Sanna Stellan on Nenäpäivä-kampanjassa mukana ensimmäistä kertaa ja pestistä innoissaan. ”Muistan brittivuosiltani, miten suuri juttu Nenäpävä oli siellä. Kaikilla oli silloin nenät päässä työpaikoilla”, hän muisteli. Kuva: Jonna Öhrnberg
Sanna Stellan on Nenäpäivä-kampanjassa mukana ensimmäistä kertaa ja pestistä innoissaan. ”Muistan brittivuosiltani, miten suuri juttu Nenäpävä oli siellä. Kaikilla oli silloin nenät päässä työpaikoilla”, hän muisteli. Kuva: Jonna Öhrnberg

Näyttelijä-juontaja Sanna Stellan täyttää pyöreitä ja kutsuu juhliin 80 parasta kaveriaan. Niissä pippaloissa ei taatusti ole tylsää.

Näyttelijä-juontaja Sanna Stellan, 39,täyttää ensi viikolla neljäkymmentä ja aikoo järjestää ”chillit juhlat” kotonaan.

– Ne ovat ystävyyden ja rakkauden juhlat. Paikalle tulee 80 parasta kaveriani. Mukana ovat myös muut siskonpetiläiset, Sanna paljasti.

Sarjassa näyttelevät koomikot Krisse Salminen, Niina Lahtinen ja Pirjo Heikkilä, joten mitään tylsimysten pirskeitä ei ole luvassa. Naisten Siskonpeti-sarjaa on hehkutettu – syystä.

Sanna kertoo elävänsä elämänsä parasta aikaa. Hän ei pode ikäkriisejä, vaan on kiitollinen kaikesta hyvästä elämässään: perheestään, ystävistään terveydestään ja monipuolisista töistään.

Työrintamalla hänellä meneekin nyt lujaa: Sanna kuvaa parhaillaan suositun Siskonpeti-sarjan kakkoskautta, sai juuri purkkiin Hevisaurus-elokuvan kuvaukset ja näkyy televisiossa Naurun tasapaino -ohjelman juontajana. Siinä sivussa hän suunnitteli lastenvaatemalliston, joka tulee lähipäivinä kauppoihin.

– Kyseessä on suomalainen 5. kerros -niminen firma, joilla on ennestään yksi lastenvaatemerkki. He pyysivät minua, vaikken osaa mielestäni suunnitella mitään. Tilaisuus oli kuitenkin liian hieno hukattavaksi, ja lopputuloksesta tuli upea, Sanna kertoi torstaina Ylen Nenäpäivä-hyväntekeväisyyskampanjan pressitilaisuudessa.

Sisävaatemallistosta tuli talviaiheinen, sillä viime talvi oli Sannan mielestä niin ”kökkö”. Teemoina mallistossa ovat revontulet ja pakkasyöt. Sanna ideoi, ja vaatealan ammattilaiset toteuttivat hänen ideansa. Sannan kotona kirmaavat 2,5-vuotias Vilda ja 5-vuotias Rasmus, joten freelancerin työn ja perhe-elämän yhdistäminen on usein haastavaa.

– Nukuin viime yönäkin vain neljä tuntia. Kävin Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -näytöksen jälkeen ylikierroksilla ja sain unta vasta aamuyöllä.

Esikoiseni herätti minut 5.30 ja kertoi rakastuneensa yhteen tyttöön. Lapsilla on siis säännöllinen elämä, mutta minulla ja miehelläni ei, hän nauroi.

Sannan ja hänen miehensä, äänisuunnittelija Micke Nyströmin, apuna ovat onneksi hyvät tukijoukot, joista hän ruuhkavuosina on erityisen kiitollinen.

Lue lisää:

Siskonpeti on parasta tv-viihdettä aikoihin

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!