Me Naiset
|
Inka Simola
Timo Koivusalo (vas.) ja Joel Hallikainen (oik.) tekivät Tuttu juttu -ohjelmaa TV2:ssa vuosina 1992–2000. Hallikaisen lähdön jälkeen Koivusalo jatkoi ohjelman tekemistä muutaman vuoden. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Tuttu juttu
Timo Koivusalo (vas.) ja Joel Hallikainen (oik.) tekivät Tuttu juttu -ohjelmaa TV2:ssa vuosina 1992–2000. Hallikaisen lähdön jälkeen Koivusalo jatkoi ohjelman tekemistä muutaman vuoden. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Tuttu juttu

Timo Koivusalo kertoo Iltalehdessä hänen ja Joel Hallikaisen välien olevan viimein kunnossa. Hallikainen puolestaan kommentoi MTV.fille, että on 15 vuoden aikana puhunut vain kerran Koivusalon kanssa puhelimessa.

Ohjaaja ja Tuttu juttu -ohjelmasta tunnettu Timo Koivusalo, 50, kertoo keskiviikon Iltalehdessä hänen ja Joel Hallikaisen, 52, välien olevan kunnossa.

Kaksikko teki yhdessä vuosina 1992–2000 Tuttu juttu -ohjelmaa, joka oli yksi television suosituimpia ohjelmia. Hallikainen jätti parisuhdevisailun vuonna 2000, minkä jälkeen kaksikon on kerrottu riitaantuneen.

– Joelin kanssa on soiteltu. Voi hyvin olla, että tehdään vielä töitä yhdessä. Se juttu toimi niin hyvin kimpassa, Koivusalo sanoo Iltalehdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hän kertoo myös saaneensa pyyntöjä ohjelman jatkamisesta konserttisaleissa eikä sulje pois myöskään paluuta television puolelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Marssisin huomispäivänä studioon, jos joku soittaisi ja kysyisi, jatketaanko Tuttua juttua. Se olisi mahtavaa! Nyt on tullut valtavasti uusia aviopareja, jotkut eronneet ja toiset taas menneet kimppaan.

Hallikainen puolestaan hämmästelee MTV.fille Koivusalon sovintopuheita. Mistään varsinaisesta riidasta – saati sovinnosta – Hallikaisella ei ole tietoa.

– En ole nähnyt miestä viiteentoista vuoteen. En tiedä, mitä tässä välissä sitten on tapahtunut. Yhden kerran olen tänä aikana puhunut hänen kanssaan puhelimessa, Hallikainen kertoo MTV.fille.

Mahdolliseen yhteistyöhön Hallikainen suhtautuu epäilevästi.

– Sellaisessa yhteistyössä pitää puhaltaa täysin samaan hiileen ja olla yhteiset päämäärät. Muuten se ei toimi. Nyt on uusien tekijöiden aika, ja hyvä niin. Olisi hirvittävän masentavaa, jos samat naamat voittaisivat tv-palkintoja vuodesta toiseen, Hallikainen sanoo MTV.fille.

Tuttu jutun jälkeen Timo Koivusalo on keskittynyt elokuvien ohjaamiseen ja Joel Hallikainen laulukeikkoihin. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Tuttu juttu

Viime vuonna Hallikainen kirjoitti nettisivuilleen olevansa yhä tyytyväinen, että lähti aikoinaan Tuttu jutusta ja vetäytyi hetkeksi julkisuudesta.

– Minusta tuli ulkopuolinen omassa elämässäni. Seurasin sivusta megatähden elämää omissa kuorissani. Tilanne muljahti päälaelleen. Tekemisen ilo ja kyky kohdata alkoivat kadota. Jossain vaiheessa ilo vaihtui väkisin pusertamiseksi ja elämän perusasiat kauppatavaraksi.

– Timon ja minun välille alkoi kasvaa railo, joka vei meitä eri suuntiin. Ristiriita kasvoi niin suureksi, että lopulta tein kivuliaan päätöksen hypätä ulos oravanpyörästä. Päätös ei ollut helppo, mutta se oli oikea. Tein sen perheeni ja itseni vuoksi, Hallikainen kirjoitti nettisivuilleen keväällä 2013.

Sisältö jatkuu mainoksen alla