Janna Hurmerinta ja Matti Puro ovat vuoroin hukassa. Kuva: IS/Antti Hämäläinen
Janna Hurmerinta ja Matti Puro ovat vuoroin hukassa. Kuva: IS/Antti Hämäläinen

Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta pudonnut Janna joutui selittelemään eilisiä ohareitaan yksin, sillä maanantaina kadoksissa oli hänen parinsa Matti.

Janna Hurmerinnan käytös Tanssii tähtien kanssa -semifinaalin jälkeen herätti sunnuntai-iltana ihmetystä. Historialliset oharit – Janna pakeni tanssistudiosta, otsikoi Iltalehti sunnuntai-iltana. Kyse oli siis siitä, että Janna oli pettynyt, kun ei päässyt TTK-finaaliin. Heti lähetyksen jälkeen Janna oli kuulemma poistunut studiolta sanomatta kenellekään sanaakaan, vaikka tanssijat ovat velvoitettuja saapumaan lehdistön jututettavaksi ohjelman jälkeen. Aamulla Janna selitti katoamistemppuaan MTV3:n
Huomenta Suomi
-ohjelmassa.

– Ei se missään nimessä ollut silleen, että olisin suuttunut ja lähtenyt sen takia. Harmitti vain hetkellisesti niin paljon, joten en viitsinyt jäädä toimittajien eteen itkemään. Mä tulin takaisin vähän myöhemmin, mutta kaikki olivat jo lähteneet, Janna kertoi.

Janna joutui kuitenkin selittelemään ohareitaan ja puimaan putoamistaan yksin, sillä tällä kertaa oharit teki Matti. Juontaja epäili Matin nukkuneen pommiin, eikä tämä ehtinyt lähetykseen lainkaan. Pete Parkkosen Instagram-kuvasta päätellen Matilla saattoi mennä venyä sunnuntai-illan juhlat vähän myöhään.

Janna ja Matti putosivat sunnuntaina TTK-finaalista katsojaäänillä. Tuomaripisteiden jälkeen pari oli vielä toisena. Ensi sunnuntain finaalissa tanssivat Pete Parkkonen ja Katri Mäkinen sekä Anu Sinisalo ja Jani Rasimus.

Lue myös:

Mistä muusta tänään puhutaan kuin TTK:stä? Lue täältä.


He ovat Tanssii tähtien kanssa -finalistit – Pete Parkkonen oli tuomareiden mielestä huonoin


Tämä pari voittaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun?


Painostettiinko Hjallis Harkimoa Tanssii tähtien kanssa -kisan tuomaroinnissa? Jukka Haapalainen vastaa pisteskandaaliin