Sipe Santapukki yrittää etsiä naisista – ja muutenkin kaikista ihmisistä – aina heidän syvimmän olemuksensa. Kuva: Lauri Rotko
Sipe Santapukki yrittää etsiä naisista – ja muutenkin kaikista ihmisistä – aina heidän syvimmän olemuksensa. Kuva: Lauri Rotko

Apulannan Sipe kertoi Radio Rockin haastattelussa viehätysvoimansa salaisuuden.

Apulannan rumpalilta Sipe Santapukilta, 36, udeltiin Radio Rockin haastattelussa, miten hän onnistuu saamaan rinnalleen aina kauniin naisen. Sipe elää tällä hetkellä avoliitossa suunnistaja Minna Kaupin kanssa ja on aikaisemmin seurustellut muun muassa laulaja Anna Erikssonin kanssa.

Sipe kertoi haastattelussa kuulleensa joskus radiossa arvailuja siitä, että hänen viehätysvoimansa perustuu hänen vyötärönsä alapuolella oleviin kykyihin.

– Ei se diagnoosi sinänsä osu hirveän väärään, Sipe sanoi.

Silti Sipe uskoo, että sitäkin enemmän asiaan vaikuttaa hänen oma aitoutensa ja se, että hän etsii muista ihmisistä "syvintä olemusta".

– Mulla on ollut pienestä pitäen kyky ottaa ihmiset ihmisinä. Pystyn pureutumaan ihmisen persoonaan sellaisena kuin hän on – välittämättä, mitä hän on saavuttanut. Ihmiset tykkäävät, että heidän syvintä olemustaan puhutellaan. Pitää olla aito ja pyrkiä aina näkemään naamarin taakse, Sipe sanoi.

Anna Eriksson (vas.) ja Minna Kauppi. Kuvat: HS/Tuomas Marttila

Musiikkipiireissä Sipe on yli 20 vuotta kestäneellä urallaan törmännyt usein teeskentelijöihin. Rumpaliin on kuitenkin turha yrittää tehdä vaikutusta titteleillä tai muilla saavutuksilla.

– Mulla on hyvin vähän kavereitä bändi- ja musiikkipiireissä. En mä diggaile tavata teeskenteleviä tyyppejä. Mieluummin olen aitojen ihmisten kanssa.

Lue myös:

Sipe Santapukki: "Tästä syystä suhde Minna Kauppiin oli pakko salata"

Riitaisa ero Anna Erikssonista masensi Sipe Santapukin: "Tajuttoman raskas ihmissuhde"

Minna Kauppi miesystävästään Sipestä: "Hän ymmärtää elämäntyyliäni"

Missä rumpali ja suunnistaja voivat rakastua, Minna Kauppi?

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.