Esa ja Viola ovat olleet yhdessä puolitoista vuotta. Kuva: Ava
Esa ja Viola ovat olleet yhdessä puolitoista vuotta. Kuva: Ava

Violan ja Esan esikoisen laskettu aika on kesällä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Viola ja Esa saavat lapsen. Viola vahvisti tiedon perheenlisäyksestä MTV.fi:lle. Lapsen laskettu aika on kesällä.

– Meillä on todella onnelliset tunnelmat, ei tätä oikein osaa sanoin kuvailla. Tämä on ollut hyvin toivottu asia ja olemme innoissamme. Raskaus tuntui luonnolliselta tähän kohtaan elämää, Viola kertoi sivustolle.

 

Kuva, jonka @viola_ny julkaisi

Viola ja Esa osallistuivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiselle tuotantokaudelle ja menivät naimisiin kesällä 2014. He ovat toiselta kaudelta tuttujen Antin ja Sarin lisäksi ainoa pari, joka on enää yhdessä.

Myös Antti ja Sari odottavat perheenlisäystä. Heidän esikoisensa laskettu aika on keväällä. 

– Tämä kaikki on vain niin mahtavaa. Olemme tahoillamme haaveilleet perheestä kymmenen vuotta, ja sitten se kaikki tarjotaan kerralla. Kysytään vain, otatko vastaan vai et. Miksi emme ottaisi? Sari kertoi Me Naisten haastattelussa marraskuussa. Lue parin haastattelu täältä.

Ava-kanava ilmoitti hiljattain, että suositusta ohjelmasta tehdään myös kolmas kausi. Haku on nyt käynnissä ja toinen kausi esitetään televisiossa syksyllä 2015. 

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.