Minka Kuustonen ei tiedä, olisiko hänestä isosiskonsa tavoin Putouksen kaltaiseen viihdeohjelmaan.

Näyttelijäsisarukset Minka, 29, ja Iina Kuustonen, 30, ovat aikaisemmin kertoneet, ettei heidän välillään ole ikinä ollut kilpailua eikä kateutta. Nyt Minka kertoi Radio Rockilla, millaista oli seurata, kun Iinasta tuli aikoinaan koko kansan tuntema näyttelijä Putous-ohjelman ansiosta.

– Silloin huomasi, miten häntä pelotti, ja sitten pikkuhiljaa rupesi löytymään se oma juttu – sellainen rohkeus komedianäyttelemiseen ja heittäytymiseen. Sitä oli ihana seurata, miten hän oppi nauttimaan siitä, Minka kertoi Radio Rockilla.

Minka nähdään parhaillaan pääroolissa ekoterroristeista kertovassa Tellus-sarjassa. Iina on puolestaan mukana Syke-sairaalasarjassa. Sarjoissa siskoksia yhdistää näyttelijä Lauri Tilkanen, joka näyttelee Telluksessa Minkan ja Sykkeessä Iinan poikaystävää. Aiemmin Minka on näytellyt enimmäkseen teattereissa, ja hänen mielestään on ollut hyvä, että siskokset ovat luoneet uraa eri areenoilla.

– Meillä on ollut omat tiet, ja se on ollut pelkästään rikkaus. Olemme tukeneet toisiamme omissa duuneissamme.

Jos Minkaa kysyttäisiin Putoukseen, hän ei tiedä, mitä vastaisi.

– Musta se on  äärimmäisen rohkeaa niiltä näyttelijöitä, jotka ovat mukana. He joutuvat heittäytymään ja improvisoivaan – ja vieläpä aika ison suurennuslasin alla. En tiedä, olisinko siinä parhaimmillani näyttelijänä, mutta en poissulje mitään.

Lue myös:

Minka ja Iina Kuustonen: "Vaistoamme silmän liikkeistä, mitä toinen ajattelee"

Nämä taidot Minka Kuustonen joutui opettelemaan ekoaktivistin rooliaan varten

Mikko Kuustosen uusi naisystävä on arvostettu tanssitaiteilija

Naisystävä Katja ei aio esiintyä suuremmin miehensä rinnalla julkisuudessa.

Laulaja Ressu Redford, 56, esitteli torstai-iltana uuden naisystävänsä Katjan ravintola Pincho Nationin avajaisissa Turussa.

– Hyvin menee ja kesää vietetään yhdessä. Kesän kohokohta on nyt, kun aurinko paistaa, Ressu jutteli.

Silminnähden rakastunut pariskunta on seurustellut jo jonkin aikaa. Katja on käynyt miehensä keikoilla ja myönsi ihastuneensa tämän huumorintajuun.

– Muun muassa siihen, hän virnisti.

Katja totesi myös, ettei aio esiintyä julkisuudessa isommin, vaan aikoo pysytellä yksityishenkilönä. Hän kertoi työskentelevänsä ”aivan eri alalla” kuin Ressu.

– Minä olen syntyperäinen turkulainen, ja Katja on tästä läheltä, Ressu lisäsi.

Ressu Redford oli naimisissa lähes 20 vuotta Nina Björkfeltin kanssa. Pari erosi virallisesti joulukuussa 2016. Heillä on kaksi poikaa: vuonna 1998 syntynyt Frans ja vuonna 2000 syntynyt Elliot.

Kahdeksan naista kertoo CNN:n artikkelissa Morgan Freemanin kosketelleen heitä ja kommentoineen heidän ulkonäköään. Freeman pahoittelee tapahtunutta. 

Hollywood-tähti toisensa jälkeen on syytettynä seksuaalisesta häirinnästä. Tällä kertaa epämiellyttäviä asioita kerrotaan näyttelijä Morgan Freemanista, 80. 

Kahdeksan naista kertoo uutiskanava CNN:n verkkojutussa, että Freeman on käyttäytynyt heitä kohtaan sopimattomasti tai häirinnyt heitä. CNN haastatteli myös kahdeksaa muuta ihmistä, jotka eivät ole joutuneet häiritsevän käytöksen kohteiksi, mutta ovat todistaneet sitä. 

Haastateltavien mukaan Freeman on muun muassa kosketellut heitä vastoin heidän tahtoaan, tuijottanut heitä häiritsevästi ja kommentoinut toistuvasti heidän ulkonäköään ja vaatteitaan.

Syytökset koskevat ainakin elokuvien Tyylikäs lähtö (kuvattu 2015) ja Suuri puhallus (kuvattu 2012) kuvauksia. Haastateltavat kertoivat välttäneensä esimerkiksi ihonmyötäisiä vaatteita välttyäkseen Freemanin epämiellyttävältä huomiolta. Kaikki eivät olleet kertoneet tapahtuneista asioista eteenpäin, koska pelkäsivät työnsä puolesta. 

”Se ei koskaan ollut tarkoitukseni.”

CNN:n artikkelin julkaisun jälkeen Morgan Freeman julkaisi tiedotteen, jossa pahoittelee tapahtunutta: ”Kaikki, jotka ovat työskennelleet kanssani tietävät, etten ole sellainen, että loukkaisin ketään tarkoituksella tai tietoisesti tekisin kenenkään olon epämukavaksi. Pyydän anteeksi kaikilta, jotka ovat tunteneet olonsa epämiellyttäväksi tai kokeneet tulleensa kohdelluksi epäkunnioittavasti – se ei koskaan ollut tarkoitukseni.”

Selvitys Freemanin käytöksestä sai alkunsa, kun Freeman kommentoi Tyylikäs lähtö -elokuvan mediatilaisuudessa CNN:n toimittaja Chloe Melasin raskausvatsaa muun muassa sanomalla:

– Olisinpa tuolla!

Melas halusi selvittää, olivatko hänen Freemanilta saamansa kommentit vain yksittäistapaus. Kun CNN otti yhteyttä lukuisiin ihmisiin juttua varten, osalla oli vain myönteistä sanottavaa Freemanista, ja osa tiesi heti itse nimetä Freemanin, kun toimittaja kysyi häirinnästä kuvauksissa sanomatta, kenestä on kyse.