Antti Holma tulee suurelle yleisölle tutuksi vasta Putouksen myötä, vaikka hän on tehnyt jo paljon töitä teatterinäyttelijänä ja kirjailijana. Kuva: Henna Aaltonen
Antti Holma tulee suurelle yleisölle tutuksi vasta Putouksen myötä, vaikka hän on tehnyt jo paljon töitä teatterinäyttelijänä ja kirjailijana. Kuva: Henna Aaltonen

Näyttelijä Antti Holma kertoo MTV:lle päättäneensä ennen Putous-kiinnitystä, että hän tekee loppuelämänsä jotain muuta kuin näyttelijäntyötä.

Putous-sarjan uudella tuotantokaudella näyttelevä Antti Holma, 31, kertoi MTV:lle aikoneensa lopettaa näyttelemisen juuri ennen kuin valikoitui mukaan supersuositun ohjelman näyttelijäkaartiin.

– Olin jo lopettamassa. Olen ammatiltani myös käsikirjoittaja ja siirryin hiljattain myös proosan puolelle. Se on se, mikä minua kiinnostaa, ja olinkin ajatellut, että loppuelämäni duunit olisivat siellä suunnalla, Antti kertoo MTV:n haastattelussa.

Antti on teatterin ja kirjallisuuden monilahjakkuus, mutta tuntematon kasvo muille kuin pääkaupunkiseudun teatteriyleisölle. Muun muassa Kansallisteatterissa ja Teatteri Takomossa näytellyt Antti muistetaan esityisesti hänen itsensä kirjoittamasta monologinäytelmästä Johtaja, joka oli arvostelu- ja yleisömenestys. Antin esikoisromaani Järjestäjä ilmestyi tänä vuonna. Me Naiset antoi sille neljä tähteä.

Antin lisäksi Putouksen kuudennella kaudella nähdään Mari Perankoski, Kari Ketonen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen, Essi Hellén, Niina Koponen ja juontajan roolissa Heikki Paasonen.

Putouksen uusi kausi alkaa tulevana lauantaina 11. lokakuuta kello 19.30.

Lue myös:

Uusi Putous-tähti Antti Holma: "Homoutta ei pidä peitellä"

Putous-näyttelijä Antti Holman esikoisromaani naurattaa, paljastaa ja hirvittää

Tässä ovat uudet Putous-näyttelijät

Mistä tuntemattomat Putous-näyttelijät pitäisi muistaa?

Nanna Karalahti ei vielä keväällä uskonut, että hän ja Jere pystyvät jatkamaan avioliittoaan. Hän kertoo ajatuksistaan Radio Aallon haastattelussa.

Nanna Karalahti kertoo Radio Aallon haastattelussa hänen ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, aviokriisin taustoista. Pari erosi keväällä, mutta palasi yhteen loppukesästä. Nanna näkee omassa toiminnassaan asioita, jotka vaikuttivat eroon.

”Olen aina ollut tosi vaativa.”

– Mä vaadin tosi paljon. Halusin Jeren kehittyvän reippaammin siitä vanhasta Jerestä tähän uuteen Jereen, joka on itsetutkiskelevampi. Olen aina ollut tosi vaativa parisuhteissa tietyllä tavalla, Nanna kertoo.

Blogissaan Nanna kertoi aikaisemmin, että aviokriisiin vaikutti myös rankka vauva-arki ja sekä hänen että Jeren vahvat egot. Nyt Nanna sanoo, ettei olisi uskonut, että parilla olisi tulevaisuutta muuten kuin Jax-pojan vanhempina.

– En olisi uskonut, että me palataan yhteen – en missään nimessä. Kyllä ero oli tietyllä tavalla lopullinen päätös, Nanna sanoo radiohaastattelussa.

Toisin kuitenkin kävi. Asiat alkoivat muuttua siinä vaiheessa, kun Nanna luovutti.

”Paras keino on luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä.”

– Puhun armollisesta itsekurista eli luovuttamisesta. Jos joku asia ei toimi, paras keino on riisua kaikki ne huolet ja murheet. Luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä. Kun murrat koko paletin, on paljon helpompi lähteä rakentamaan tyhjältä pöydältä. Luovuttaminen oli parasta, mitä meille kävi, Nanna miettii.

Aikaisemmin Nanna kertoi blogissaan myös, että he antavat Jeren kanssa toistensa olla nyt sellaisia kuin ovat.

– Onneksi olemme nyt toistemme puolella täysin alasti. Ihana olla oma itseni ja samalla antaa toisen olla. Kaikilla on hyvä olla, ja se heijastuu siihen kaikkein tärkeimpään eli meidän poikaan.

Me Naiset ja Radio Aalto kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Suvi ja Tyler Riggs ovat pian kahden lapsen vanhempia. 

Huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen), 29, saa lapsen näyttelijä-mallipuolisonsa Tyler Riggsin, 31, kanssa. Hän kertoi perheenlisäyksestä Instagram-sivuillaan julkaisemalla kuvia neuvolasta.

 

👣♥️

Henkilön suviriggs (@suviriggs) jakama julkaisu

Lapsi on Suville ja Tylerille toinen. Heidän esikoisensa syntyi joulukuussa 2016.

Suvi ja Tyler ovat olleet yhdessä vuodesta 2009. Kihloihin he menivät tammikuussa 2012 ja naimisiin elokuussa 2012.

Suvi tuli alun perin tunnetuksi Mallikoulu-ohjelmasta, jonka hän voitti vuonna 2005. Nykyään hän on kansainvälisesti tunnetuin suomalaismalli. Häntä edustaa eri puolilla maailmaa kolmetoista mallitoimistoa. Suvi on poseerannut muun muassa usean eri maan Vogue-lehden kansissa.