Tero ei löytänyt Maajussille morsian -ohjelmasta puolisoa mutta löysi rakkauden kuvausten jälkeen. Kuva: MTV
Tero ei löytänyt Maajussille morsian -ohjelmasta puolisoa mutta löysi rakkauden kuvausten jälkeen. Kuva: MTV

Maajussille morsian -ohjelman kuvausten jälkeen tavanneet Tero ja Anne eivät ole vielä varanneet kirkkoa.

Maajussille morsian -ohjelmassa merikarvialainen Tero valitsi Lindan, mutta parin välille ei syntynyt syvempää suhdetta. Nyt MTV  kertoo, että Tero on löytänyt uuden rakkaan kotipaikkakunnaltaan.

Tero kertoo MTV:lle olevansa niin ihastunut, että tietää menevänsä naimisiin nuorisotyön ohjaajana työskentelevän Annen kanssa.

Paria yhdistää usko, jonka vuoksi he myös pidättäytyvät petipuuhista ennen avioliittoa. Tero toi uskonsa avoimesti esiin myös ohjelmassa.

– Tutustuimme rauhassa jo ennen seurustelua. Ja ennen naimisiinmenoa emme ole petipuuhissa. Se on ollut päivänselvää. Olen joskus miettinyt, että pystyisikö sellaiseen, mutta nyt kun tiedän, että se on oikea suunta, niin se on tuntunut helpolta, Tero sanoo.

”Nyt kun tiedän, että se on oikea suunta, niin se on tuntunut helpolta.”

Annen mukaan päätös on yhteinen. Mikään kiire vasta vähän aikaa seurustelleella parilla ei kuitenkaan ole, sillä kirkkoa he eivät ole vielä varanneet.

Myös muu intiimi läheisyys on pannassa.

– Vaikka on halunnut pussailla ja kaikennäköistä, niin jätimme ne pois kokonaan. Tutustun ensin siihen ihmiseen ennen kuin annan haluille valtaa, maajussi perustelee haastattelussa.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.