"Olen tottunut painamaan yksin nyrkki pystyssä, ja on ihana fiilis, kun voin hellittää. Kun perheessä on tukipilari, tuntuu kuin olisin turvallisessa satamassa", Mira Luoti sanoo.
"Olen tottunut painamaan yksin nyrkki pystyssä, ja on ihana fiilis, kun voin hellittää. Kun perheessä on tukipilari, tuntuu kuin olisin turvallisessa satamassa", Mira Luoti sanoo.

Kolmatta lastaan odottava laulaja Mira Luoti elää onnellista aikaa. – Kesällä syntyvä vauva on odotettu ja toivottu, uusperheen äiti kertoo.

Laulaja Mira Luodin, 36, kesällä syntyvän lapsen isä, Happoradio-kitaristi Mika AH Haapasalo, on Miran nuoruuden rakkaus.

– Löysin ensirakkauteni uudelleen aikuisena, Mira kertoo.

Miran ja hänen nykyisen miehensä tiet kohtasivat ensimmäisen kerran parikymmentä vuotta sitten Loimaalla, missä Miran perheellä oli tapana viettää kesälomia.

– Iltaisin, kun vanhempamme olivat menneet nukkumaan, otimme siskojeni kanssa jopot alle ja pyöräilimme salaa kylille. Yhtenä iltana torin laidalla pitkätukkainen poika lauloi mielettömän hienolla äänellä Ismo Alankoa. Lähdin kulkemaan hänen perässään, ajauduimme samaan kaveriporukkaan ja aloin käydä heidän keikoilla, Mira muistelee ihastumistaan.

Muutaman vuoden ikäero tuntui teininä kuitenkin liian suurelta eikä rakastumisesta seurannut sen enempää.

– Olin silloin vasta 15-vuotias enkä alaikäisenä päässyt baareihinkaan. Asuimme myös eri kaupungeissa, Mira kertoo. 

Toinen kerta

Mira ja Mika kohtasivat uudelleen aikuisina, koska heidän yhtyeillään PMMP:llä ja Happoradiolla oli sama levy-yhtiö ja keikkamyyjä.

– Oli hienoa huomata, että olimme molemmat päässeet tosi pitkälle ja tehneet nuoruuden harrastuksesta oikean ammatin. Arvostus toista kohtaan oli heti suurta, Mira kertoo.

– Parisuhteessa auttaa, että työskentelemme samalla alalla. Olen silti tyytyväinen, ettemme sentään soita samassa orkassa.

Viime vuosina Miran elämässä on riittänyt käänteitä, sillä Mira on eronnut edellisestä aviomiehestään, perustanut uusperheen ja odottaa nyt kolmatta lastaan.

– Kesällä syntyvä vauva on suunniteltu ja toivottu, ja ajoituskin meni ihan nappiin, Mira sanoo.

Mira kertoo, ettei ole koskaan haaveillut suurperheestä, mutta iloitsee nykyisestä elämäntilanteestaan ja arjestaan. PMMP:n lopettamisen jälkeen perheelle on jäänyt ihan eri tavalla aikaa.

– Tällä hetkellä minun ei ole pakko saada uutta bändiä tai mitään muutakaan, mutta uuden auton tarvitsemme. Sen määrää jo lakikin. Vauvan synnyttyä meitä on seitsemän plus koira, Mira ynnää.

Lue lisää Mira Luodin ajatuksia uusperheestä ja rakkaudesta Me Naisten numerosta 15/2014. Voit myös ostaa digilehden täältä. Joka päivä -tilaajana pääset lukemaan koko jutun täältä.

Lue myös:

Mira Luoti vei tytärpuolensa katsomaan Isac Elliotia

Mira Luoti on raskaana

Mira Luoti

■  Laulaja syntyi Porissa 28.2.1978 ja vietti lapsuutensa Turussa.

■  Tunnetaan PMMP-yhtyeestä. Tehnyt lukuisia musikaalitöitä muun muassa Peacock-teatterissa.

■  Parhaillaan tähtivalmentajana The Voice of Finlandissa.

■  Asuu Vantaalla. Uusperheeseen kuuluu avomies Mika Haapasalo, neljä lasta ja koira. Vauva syntyy ­kesällä.

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika