Toni ja Veera Nieminen jättivät keskiviikkona toisen vaiheen avioerohakemuksen. Kuva: Panu Pälviä
Toni ja Veera Nieminen jättivät keskiviikkona toisen vaiheen avioerohakemuksen. Kuva: Panu Pälviä

Toukokuussa kihlautunut Toni Nieminen jätti eksänsä Veera Niemisen kanssa lopullisen avioerohakemuksen.

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen, 39 ja esikoiskirjailija Veera Nieminen, 36, ovat jättäneet lopullisen avioerohakemuksen yhdessä. Asiasta kertoi MTV.fi.

Toni kertoi erosta viime lokakuussa, ja hänen mukaansa päätös oli Veeran.

– Elämä meni rajuun remonttiin. En ole luonteeltani sellainen, että ihan ensimmäisenä antaisin periksi, mutta se meni nyt näin. En usko, että rakkaus kuolee, vaikka näin minulle on väitetty. Kysymys on siitä, kuinka paljon pystyy tekemään töitä parisuhteen eteen. Arjessa pitäisi voida huomioida toinen, hullutella ja järjestää toiselle pieniä yllätyksiä. Jos ne lakkaavat kokonaan, rakkauskin loppuu, Toni mietti tammikuussa Me Naisten haastattelussa.

Uuden naisystävänsä Johanna Rantosen Toni tapasi viime vuoden lopulla. Pari meni kihloihin toukokuussa.

Lue myös:

Veera Nieminen on sapettanut olla pelkkä mäkihyppääjän vaimo

Uuden rakkaan löytänyt Toni Nieminen: "Suhde sai alkunsa ensisilmäyksestä"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!