Alanah kertoi Guardianille luulleensa ensin, että häntä häiriköineet nettitrollivat olivat keski-ikäisiä miehiä. Kuva Alanah Pearcen YouTube-tililtä.
Alanah kertoi Guardianille luulleensa ensin, että häntä häiriköineet nettitrollivat olivat keski-ikäisiä miehiä. Kuva Alanah Pearcen YouTube-tililtä.

Kaksikymppinen Alanah Pearce sai tarpeekseen raiskausuhkauksista.

Nyt sai riittää! Näin australialainen pelikriitikko Alanah Pearce, 20, päätti saatuaan tarpeeksi raiskaus- ja tappouhkauksia netissä. Hän hoiteli nettiuhkailijat – lähinnä nuoret pojat – omalla tavallaan: ottamalla yhteyttä heidän äiteihinsä.

Alanah on tähän mennessä saanut yhteyden neljään äitiin, joille hän on jakanut otteita saamistaan uhkailuviesteistä. Yksi äideistä on vastannut Alanahille, kertonut olevansa pahoillaan poikansa käytöksestä ja luvannut hoitaa asian.

Alanah kertoi
Guardianille
toivovansa, että nuoret pojat ymmärtäisivät, että netin naiset ovat oikeita ihmisiä, eikä heitä saa kohdella törkeästi ja seksistisesti, sillä sillä saattaa olla seurauksia.

Alanah jakoi Twitterissä kuvan yhden äidin kanssa käydystä keskustelusta. Kuva: Twitter

Pelialan naisten törkeästä uhkailusta on puhuttu viime aikoina paljon. Gamergate-nimen saanut keskustelu nousi pinnalle Depression Quest -pelin kehittäneen Zoë Quinnia saatua tappo- ja raiskausuhkauksia, kun Zoën ex-poikaystävänsä väitti tämän harrastaneen seksiä pelikriitikon kanssa saadakseen pelilleen hyvät arviot. Lue lisää Gamergatesta täällä:
Pelialan naisia uhkaillaan törkeästi – tästä kaikki sai alkunsa

Lue myös:


Keskustelupalstojen suomalaiset trollit, tässä he ovat

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.