Far Out -ohjelmasta tutut Tatu Ferchen ja Eeka Mäkynen ovat yhä ystäviä – mutta myös toimitusjohtajia.

Lähes jokainen 2000-luvun alun nuori muistaa Tatun ja Eekan. Tuon villin ja viihdyttävän kaksikon, josta Far Out -matkailuohjelma teki tunnettuja. Kaverukset suorittivat erilaisia tehtäviä maailmalla ja voittivat lopulta koko ohjelman. Se poiki kansansuosikeiksi nousseille nuorille lisää töitä: he saivat oman Sixpak-ohjelman sekä radioshow'n. Lisäksi Tatu sai pestin Far Outin toisen kauden juontajana.

"Nähdään aina, kun mahdollista."

Mutta mitä kaksikolle kuuluu 15 vuotta ohjelman jälkeen? Entä onko ystävyys säilynyt?

– Ei me ihan joka viikko soitella, mutta ollaan tasaisin väliajoin yhteyksissä. Nähdään aina, kun mahdollista. Ystävyys on siis säilynyt – se ei oo kadonnut mihinkään, Tatu Ferchen kertoi puhelimitse Radio Aallon Dynastian haastattelussa tällä viikolla.

"Aina muuten tullaan sanomaan, että sä oot se Tatu ja Eeka."

Kaksikon kuulumisia on kyselty ohjelman jälkeen aina silloin tällöin. Tatu arvelee sen johtuvan siitä, että Far Out oli Suomessa ensimmäinen tositelevisiosarja, josta tavalliset ihmiset tulivat tunnetuiksi.

Kadulla Tatu saa nykyään kulkea rauhassa, vaikka joskus ohikulkijat saattavatkin nykiä hihasta.

– Aina muuten tullaan sanomaan, että sä oot se Tatu ja Eeka. Se on aina näin, eikä että sä oot Tatusta ja Eekasta se toinen.

Molemmista tuli toimitusjohtajia

Far Outin lisäksi moni muistaa Tatun myös suositusta Kwan-yhtyeestä, jossa hän soitti lyömä- ja kosketinsoittimia. Leipänsä Tatu on kuitenkin jo pitkään ansainnut tv-töistä. Tällä hetkellä hän on tuotantoyhtiö Banijay Finland Oy:n toimitusjohtaja sekä vastaava tuottaja. Hän on tuottanut monia suosittuja ohjelmia, kuten The Voice of Finlandia ja Sohvaperunoita.

Eeka puolestaan työskentelee musiikkialalla. Hän on toimitusjohtajana Tuska-festivaaleja järjestävässä Finnish Metal Events Oy:ssä. Ilta-Sanomien haastattelussa Eeka kertoi hiljattain, ettei kaipaa julkisuutta, vaikka muisteleekin tv-aikojaan lämmöllä.

– Olivathan ne nyt helvetin hauskoja aikoja. Tuli koettua paljon juttuja, joihin ei muuten ikimaailmassa pääsisi osalliseksi. Nasta niitä kokemuksia on muistella, mutta ei kaihoisalla vireellä, lähinnä hymyillen, Eeka kertoi lehdessä.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 
 

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.