Kreeta Salminen ja Ville Tiihonen. Kuvat: Me Naiset ja Jonna Öhrnberg
Kreeta Salminen ja Ville Tiihonen. Kuvat: Me Naiset ja Jonna Öhrnberg

Näyttelijäpari Ville Tiihonen ja Kreeta Salminen saa alkuvuodesta perheenlisäystä.

Näyttelijät Ville Tiihonen, 42, ja Kreeta Salminen, 31, saavat MTV.fi:n mukaan perheenlisäystä. Parin esikoinen syntyy alkuvuodesta.

– Olen todella onnellinen, ihan mahtavaa. En osaa vielä sanoa, miten elämä muuttuu, Ville sanoi lehdelle.

Avoliitossa asuva pari on saapunut jo pitkään yhdessä moniin kutsuvierasensi-iltoihin mutta on muuten ollut vaitonaisia väleistään.

Ville on tullut suurelle yleisölle tunnetuksi sarjoista Putous ja Mustat lesket. Hän on mukana myös tämän vuoden Putouksessa, joka alkaa lokakuussa. Katso muut näyttelijät täältä.

Villen isä on runoilija Ilpo Tiihonen. Kreetan vanhemmat ovat näyttelijä Esko Salminen ja tanssija Riikka Korppi-Tommola. Kristo Salminen on Kreetan velipuoli.

Alun perin raskaudesta uutisoi 7 päivää -lehti, mutta Ville ja Kreeta eivät vielä tuolloin vahvistaneet huhuja.

 

Korjattu Villen isän sukunimi klo 17.30.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.