Me Naiset
|
Paula Repo
Jyrki Sukula. Kuva: Liina Aalto-Setälä
Jyrki Sukula. Kuva: Liina Aalto-Setälä

Löyhkääviä roskiksia ja liharuokaa vegelle. Niihinkin kokki Jyrki Sukula on törmännyt lomillaan.

Uusi ohjelma Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula! starttaa 10.9. Nelosella. Tällä kertaa Jyrki Sukula auttaa ongelmien kanssa kamppailevia hotelleja, hostelleja ja majataloja. Aina Jyrkin itsenkään hotellireissut eivät ole menneet nappiin.

Italian Rapallossa Jyrkillä kävi huono tuuri huoneen kanssa.

– Huoneen ikkunassa oli kalterit ja ikkunat olivat auki ulkopuolelta, joten niitä ei pystynyt sulkemaan sisältä. Ikkunan edessä oli roskikset, jotka haisivat ihan helvetisti. Sitten siihen tuli vielä lintuja. Kun vihdoin sain nukahdettua, tuli roskakuski paikalle. Mietin, että eihän tämä voi olla todellista, Jyrki nauraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Helsinkiläisessä hotellissa pielessä olivat palvelu ja ruoka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Minulla ei yhtenä vuonna ollut aikaa viedä vaimoani mihinkään hääpäivämatkalle, joten menimme hotelliin Helsingissä, Jyrki muistelee.

Jyrki kävi etukäteen tekemässä tarkat tilaukset sviitistä ja huonetarjoilusta. Hän painotti samalla, että vaimo on kasvissyöjä.

– Ensimmäisenä kun tultiin sisään huoneeseen, meille tarjottiin samppanjaa. Se oli mahtavaa. Sitten tuli hanhenmaksaa. Huomautin siitä tarjoilijalle. Väliruoka oli silti risottoa, jonka päällä oli pekonia. Pääruoaksi tuli vielä lampaankyljyksiä. Se oli aivan käsittämätöntä. Puhutaan vielä sillä hetkellä Suomen hienoimmasta hotellista.

– Tuon tasoisessa hotellissa ei saa tapahtua noin. Piste.

Lue myös:

Jyrki Sukula: "Olin ennen aivan sietämätön"

Sisältö jatkuu mainoksen alla