Sipe Santapukki yrittää etsiä naisista – ja muutenkin kaikista ihmisistä – aina heidän syvimmän olemuksensa. Kuva: Lauri Rotko
Sipe Santapukki yrittää etsiä naisista – ja muutenkin kaikista ihmisistä – aina heidän syvimmän olemuksensa. Kuva: Lauri Rotko

Apulannan Sipe kertoi Radio Rockin haastattelussa viehätysvoimansa salaisuuden.

Apulannan rumpalilta Sipe Santapukilta, 36, udeltiin Radio Rockin haastattelussa, miten hän onnistuu saamaan rinnalleen aina kauniin naisen. Sipe elää tällä hetkellä avoliitossa suunnistaja Minna Kaupin kanssa ja on aikaisemmin seurustellut muun muassa laulaja Anna Erikssonin kanssa.

Sipe kertoi haastattelussa kuulleensa joskus radiossa arvailuja siitä, että hänen viehätysvoimansa perustuu hänen vyötärönsä alapuolella oleviin kykyihin.

– Ei se diagnoosi sinänsä osu hirveän väärään, Sipe sanoi.

Silti Sipe uskoo, että sitäkin enemmän asiaan vaikuttaa hänen oma aitoutensa ja se, että hän etsii muista ihmisistä "syvintä olemusta".

– Mulla on ollut pienestä pitäen kyky ottaa ihmiset ihmisinä. Pystyn pureutumaan ihmisen persoonaan sellaisena kuin hän on – välittämättä, mitä hän on saavuttanut. Ihmiset tykkäävät, että heidän syvintä olemustaan puhutellaan. Pitää olla aito ja pyrkiä aina näkemään naamarin taakse, Sipe sanoi.

Anna Eriksson (vas.) ja Minna Kauppi. Kuvat: HS/Tuomas Marttila

Musiikkipiireissä Sipe on yli 20 vuotta kestäneellä urallaan törmännyt usein teeskentelijöihin. Rumpaliin on kuitenkin turha yrittää tehdä vaikutusta titteleillä tai muilla saavutuksilla.

– Mulla on hyvin vähän kavereitä bändi- ja musiikkipiireissä. En mä diggaile tavata teeskenteleviä tyyppejä. Mieluummin olen aitojen ihmisten kanssa.

Lue myös:

Sipe Santapukki: "Tästä syystä suhde Minna Kauppiin oli pakko salata"

Riitaisa ero Anna Erikssonista masensi Sipe Santapukin: "Tajuttoman raskas ihmissuhde"

Minna Kauppi miesystävästään Sipestä: "Hän ymmärtää elämäntyyliäni"

Missä rumpali ja suunnistaja voivat rakastua, Minna Kauppi?