Minka Kuustonen ei tiedä, olisiko hänestä isosiskonsa tavoin Putouksen kaltaiseen viihdeohjelmaan.

Näyttelijäsisarukset Minka, 29, ja Iina Kuustonen, 30, ovat aikaisemmin kertoneet, ettei heidän välillään ole ikinä ollut kilpailua eikä kateutta. Nyt Minka kertoi Radio Rockilla, millaista oli seurata, kun Iinasta tuli aikoinaan koko kansan tuntema näyttelijä Putous-ohjelman ansiosta.

– Silloin huomasi, miten häntä pelotti, ja sitten pikkuhiljaa rupesi löytymään se oma juttu – sellainen rohkeus komedianäyttelemiseen ja heittäytymiseen. Sitä oli ihana seurata, miten hän oppi nauttimaan siitä, Minka kertoi Radio Rockilla.

Minka nähdään parhaillaan pääroolissa ekoterroristeista kertovassa Tellus-sarjassa. Iina on puolestaan mukana Syke-sairaalasarjassa. Sarjoissa siskoksia yhdistää näyttelijä Lauri Tilkanen, joka näyttelee Telluksessa Minkan ja Sykkeessä Iinan poikaystävää. Aiemmin Minka on näytellyt enimmäkseen teattereissa, ja hänen mielestään on ollut hyvä, että siskokset ovat luoneet uraa eri areenoilla.

– Meillä on ollut omat tiet, ja se on ollut pelkästään rikkaus. Olemme tukeneet toisiamme omissa duuneissamme.

Jos Minkaa kysyttäisiin Putoukseen, hän ei tiedä, mitä vastaisi.

– Musta se on  äärimmäisen rohkeaa niiltä näyttelijöitä, jotka ovat mukana. He joutuvat heittäytymään ja improvisoivaan – ja vieläpä aika ison suurennuslasin alla. En tiedä, olisinko siinä parhaimmillani näyttelijänä, mutta en poissulje mitään.

Lue myös:

Minka ja Iina Kuustonen: "Vaistoamme silmän liikkeistä, mitä toinen ajattelee"

Nämä taidot Minka Kuustonen joutui opettelemaan ekoaktivistin rooliaan varten

Mikko Kuustosen uusi naisystävä on arvostettu tanssitaiteilija