Antti Holma tulee suurelle yleisölle tutuksi vasta Putouksen myötä, vaikka hän on tehnyt jo paljon töitä teatterinäyttelijänä ja kirjailijana. Kuva: Henna Aaltonen
Antti Holma tulee suurelle yleisölle tutuksi vasta Putouksen myötä, vaikka hän on tehnyt jo paljon töitä teatterinäyttelijänä ja kirjailijana. Kuva: Henna Aaltonen

Näyttelijä Antti Holma kertoo MTV:lle päättäneensä ennen Putous-kiinnitystä, että hän tekee loppuelämänsä jotain muuta kuin näyttelijäntyötä.

Putous-sarjan uudella tuotantokaudella näyttelevä Antti Holma, 31, kertoi MTV:lle aikoneensa lopettaa näyttelemisen juuri ennen kuin valikoitui mukaan supersuositun ohjelman näyttelijäkaartiin.

– Olin jo lopettamassa. Olen ammatiltani myös käsikirjoittaja ja siirryin hiljattain myös proosan puolelle. Se on se, mikä minua kiinnostaa, ja olinkin ajatellut, että loppuelämäni duunit olisivat siellä suunnalla, Antti kertoo MTV:n haastattelussa.

Antti on teatterin ja kirjallisuuden monilahjakkuus, mutta tuntematon kasvo muille kuin pääkaupunkiseudun teatteriyleisölle. Muun muassa Kansallisteatterissa ja Teatteri Takomossa näytellyt Antti muistetaan esityisesti hänen itsensä kirjoittamasta monologinäytelmästä Johtaja, joka oli arvostelu- ja yleisömenestys. Antin esikoisromaani Järjestäjä ilmestyi tänä vuonna. Me Naiset antoi sille neljä tähteä.

Antin lisäksi Putouksen kuudennella kaudella nähdään Mari Perankoski, Kari Ketonen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen, Essi Hellén, Niina Koponen ja juontajan roolissa Heikki Paasonen.

Putouksen uusi kausi alkaa tulevana lauantaina 11. lokakuuta kello 19.30.

Lue myös:

Uusi Putous-tähti Antti Holma: "Homoutta ei pidä peitellä"

Putous-näyttelijä Antti Holman esikoisromaani naurattaa, paljastaa ja hirvittää

Tässä ovat uudet Putous-näyttelijät

Mistä tuntemattomat Putous-näyttelijät pitäisi muistaa?

Hius- ja meikkitaiteilija Antonio Flores palasi juuri asuntovaunulomalta. Kuva: Jonna Öhrnberg
Hius- ja meikkitaiteilija Antonio Flores palasi juuri asuntovaunulomalta. Kuva: Jonna Öhrnberg

Hius- ja meikkitaiteilija Antonio Floresilla on tapana tehdä ”määmatka” työputken päätteeksi.

– Matkustaminen on vastaus vapauden kaipuuseeni. Saatan tehdä 3-4 viikkoa putkeen töitä ja sitten lähteä. Teen matkoja säännöllisesti yksin, kertoo hius- ja meikkitaiteilija Antonio Flores.

Ecuadorista kotoisin oleva Antonio palasi juuri asuntovaunulomalta Euroopasta. Hän ajoi yksin asuntoautolla Saksan läpi Sveitsiin ja Ranskaan.

– Yksin matkustaminen tuolla tavalla on ihanaa. Kukaan ei häiritse ja saan nauttia täydellisestä vapaudesta. Nukuin, kun nukutti. Tein ruokaa, jonka katoin usein ulos pienelle pöydälle.

Sveitsin ja Ranskan rajalla mies koki jännittäviä hetkiä.

– Parkkeerasin ilta-aikaan johonkin Ranskan vuoriston lähelle. Nukahdin, mutta yöllä heräsi ja kuuntelin pimeydessä eläinten ääniä. Silloin vähän pelotti.

Aamulla paikan valinta ei enää kaduttanut.

– Joka puolella oli vihreää – ja lehmiä! Keitin kananmunia ja kahvit, kun lehmät tuijottivat minua.

Antonion puolisoa, kansanedustaja Pekka Haavistoa, siipan määmatkat eivät haittaa.

– Pekka on itsekin paljon reissussa. Tällä hetkellä hän tekee uudelleen kirjaa interrailista 40 vuoden tauon jälkeen ja on matkustellut ympäri Eurooppaa junalla.

– Nautimme molemmat matkustelusta ja maailman tarkkailusta, yhdessä ja yksin, Antonio kertoi eilen Make Up Storen Keskuskadun liikkeen muotinäytöksessä.

Marjaana Lehtisen parisuhde on kestänyt 12 vuotta. – Ei nainen ole mikään miehen patja, vaan myös naisen nautinto on tärkeää.

Entinen Miss Plus Size Marjaana Lehtinen, 35, julkaisi elokuussa Varpu Tavin kanssa kirjoittamansa kirjan Minä – plus size, jossa hän puhuu myös seksin tärkeydestä parisuhteessaan.

– Koen itseni naisen nautinnon puolesta puhujaksi. Jokainen meistä päättää omasta kehosta, enkä voi sanoa kenellekään, että tee makuuhuoneessa niin tai näin. Voin vain puhua omasta kokemuksesta.

Marjaanan oma parisuhde on kestänyt 12 vuotta. Hän oli saman painoinen kuin nyt, kun hän kohtasi miehensä Tomin. Lasten myötä paino kuitenkin nousi kolmessa vuodessa viisikymmentä kiloa. Lopulta hän painoi 169 kiloa.

– Ensimmäinen lapsi ei nukkunut ensimmäiseen puoleen vuoteen, ja hain lohtua herkuista.

Reilu kolme vuotta sitten hän aloitti elämäntapamuutoksen, jonka aikana hän pudotti painoa 80 kiloa.

Marianne kiittelee miestään siitä, että tämä on aina nähnyt kilojen taakse.

– Mieheni kirjoitti tekstin kirjaani, jossa hän kertoo, että on aina nähnyt vain hymyni. Itkeä pillitin, kun luin sitä.

Marjaana painottaa, että parisuhde on kahden kauppa myös makuuhuoneessa.

”Vinkkaankin aina miehelleni, että sun paikkaas on kyselty. Hän yleensä toteaa vain, että ei tuossa ulkona mitään jonoa näy.”

– Jos oikeasti, siis oikeasti on päänsärky ja olet kipeä, ei kenenkään kannata lähteä harrastamaan seksiä. Mutta jos kumppanin kanssa lähtee muuten lakanoita heiluttelemaan, niin yleensä sen jälkeen on hymy korvissa molemmilla.

Se, että joskus seksiä voi harrastaa myös puolison mieliksi, on Mariannen mielestä ymmärretty väärin.

– Tärkeä on, että myös nainen saa sessiosta silti yhtä paljon. Ei meillä mies ole mikään macho, joka sanoo, että nainen nyt makuuhuoneeseen. Ei nainen ole mikään miehen patja, vaan myös naisen nautinto on tärkeää.

Marjaana sanoo, että heille parisuhteessa tärkeitä yhteen sitovia asioita ovat myös luottamus ja hyvä huumori.

– Minulle on julkisuuden myötä tullut paljon kaikenlaisia kyselyitä miehiltä. Vinkkaankin aina miehelleni, että sun paikkaas on kyselty. Hän yleensä toteaa vain, että ei tuossa ulkona mitään jonoa näy, Marjaana totesi Specsaversin hyväntekeväisyysillassa Radisson Blu Plaza Hotellissa.