Uimari Emilia Pikkarainen, 21, oli toista kertaa elämässään mallina Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämässä hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä toukokuussa 2014. Kuva: Jonna Öhrnberg
Uimari Emilia Pikkarainen, 21, oli toista kertaa elämässään mallina Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämässä hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä toukokuussa 2014. Kuva: Jonna Öhrnberg

Kun F1-kuski Valtteri Bottas kisasi Monacossa, tyttöystävä huippu-uimari Emilia Pikkarainen ei jäänyt toimettomaksi.

Uimari Emilia Pikkarainen, 21, kannusti viikonloppuna Monacossa miesystäväänsä Valtteri Bottasta, 24, Monacon GP:ssä. Emilia ei tyytynyt Monacossa pelkkään varikkovaimon rooliin, vaan esiintyi asustemerkki Dom Reillyn kuvissa sekä hyväntekeväisyysnäytöksessä. Muotikuvissa ja catwalkeilla esiintyminen on Emilialle uusi juttu. Hän on Ilta-Sanomien mukaan ollut lavalla aiemmin vain kaksi kertaa.

Emilia asuu toistaiseksi Suomessa, mutta pyrkii tapaamaan maailmalla matkustavaa Valtteria niin usein kuin mahdollista. Vielä ei kuitenkaan ole kihlojen aika, Emilia kertoi Me Naisille Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämässä hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä toukokuussa.

Emilia Pikkarainen asustemerkki Dom Reillyn kuvauksissa (alla).

Emilia Pikkarainen mallina Amber Loungessa järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa (alla).

Lue myös:

F1-kuski Valtteri Bottaksen rakas Emilia Pikkarainen: Ei vielä kihloja

Emilia Pikkaraiselle varikkoseuraa Kimi Räikkösen Minttu-rakkaasta?

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.