Armi Toivanen kertoi Radio Suomipopilla, miten hänen Putous-hahmonsa Ymmi Hinaaja syntyi.

Armi Toivanen vieraili tällä viikolla Radio Suomipopilla Susanna Laineen ja Sami Kurosen vieraana. Putous-näyttelijä kertoi, että tämän vuoden sketsihahmo Ymmi Hinaaja syntyi ratikkapysäkillä.

– Kuulin pari vuotta sitten, kun kaksi alle parikymppistä mimmiä jutteli ratikkapysäkillä. Oli arki-ilta ja he olivat ihan selvin päin. Toinen mimmeistä jutteli niitä näitä ja se toinen mimmi kommentoi aivan liian usein ja liian lujalla äänellä toisen mimmin puheita toteamalla aiii-van, aiii-van.

– Menin vielä sporassa (raitiovaunussa) istumaan tyttöjen viereen ja mietin, että mikä tää ihminen on, miten tää on mahdollista. Niiden oli pakko oli tosi hyviä ystäviä, koska sillä toisella ei mennyt hermot, eikä se hokema ollut mikään läppä.

Toinen Ymmi Hinaajan ärsyttävistä hokemista syntyi, kun Armi kertoi ratikkakeskustelusta kaverilleen, joka kommentoi sitä sanomalla todellakin, todellakin, todellakin.

Katso Armi Toivasen haastattelu videolta. Hän kertoo videolla myös, miten edelliset Putous-hahmot, Sanna-Raipe ja Leena Heffner o.s. Herppeenluoma saivat alkunsa.

Lue myös:

Onko tässä tosielämän Putous-Antsku?

Tällainen Putous-hahmo voittaa varmimmin

Armi Toivanen ja kaksossisko: "Koemme kaikki fiilikset kahtena"

Armi Toivanen: "Minusta löytyy myös sisukas savolaisakka"

Lue kaikki Putous-näyttelijöihin liittyvät jutut täältä.

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.