Janna Hurmerinta ja Matti Puro ovat vuoroin hukassa. Kuva: IS/Antti Hämäläinen
Janna Hurmerinta ja Matti Puro ovat vuoroin hukassa. Kuva: IS/Antti Hämäläinen

Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta pudonnut Janna joutui selittelemään eilisiä ohareitaan yksin, sillä maanantaina kadoksissa oli hänen parinsa Matti.

Janna Hurmerinnan käytös Tanssii tähtien kanssa -semifinaalin jälkeen herätti sunnuntai-iltana ihmetystä. Historialliset oharit – Janna pakeni tanssistudiosta, otsikoi Iltalehti sunnuntai-iltana. Kyse oli siis siitä, että Janna oli pettynyt, kun ei päässyt TTK-finaaliin. Heti lähetyksen jälkeen Janna oli kuulemma poistunut studiolta sanomatta kenellekään sanaakaan, vaikka tanssijat ovat velvoitettuja saapumaan lehdistön jututettavaksi ohjelman jälkeen. Aamulla Janna selitti katoamistemppuaan MTV3:n
Huomenta Suomi
-ohjelmassa.

– Ei se missään nimessä ollut silleen, että olisin suuttunut ja lähtenyt sen takia. Harmitti vain hetkellisesti niin paljon, joten en viitsinyt jäädä toimittajien eteen itkemään. Mä tulin takaisin vähän myöhemmin, mutta kaikki olivat jo lähteneet, Janna kertoi.

Janna joutui kuitenkin selittelemään ohareitaan ja puimaan putoamistaan yksin, sillä tällä kertaa oharit teki Matti. Juontaja epäili Matin nukkuneen pommiin, eikä tämä ehtinyt lähetykseen lainkaan. Pete Parkkosen Instagram-kuvasta päätellen Matilla saattoi mennä venyä sunnuntai-illan juhlat vähän myöhään.

Janna ja Matti putosivat sunnuntaina TTK-finaalista katsojaäänillä. Tuomaripisteiden jälkeen pari oli vielä toisena. Ensi sunnuntain finaalissa tanssivat Pete Parkkonen ja Katri Mäkinen sekä Anu Sinisalo ja Jani Rasimus.

Lue myös:

Mistä muusta tänään puhutaan kuin TTK:stä? Lue täältä.


He ovat Tanssii tähtien kanssa -finalistit – Pete Parkkonen oli tuomareiden mielestä huonoin


Tämä pari voittaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun?


Painostettiinko Hjallis Harkimoa Tanssii tähtien kanssa -kisan tuomaroinnissa? Jukka Haapalainen vastaa pisteskandaaliin

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika