Olli Herman sanoi kyllä manchesterilaisen hotellin kokolattiamatolla.

Reckless Love -yhtyeen keulakuva Olli Herman muisteli Radio Suomipopilla, miten häntä kosittiin. Olli ja hänen ripsiteknikkona työskentelevä Noora-vaimonsa menivät naimisiin helmikuussa 2012.

– Kosinnan hoiti vaimo. Pienimuotoisella kiertueikävällä saattoi olla osuutta asiaan. Olin keikan jälkeen hotellihuoneessa, ja vaimo otti asian esille puhelimessa. Mun piti etsiä hyvin äkkiä istuin alle. Sanoin kyllä mancesterilaisen hotellin kokolattiamatolla, Olli kertoi radiohaastattelussa.

Olli kertoi Me Naisten haastattelussa keväällä 2014, että Noora on hänen paras ystävänsä. Arjen lisäksi pari jakaa myös vaatekaapin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Meillä on vaimon kanssa samankokoiset vaatekaapit, ja käytän ­välillä hänen paitojaan, varsinkin keikka­vaatteina. Harrastamme yhdessä shoppailua ja toimimme toistemme maku­tuomareina. Jos toinen ei ole paikalla, lähettelemme kännykkäkuvia sovitus­kopeista, Olli kertoi Me Naisille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuuntele haastattelu videolta. Video: Nelonen

Olli nähdään Kaikkien aikojen kosinta -sarjassa, joka alkaa tänään tiistaina 23.9. klo 21.30 Ava-kanavalla. Ohjelmassa avion satamasta haaveilevat ihmiset pääsevät suunnittelemaan unelmiensa yllätyskosintaa tunnetun rokkarin tsemppaamina.

Lue myös:

Olli Herman: "Vaimoni tienaa enemmän kuin minä"

Olli Herman puolustaa kauneuskirurgiaa

Olli Hermanin neljä meikkausvinkkiä

Sisältö jatkuu mainoksen alla