin tuntuu, että jaksanko edes näitä perunoita keittää. Yöt itken kotona.

– Olen vähän on-off -tilassa. Odotan syksyä ja että saadaan uusi rytmi elämään, kun kuopuskin aloitti koulussa. Täytyy vain luovia ja löytää oma tapa elää tätä lasten kanssa tätä arkea. Ja eikö ne sano, että kuntoilu auttaa myös henkiseen vireyteen? Marita totesi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Marita ja Tomi erosivat lopullisesti talvella, mutta he ovat hoitaneet taloon ja kahteen kouluikäiseen tyttäreen liittyviä asioita vielä saman katon alla.

”Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin.”

Ex-miehen muutto entisille kotikonnuille Pohjanmaalle oli Maritalle pieni yllätys.

– Tyttöjen osalta se tulee olemaan aika iso haaste. On hän aina siitä puhunut, että haluaa sinne muuttaa. Ehkä se on hänelle unelmien täyttymys.

Marita uskoo, että asiat järjestyvät.

– Luotan tukiverkkooni. Äitini on suureksi avuksi tässäkin, että pääsen keikoille ja sunnuntain suoriin lähetyksiin. Padit ja puhelimet on keksitty, niin voin hätätapauksessa ottaa tytöt mukaan harjoituksiin.

Ex-parin Nurmijärvellä sijaitseva talo on yhä myynnissä. Marita asuu siinä tyttöjen kanssa niin kauan, kunnes se on myyty.

– Onneksi on kesä. Nurmikon leikkauksen sain juuri ulkoistettua yhdelle kaverille. Ja on siinä niitä naapurin ukkoja, joiden tukat olen leikannut monta vuotta, niin minulla on siellä palveluksia varastossa.