Malla Malmivaara tekee kesäkuussa Visa Koiso-Kanttilan draamaelokuvaa, ennen kuin lähtee perheensä kanssa kesälaitumille. ”Sitä on kuvattu maaliskuusta lähtien, ja vielä kesäkuvaukset puuttuvat. 70-luvulle sijoittuva Tiernapojat kertoo tarinaa kahden pojan näkökulmasta.”
Malla Malmivaara tekee kesäkuussa Visa Koiso-Kanttilan draamaelokuvaa, ennen kuin lähtee perheensä kanssa kesälaitumille. ”Sitä on kuvattu maaliskuusta lähtien, ja vielä kesäkuvaukset puuttuvat. 70-luvulle sijoittuva Tiernapojat kertoo tarinaa kahden pojan näkökulmasta.”

Malla Malmivaaran lahjakas Osla-tytär tekee jo näyttelijän töitä. Äidin mukaan tyttärellä jalat pysyvät tiukasti maassa.

Näyttelijä Malla Malmivaaran tyttären lahjakkuutta on päästy näkemään äitinsä rinnalla televisiotuotannoissa.

Pian 13-vuotias Osla Räisänen on nähty muun muassa Nelosen suositussa Mustat lesket -sarjassa.

– Osla rakastaa tätä alaa, hän on näyttelijän työn lisäksi tehnyt myös ääninäytelmiä. Mutta ei Osla tästä asiasta ole ollenkaan leijaillut, Malla kertoi Kimmo-sarjan kolmannen tuotantokauden kuvauksissa eilen.

Tyttären teini-ikä on sujunut perheessä tähän mennessä leppoisasti. 

– Hän on vain ihanan pirskahtelevainen ja jalat maassa. Ehkä se johtuu siitä, että Osla on ollut mukana pienestä pitäen missä milloinkin ja tavannut erilaisia ihmisiä. Puhumme paljon asioista, meillä on avoin keskustelukulttuuri.

Mallan perheeseen kuuluvat Oslan lisäksi myös avopuoliso Boris Nordin ja puolitoistavuotias Rufus-poika, joiden kanssa näyttelijä aikoo lomailla kesällä.

– Aiomme pyöräillä, uida ja pelata tennistä, tehdä kaikkia kivoja juttuja.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.