Me Naiset
|
Inka Simola
Jere Karalahden ja Susanna Karalahden avioero on ollut Jeren blogin mukaan riitaisa.Kuvat: IS/Janne Aaltonen ja Tuomas Selänne
Jere Karalahden ja Susanna Karalahden avioero on ollut Jeren blogin mukaan riitaisa.Kuvat: IS/Janne Aaltonen ja Tuomas Selänne

Jääkiekkoilija Jere Karalahti ja hänen ex-vaimonsa Susanna Karalahti saavat 14-vuotiaan tyttären yhteishuoltajuuden. Riitaa puitiin oikeudessa.

Jääkiekkoilija Jere Karalahti ja hänen ex-vaimonsa Susanna Karalahden huoltajuuskiista on ohi. Parilla on 14-vuotias Ronja-tytär, ja MTV.fi:n mukaan Helsingin käräjäoikeus on määrännyt ex-parille yhteishuoltajuuden. Tytär jää asumaan äitinsä luokse, ja Jere on määrätty maksamaan elatusapua 1200 euroa kuukaudessa.

Alun perin Susanna Karalahti vaati yksinhuoltajuutta, puolison elatustukea ja elatusapua 1300 euroa kuukaudessa. Pari oli yhdessä 20 vuotta, kunnes Jere haki avioeroa helmikuussa 2014. Jere on kertonut blogissaan eron olleen riitaisa.

– Niin kuin yleensä erotilanteissa, tässäkin on niin paljon vihaa ja katkeruutta mukana, ettei aina pystytä ajattelee järkevästi. Mulla on ihan huikea tytär, ja meillä on hyvät välit sen kanssa. Se täytti just 14 ja varmasti tajuu asioita. Ronja tulee aina olemaan ykkössijalla mun elämässä! Jere kirjoitti elokuussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nykyään Jere asuu avoliitossa fitness-urheilija Nanna Koiviston kanssa. Jere ylisti nykyistä puolisoaan viime viikolla Hjallis Harkimon keskusteluohjelmassa ja kertoi heidän suunnittelevan lasta. Ronja-tyttären lisäksi Jerellä on Valko-Venäjällä lapsi ajalta, jolloin hän oli vielä naimisissa Susannan kanssa. Kesäkuussa Jere kertoi blogissaan, ettei aio olla mukana lapsensa elämässä Valko-Venäjällä, mutta kantaa isyydestä taloudellisen vastuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Jere Karalahti Hjallikselle: "Ihan varmasti teemme Nannan kanssa lapsen"

Jere Karalahti puhuu suunsa puhtaaksi erostaan ja lapsestaan Valko-Venäjällä

Sisältö jatkuu mainoksen alla