Armi Toivanen kertoi Radio Suomipopilla, miten hänen Putous-hahmonsa Ymmi Hinaaja syntyi.

Armi Toivanen vieraili tällä viikolla Radio Suomipopilla Susanna Laineen ja Sami Kurosen vieraana. Putous-näyttelijä kertoi, että tämän vuoden sketsihahmo Ymmi Hinaaja syntyi ratikkapysäkillä.

– Kuulin pari vuotta sitten, kun kaksi alle parikymppistä mimmiä jutteli ratikkapysäkillä. Oli arki-ilta ja he olivat ihan selvin päin. Toinen mimmeistä jutteli niitä näitä ja se toinen mimmi kommentoi aivan liian usein ja liian lujalla äänellä toisen mimmin puheita toteamalla aiii-van, aiii-van.

– Menin vielä sporassa (raitiovaunussa) istumaan tyttöjen viereen ja mietin, että mikä tää ihminen on, miten tää on mahdollista. Niiden oli pakko oli tosi hyviä ystäviä, koska sillä toisella ei mennyt hermot, eikä se hokema ollut mikään läppä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen Ymmi Hinaajan ärsyttävistä hokemista syntyi, kun Armi kertoi ratikkakeskustelusta kaverilleen, joka kommentoi sitä sanomalla todellakin, todellakin, todellakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katso Armi Toivasen haastattelu videolta. Hän kertoo videolla myös, miten edelliset Putous-hahmot, Sanna-Raipe ja Leena Heffner o.s. Herppeenluoma saivat alkunsa.

Lue myös:

Onko tässä tosielämän Putous-Antsku?

Tällainen Putous-hahmo voittaa varmimmin

Armi Toivanen ja kaksossisko: "Koemme kaikki fiilikset kahtena"

Armi Toivanen: "Minusta löytyy myös sisukas savolaisakka"

Lue kaikki Putous-näyttelijöihin liittyvät jutut täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla