– Rakkaus ryhdistää minua ja laittaa selkärangan toimimaan, Samuli Putro sanoo.
– Rakkaus ryhdistää minua ja laittaa selkärangan toimimaan, Samuli Putro sanoo.

Muusikko Samuli Putroa kiinnostaa naisessa enemmän lause kuin tissit. – Enkä ole koskaan ollut kiinnostunut barbeista.

Muusikko Samuli Putro, 43, ei aina ole ollut ihan helpoin kumppani parisuhteissaan. Ei ainakaan, jos parisuhteen mittarina käyttää yhdessä vietettyjä tunteja ja saman katon alta herättyjä aamuja. Rokkari nimittäin tarvitsee paljon omaa tilaa, mistä ei ole aina seurannut hyvää.

– Jos en saa omaa tilaa ja aikaa, hankin sitä lähtemällä pois. Yhdessä asuessa se aiheuttaa tietenkin hankaluuksia, koska silloinhan viesti on, etten halua olla läsnä kotona, Samuli kertoo.

Samulin mielestä yksi kauneimmista rakkauden teoista onkin ollut, että rakastettu ei ole pakottanut miestä muuttamaan yhteiseen kotiin. 

– Kun olen saanut elää erillään, olen saanut olla minä, hän sanoo.

Rakkauden bonukset

Samuli kertoo kiinnostuvansa pikemmin hiljaisista kuin kovaäänisistä naisista.

– Hiljainen viisaus naisessa kiinnostaa, sillä huutajia on maailma täynnä. Ihminen jolla on vastaus kaikkeen herättää minussa epäilyksiä. 

– Lause on minusta aina ollut seksikkäämpää kuin tissit. Enkä koskaan ole ollut kiinnostunut barbeista.

Samulin mielestä rakkaus ei ole kaupankäyntiä. Päin vastoin rakkkaus tuo elämään lisää.

– Parisuhteen mukana voi kyllä tulla bonuksia. Ne ovat mahtavia, jos ne huomaa vasta joskus vuosien jälkeen. Että kappas, en enää vedä viisiä perseitä viikossa, että sehän  on tullut tämän parisuhteen mukana.

Yksittäiseen pettämiseen ihmiset suhtautuvat Samulin mielestä joskus liian jyrkästi.

– Pettäminen on niin äärimmäisen pieni yksityiskohta pitkässä parisuhteessa, että se pitäisi olla anteeksi annettavissa. Pettäminenhän kestää 2,5 minuuttia, laiminlyönti voi kestää 30 vuotta. Ongelma on, että petetty ihminen tulee heitettyä oman psyykeensä kaatopaikalle ja sen kaiken roskan penkomisessa menee hermot. Silloin tuntuu helpommalta antaa periksi ja lopettaa suhde.

Lue lisää Samulin ajatuksia rakkaudesta Me Naisten numerosta 16/2014. Voit myös ostaa digilehden täältä.

Lue myös:

Levylautasella Samuli Putron Taitekohdassa

Samuli Putro: "Hiljainen viisaus naisessa kiinnittää huomiota"

Samuli Putro: "Olin kova keulimaan"

Muusikko Jouni Hynynen on uudessa Facebook-profiilikuvassaan siilitukkainen. Parta sentään on jäljellä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on pitkään tunnettu pitkästä heviletistään. Nyt kuitenkin näyttää uhkaavasti siltä, että Jouni on luopunut kutreistaan. Hän vaihtoi julkisen Facebook-profiilikuvansa otokseen, jossa tukkaa on jäljellä vain muutaman millimetrin verran.

Kuvan kommenteissa muutosta ihmetellään ja epäillään. Osa kommentoijista ei ole meinannut tunnistaa Jounia, eikä ihme. 

”Joskus pitää aloittaa alusta,” Jouni on vastannut yhdelle kommentoineista. 

Jouni Hynynen vaihtoi Facebook-profiilikuvakseen tämän otoksen.

Vuonna 2011 Jouni kertoi televisiossa ajavansa hiuksensa pois, mikäli suomalainen kestävyysurheilu saadaan nousemaan entiseen loistoonsa. Tuolloin hän kertoi, että hänen tyttärensä oli alkanut itkemään kuullessaan isän mahdollisesta hiustenlähdöstä.

Ei tiedetä, johtuuko Jounin kuontalon lyhentyminen tällä kertaa suomalaisesta kestävyysurheilusta vai jostakin ihan muusta. Sitäkään mahdollisuutta ei voi sulkea pois, etteikö kyse olisi erittäin taidokkaasta maskeerauksesta.

Parta sentään näyttää olevan entisellään.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto
Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto

 

– Olen kokenut epäasiallisia tilanteita, Miss Universum -kisoihin valmistautuva Michaela Söderholm toteaa.

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa levinnyt Me too -kampanja on saanut naisia tuomaan esille heihin kohdistunutta seksuaalista häirintää. 

Myös tuore Miss Suomi Michaela Söderholm, 25, pitää kampanjaa herättävänä.

– Olen kokenut elämässäni tilanteita, jotka mielestäni eivät ei ole olleet asiallisia. Miss Suomena tilanteet ovat olleet lähinnä yhteiskuvatilanteissa, jossa ihailijan käsi on saattanut mennä liian alas tai puristaa liian kovaa. Olen selvinnyt näistä huomauttamalla napakasti asiasta.

– Pitää muistaa, että myös miehet voivat kokea tällaisia tilanteita. Olen lukenut viikon aikana paljon kertomuksia asian ympäriltä. Niihin verrattuna olen päässyt elämässä aika vähällä.

Stoppi suhdehuhuille

Tämän viikon 7 päivää -lehdessä kerrotiin huhuista, joiden mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmasta suljetulla Tomi Metsäkedolla, 47, ja Michaelalla olisi orastava suhde.

Michaela kumoaa väitteet.

– Olin viime sunnuntaina Tähdet tähdet -ohjelmassa Marko Björsin kutsumana. Ohjelman jälkeen menimme koko ryhmän kanssa ulos syömään. Samassa pöydässä istui muitakin ohjelman tähtiä, kuten Erja Lyytinen. Jostain syystä se, että istuimme samassa pöydässä isommassa porukassa, nousi uutiseksi. Minä en ole saanut Tomilta mitään viestejä.

Tällä hetkellä Michaela keskittyy Miss Universum -kilpailuihin, jonne hän lähtee jo reilun kahden viikon kuluttua. Treffailulle ei ole tällä hetkellä aikaa.

– On minulle tullut jonkun verran viestejä miehiltä, mutta keskitytään nyt Universumeihin. Katsotaan sen jälkeen, onko aikaa nähdä ihmisiä.

”Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia.”

Personal trainerin avulla kisoihin

Käytännössä valmistautuminen alkoi jo maaliskuussa. Michaelan jalkapöytä murtui vuoden alussa, mutta hän halusi pitää kroppansa tanssikisoja varten muuten kunnossa. Siksi Michaela palkkasi personal trainerin.

Saman valmentajan kanssa hän on valmistautunut Universumeihin.

– Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia. Treenien lisäksi käyn hypoxissa ja yritän varata aikaa unelle ja palautumiselle.

Lue myös: Tyyliä metsästämässä -bloggaaja Veera testasi, onko hypoxista hyötyä, jos ei laihduta