Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Vilja tapasi Esan pian kuvausten jälkeen. Kuva: MTV
Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Vilja tapasi Esan pian kuvausten jälkeen. Kuva: MTV

Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Vilja saa toisen lapsensa syksyllä.

Maajussille morsian -ohjelmassa reilut pari vuotta sitten rakkautta etsinyt Vilja, 35, odottaa toista lastaan miehensä Esan kanssa, kertoo MTV.

Raskauden ensimmäinen kolmannes on takana, ja lapsi syntyy syys-lokakuussa. Pari sai viime vuonna esikoispoikansa, jolla on nyt ikää kymmenen kuukautta.

– Olen jo 35-vuotias, ja elämä on pyörinyt vimmaisesti oman navan ja työn ympärillä. Kun Esa tuli, siihen tuli muutos. Ensimmäisen lapsen jälkeen oli selvää, että toinen on tervetullut. Nyt, jos koskaan, on lasten aika! Vilja kertoo MTV:lle.

Pari miettii jo nyt, miten he selviävät maatilan töistä kahden pienen lapsen kanssa.

– Joku juuri sanoi, että kun ensimmäisestä vuodesta selviää, niin sitten helpottaa.

”Nyt, jos koskaan, on lasten aika!”

Vilja ei löytänyt rakkautta Maajussille morsian -ohjelmasta, mutta tapasi pian kuvausten jälkeen Esan, joka oli kirjoittanut Viljalle muttei koskaan päätynyt mukaan ohjelmaan. Vilja otti lähiseudulla asuvaan mieheen yhteyttä ohjelman jälkeen.

– Hän on unelmieni mies! On päivänselvää, että nyt voi puhua jo rakastumisesta, olen rakastunut. Kaikki on vaan loksahtanut paikoilleen, ja suunnittelemme yhteistä tulevaisuutta, Vilja kertoi Me Naisille kaksi vuotta sitten keväällä.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...