Antti Holma tulee suurelle yleisölle tutuksi vasta Putouksen myötä, vaikka hän on tehnyt jo paljon töitä teatterinäyttelijänä ja kirjailijana. Kuva: Henna Aaltonen
Antti Holma tulee suurelle yleisölle tutuksi vasta Putouksen myötä, vaikka hän on tehnyt jo paljon töitä teatterinäyttelijänä ja kirjailijana. Kuva: Henna Aaltonen

Näyttelijä Antti Holma kertoo MTV:lle päättäneensä ennen Putous-kiinnitystä, että hän tekee loppuelämänsä jotain muuta kuin näyttelijäntyötä.

Putous-sarjan uudella tuotantokaudella näyttelevä Antti Holma, 31, kertoi MTV:lle aikoneensa lopettaa näyttelemisen juuri ennen kuin valikoitui mukaan supersuositun ohjelman näyttelijäkaartiin.

– Olin jo lopettamassa. Olen ammatiltani myös käsikirjoittaja ja siirryin hiljattain myös proosan puolelle. Se on se, mikä minua kiinnostaa, ja olinkin ajatellut, että loppuelämäni duunit olisivat siellä suunnalla, Antti kertoo MTV:n haastattelussa.

Antti on teatterin ja kirjallisuuden monilahjakkuus, mutta tuntematon kasvo muille kuin pääkaupunkiseudun teatteriyleisölle. Muun muassa Kansallisteatterissa ja Teatteri Takomossa näytellyt Antti muistetaan esityisesti hänen itsensä kirjoittamasta monologinäytelmästä Johtaja, joka oli arvostelu- ja yleisömenestys. Antin esikoisromaani Järjestäjä ilmestyi tänä vuonna. Me Naiset antoi sille neljä tähteä.

Antin lisäksi Putouksen kuudennella kaudella nähdään Mari Perankoski, Kari Ketonen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen, Essi Hellén, Niina Koponen ja juontajan roolissa Heikki Paasonen.

Putouksen uusi kausi alkaa tulevana lauantaina 11. lokakuuta kello 19.30.

Lue myös:

Uusi Putous-tähti Antti Holma: "Homoutta ei pidä peitellä"

Putous-näyttelijä Antti Holman esikoisromaani naurattaa, paljastaa ja hirvittää

Tässä ovat uudet Putous-näyttelijät

Mistä tuntemattomat Putous-näyttelijät pitäisi muistaa?