Kate, William ja George haluavat viettää joulun omassa kodissaan. Kuva: Reuters
Kate, William ja George haluavat viettää joulun omassa kodissaan. Kuva: Reuters

Enää ei tarvitse riidellä siitä, missä joulu vietetään.

Koska jouluun on enää vajaa kaksi kuukautta aikaa, parien ja perheiden on jo korkea aika aloittaa nahistelu siitä, kenen luona joulu tänä vuonna vietetään.

Perhejoulu vai sukujoulu? Sinun vai minun vanhemmillani? Entä missä välissä käydään Ulla-tädin luona?

Edes siniveriset eivät välty tältä tyypilliseltä joulukinalta. Kate ja William ovat People-lehden mukaan viettäneet joulut vuorovuosina toistensa perheiden luona. Häidensä jälkeisenä jouluna vuonna 2011 pari suuntasi kuningattaren Norfolkissa sijaitsevalle Sandringham House -tilalle osallistuakseen perinteikkääseen kuninkaalliseen joulun viettoon. Seuraavana vuonna he joivat munatotia Middletonien perheen kartanossa Buckleburyssa.

Tänä vuonna pari on kuitenkin päättänyt viettää joulun omassa Anmer Hall -maaseutukartanossaan. Kartanon 10 makuuhuonetta takaavat sen, että tilaa riittää mahdollisille jouluvieraillekin. Koska kartano sijaitsee lähellä Sandringhamia, Kate, William ja pikkuinen George pystyvät halutessaan piipahtamaan joulupäivänä lounaalle muun kuninkaallisen perheen luokse.

Eli entä jos tänä vuonna järjestäisittekin joulun Katen ja Williamin tapaan omaan kotiinne ja keskittyisitte nauttimaan rennosta tunnelmasta?

Lue myös:

Tunnetko jo jouluttajat?

Kate ja William ovat kuin Charles ja Diana, katso vaikka!

Peppukohu: Miksi herttuatar Catherine ei käytä alushousuja edustaessaan?

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.