Minna Haapkylä ja Hannu-Pekka Björkman hakivat avioeroa yhdessä. Kuvat: MN-arkisto
Minna Haapkylä ja Hannu-Pekka Björkman hakivat avioeroa yhdessä. Kuvat: MN-arkisto

Näyttelijäpariskunta Minna Haapkylä ja Hannu-Pekka Björkman hakivat avioeroa yhdessä.

Yli 20 vuotta yhdessä olleet Minna Haapkylä, 40, ja Hannu-Pekka Björkman, 45, ovat hakeneet avioeroa. Asiasta kertoi MTV.fi.

Helsingin käräjäoikeus vahvisti lehdelle, että näyttelijäpari haki avioeroa yhdessä 7. toukokuuta.

Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 1992, naimisiin he menivät vuonna 2002. Hannu-Pekka kertoi aikaisemmin tänä vuonna Ilta-Sanomille, että pari muutti erilleen jo viime vuoden lopussa, mutta hän itse muutti takaisin yhteiseen kotiin lasten takia.

Minnalla ja Hannu-Pekalla on yhdeksän- ja viisivuotiaat pojat.

Lue myös:

Minna Haapkylä: "Kuun lopussa lasken euroja"

Minna Haapkylä ammentaa perhe-elämästä

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.