Me Naiset
|
Mia Malmi
 "Teen musiikkia melko kurinalaisesti. Toivon, että huomenna syntyisi se seuraava kesähitti", laulaja Jannika B kertoi esiintyessään oluthuoneen avajaisissa Helsingissä. Kuva: Sakari Majantie
"Teen musiikkia melko kurinalaisesti. Toivon, että huomenna syntyisi se seuraava kesähitti", laulaja Jannika B kertoi esiintyessään oluthuoneen avajaisissa Helsingissä. Kuva: Sakari Majantie

Glamoröösi laulaja Jannika B. viihtyy kotona ryysyissä. Nyt hän jännää tulevaa Vain elämää -ohjelmaa, jossa puoliso Toni Wirtanen esiintyy.

Muusikko Jannika Berghroth eli Jannika B, 29, kertoo odottavansa innolla 19.9. alkavaa Vain elämää –musiikkiohjelmaa. Ruutuun astuu monia hänen ihailemiensa ja arvostamiensa legendoja, ja joukossa esiintyy tänä vuonna myös Jannikan aviomies Toni Wirtanen. Toni on pitänyt Hirvensalmen-tapahtumat visusti salassa, sillä Jannika ei ole saanut ohjelmassa kuultavista Toni-versioista maistiaisia lukuun ottamatta Paula Koivuniemen Sata kesää, tuhat yötä -kappaletta.

– En, vaikka aseella olen uhannut, Jannika naurahti pilke silmäkulmassa helsinkiläisen Ølhus København -oluthuoneen avajaisissa torstaina.

Jannika ja Toni avioituivat viime joulukuussa. Vaikka molemmat ovat intohimoisia musiikkialan yrittäjiä, ei työ kuulemma hallitse heidän yhteiseloaan. Glamoröösinä lavapersoonana tunnettu pinkkihiuksinen Jannika ei kotona omien sanojensa mukaan laittaudu ollenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Haahuilen ryysyissä ja ”pieruverkkareissa”, hän nauroi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jannika shoppailee esiintymisvaatteita enimmäkseen netistä, koska sieltä löytyy persoonallisempia juttuja eikä hän jaksa jonotella kaupoissa. Jannika kertoo saavansa ulkonäöstään palautetta laidasta laitaan: joidenkin mielestä artistin tyyli on liian teatraalinen, joidenkin mielestä taas tosi siisti.

– Haluan erottaa lavaminän kotiminästä. On helpompi olla artisti paljeteissa. Farkuissa ja t-paidassa en voisi koskaan esiintyä, hän selitti.

Jannika kirjoittaa parhaillaan kappaleita kolmannelle levylleen. Aiemmin häneltä on ilmestynyt Kaikki rohkeus- ja Šiva-nimiset levyt, mutta uudella albumilla ei ole vielä nimeä. Siinä sivussa Jannika keikkailee ahkerasti ympäri Suomea. Hänen Sputnik ja Lempi-koirat kulkevat keikoilla mukana mahdollisuuksien mukaan.

Lue myös:

Toni Wirtasen vaimo Jannika B.: " Naimisiinmeno on tuonut tasapainoa elämään"

Toni Wirtanen: "Tämä vuoden itkupillipalkinto menee Paula Vesalalle"

Jannika B.: "Tulen paremmin toimeen jätkien kanssa"

Sisältö jatkuu mainoksen alla