Kimmo Vehviläinen yllättyi saamastaan huomiosta, kun hän antoi seksivinkkejä Ylen keskusteluohjelmassa.

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen antoi perjantaina seksivinkkejä A-studion lähetyksessä, jossa keskusteltiin siitä, miten pitkään parisuhteessa olleet voisivat piristää seksielämäänsä. Kimmon lisäksi keskustelemassa olivat seksuaalineuvoja Elina Tanskanen ja seksibloggari Melissa Mäntylä.

Radio Aallon Dynastia-aamushow'n suorasanaisena juontajana tunnettu Kimmo kertoi itse tekeytyneensä sähkömieheksi piristääkseen puolisoaan.

Hän myös mietti lähetyksessä,  jos makuuhuoneessa mies saisikin olla mies ja nainen nainen ja kertoi hieman naureskellen esimerkin, miten hän on pönkittänt omaa miehisyyttään.

– Kun saan hakata motin halkoja tai siirtää jotakin raskasta esinettä, se lisää mun libidoa, Kimmo sanoi lähetyksessä.

Kimmosta saattoi tämän puheiden perusteella saada käsityksen, että juontaja on melkoinen alfauros. Hänen kollegansa Sami Kuronen ja Jenny Alexandrova soittivat Kimmolle, miksi tämä kertoi koko kansalle seksielämästään.

Kimmo oli hieman yllättynyt saamastaan huomiosta.

– Täytyyhän keskusteluun heittäytyä mukaan. Eikä siinä mitään vikaa ollut. Hemmetti sentään! Jokainen joka elää pitkässä parisuhteessa tietää, että hyvät neuvot ovat kalliit.

– Ja mulla on täysin kyltymätön nainen. En voi mitenkään kuvitella, että se jaksaisi kattoa mua vuodesta toiseen tällaisena. Siinä on pakko keksiä kaikkea. Me ollaan täällä tunturissakin tehty jo vaikka mitä, Kimmo selitteli puhelimitse hiihtolomaltaan.

Kimmon naisystävää Johannaa ei haitannut, että Kimmo avautui heidän seksielämästään televisiossa.

– Yhdeksän vuoden suhteessa on muutama hassu kerta, kun on käynyt tollainen lipsahdus. Ja sehän on vaan tervettä, Johanna sanoi puhelimitse ja viittasi roolileikkeihin.

Johanna kertoi myös, että Kimmon alfauros-leima ei ole tuulesta temmattu, mutta tarvittaessa tämä kuulemma osaa olla myös runopoika.

Kuuntele parin haastattelu videolta, jossa Kimmo innostui antamaan lisää seksivinkkejä.

Lue myös:

Suosikkijuontajan seksivinkit: vietteli puolisonsa sähkömieheksi tekeytyneenä

Kimmo Vehviläinen sai valtavan palauteryöpyn erottuaan kirkosta suorassa lähetyksessä

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.