Jere Karalahden ja Susanna Karalahden avioero on ollut Jeren blogin mukaan riitaisa.Kuvat: IS/Janne Aaltonen ja Tuomas Selänne
Jere Karalahden ja Susanna Karalahden avioero on ollut Jeren blogin mukaan riitaisa.Kuvat: IS/Janne Aaltonen ja Tuomas Selänne

Jääkiekkoilija Jere Karalahti ja hänen ex-vaimonsa Susanna Karalahti saavat 14-vuotiaan tyttären yhteishuoltajuuden. Riitaa puitiin oikeudessa.

Jääkiekkoilija Jere Karalahti ja hänen ex-vaimonsa Susanna Karalahden huoltajuuskiista on ohi. Parilla on 14-vuotias Ronja-tytär, ja MTV.fi:n mukaan Helsingin käräjäoikeus on määrännyt ex-parille yhteishuoltajuuden. Tytär jää asumaan äitinsä luokse, ja Jere on määrätty maksamaan elatusapua 1200 euroa kuukaudessa.

Alun perin Susanna Karalahti vaati yksinhuoltajuutta, puolison elatustukea ja elatusapua 1300 euroa kuukaudessa. Pari oli yhdessä 20 vuotta, kunnes Jere haki avioeroa helmikuussa 2014. Jere on kertonut blogissaan eron olleen riitaisa.

– Niin kuin yleensä erotilanteissa, tässäkin on niin paljon vihaa ja katkeruutta mukana, ettei aina pystytä ajattelee järkevästi. Mulla on ihan huikea tytär, ja meillä on hyvät välit sen kanssa. Se täytti just 14 ja varmasti tajuu asioita. Ronja tulee aina olemaan ykkössijalla mun elämässä! Jere kirjoitti elokuussa.

Nykyään Jere asuu avoliitossa fitness-urheilija Nanna Koiviston kanssa. Jere ylisti nykyistä puolisoaan viime viikolla Hjallis Harkimon keskusteluohjelmassa ja kertoi heidän suunnittelevan lasta. Ronja-tyttären lisäksi Jerellä on Valko-Venäjällä lapsi ajalta, jolloin hän oli vielä naimisissa Susannan kanssa. Kesäkuussa Jere kertoi blogissaan, ettei aio olla mukana lapsensa elämässä Valko-Venäjällä, mutta kantaa isyydestä taloudellisen vastuun.

Lue myös:

Jere Karalahti Hjallikselle: "Ihan varmasti teemme Nannan kanssa lapsen"

Jere Karalahti puhuu suunsa puhtaaksi erostaan ja lapsestaan Valko-Venäjällä

Muusikko Jouni Hynynen on uudessa Facebook-profiilikuvassaan siilitukkainen. Parta sentään on jäljellä.

Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on pitkään tunnettu pitkästä heviletistään. Nyt kuitenkin näyttää uhkaavasti siltä, että Jouni on luopunut kutreistaan. Hän vaihtoi julkisen Facebook-profiilikuvansa otokseen, jossa tukkaa on jäljellä vain muutaman millimetrin verran.

Kuvan kommenteissa muutosta ihmetellään ja epäillään. Osa kommentoijista ei ole meinannut tunnistaa Jounia, eikä ihme. 

”Joskus pitää aloittaa alusta,” Jouni on vastannut yhdelle kommentoineista. 

Jouni Hynynen vaihtoi Facebook-profiilikuvakseen tämän otoksen.

Vuonna 2011 Jouni kertoi televisiossa ajavansa hiuksensa pois, mikäli suomalainen kestävyysurheilu saadaan nousemaan entiseen loistoonsa. Tuolloin hän kertoi, että hänen tyttärensä oli alkanut itkemään kuullessaan isän mahdollisesta hiustenlähdöstä.

Ei tiedetä, johtuuko Jounin kuontalon lyhentyminen tällä kertaa suomalaisesta kestävyysurheilusta vai jostakin ihan muusta. Sitäkään mahdollisuutta ei voi sulkea pois, etteikö kyse olisi erittäin taidokkaasta maskeerauksesta.

Parta sentään näyttää olevan entisellään.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto
Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-illassa elokuussa Jouni Hynynen edusti vielä pitkätukkaisena. Vieressä Jounin vaimo, näyttelijä Mari Perankoski. Kuva: Sanoma-arkisto

 

– Olen kokenut epäasiallisia tilanteita, Miss Universum -kisoihin valmistautuva Michaela Söderholm toteaa.

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa levinnyt Me too -kampanja on saanut naisia tuomaan esille heihin kohdistunutta seksuaalista häirintää. 

Myös tuore Miss Suomi Michaela Söderholm, 25, pitää kampanjaa herättävänä.

– Olen kokenut elämässäni tilanteita, jotka mielestäni eivät ei ole olleet asiallisia. Miss Suomena tilanteet ovat olleet lähinnä yhteiskuvatilanteissa, jossa ihailijan käsi on saattanut mennä liian alas tai puristaa liian kovaa. Olen selvinnyt näistä huomauttamalla napakasti asiasta.

– Pitää muistaa, että myös miehet voivat kokea tällaisia tilanteita. Olen lukenut viikon aikana paljon kertomuksia asian ympäriltä. Niihin verrattuna olen päässyt elämässä aika vähällä.

Stoppi suhdehuhuille

Tämän viikon 7 päivää -lehdessä kerrotiin huhuista, joiden mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmasta suljetulla Tomi Metsäkedolla, 47, ja Michaelalla olisi orastava suhde.

Michaela kumoaa väitteet.

– Olin viime sunnuntaina Tähdet tähdet -ohjelmassa Marko Björsin kutsumana. Ohjelman jälkeen menimme koko ryhmän kanssa ulos syömään. Samassa pöydässä istui muitakin ohjelman tähtiä, kuten Erja Lyytinen. Jostain syystä se, että istuimme samassa pöydässä isommassa porukassa, nousi uutiseksi. Minä en ole saanut Tomilta mitään viestejä.

Tällä hetkellä Michaela keskittyy Miss Universum -kilpailuihin, jonne hän lähtee jo reilun kahden viikon kuluttua. Treffailulle ei ole tällä hetkellä aikaa.

– On minulle tullut jonkun verran viestejä miehiltä, mutta keskitytään nyt Universumeihin. Katsotaan sen jälkeen, onko aikaa nähdä ihmisiä.

”Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia.”

Personal trainerin avulla kisoihin

Käytännössä valmistautuminen alkoi jo maaliskuussa. Michaelan jalkapöytä murtui vuoden alussa, mutta hän halusi pitää kroppansa tanssikisoja varten muuten kunnossa. Siksi Michaela palkkasi personal trainerin.

Saman valmentajan kanssa hän on valmistautunut Universumeihin.

– Syön perusterveellistä ruokaa, en todellakaan pelkästään munavalkuaisia ja höyrytettyjä kasviksia. Treenien lisäksi käyn hypoxissa ja yritän varata aikaa unelle ja palautumiselle.

Lue myös: Tyyliä metsästämässä -bloggaaja Veera testasi, onko hypoxista hyötyä, jos ei laihduta