Alexander ja Hanna Gullichsen jättivät avioerohakemuksen yhdessä. Kuva: Milka Alanen
Alexander ja Hanna Gullichsen jättivät avioerohakemuksen yhdessä. Kuva: Milka Alanen

Hanna ja Alexander Gullichsen ovat jättäneet avioerohakemuksen.

Ruokakirjailija-bloggaaja Hanna Gullichsen, 34, ja ravintoloitsija Alexander Gullichsen, 50, ovat jättäneet avioerohakemuksen yhdessä. Asiasta kertoi MTV.fi.

Maaliskuussa Gullichsenien tiedottaja kertoi Me Naisille pariskunnan asumuserosta. Häneen mukaansa eroon ei liittynyt draamaa tai katkeruutta, ja pari pysyy erosta huolimatta ystävinä ja yhteistyökumppaneina.

Viime viikonloppuna Hanna Gullichsen sanoi Me Naisille keskittyvänsä parin kuusivuotiaaseen poikaan.

– Tällä hetkellä elämäni tärkein asia on poikani ja se, että saan tehdä juuri sitä mitä haluan, Hanna sanoi.

Hanna ja Alexander tapasivat toisensa vuonna 2003, kun Hanna työskenteli Alexanderin ravintolassa. Suurelle yleisölle pari tuli tunnetuksi avokadopastan luojina. He ovat julkaisseet yhdessä ruokakirjoja ja tehneet Meidän safkaa -ohjelmaa.

Lue myös:

Hanna Gullichsen: "Poikani on nyt tärkein"

Avokadopastan luojat Hanna ja Alexander Gullichsen: Asumusero

Avokadopastan luojat: "Tämä saattaa olla seuraava hittireseptimme"

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.