Me Naiset
|
Inka Simola
Jay Z ja Beyoncé toukokuussa 2014. Heitä on pidetty musiikkimaailman unelmaparina. Kuva: Reuters
Jay Z ja Beyoncé toukokuussa 2014. Heitä on pidetty musiikkimaailman unelmaparina. Kuva: Reuters

Beyoncén ja Jay Z:n väitetään luopuneen vihkisormuksistaan.

Jos ulkomaisia nettisivustoja on uskominen, laulaja Beyoncén, 32, ja räppäri-tuottaja Jay Z:n, 44, avioliitto on kriisissä. Kesäkuussa Star Magazine -lehti väitti Beyoncén pettäneen miestään turvamiehen kanssa, ja nyt The New York Postin Page Six -sivusto väittää, ettei pari käytä enää vihkisormuksiaan.

Musiikkimaailman superpari on tällä hetkellä yhteisellä kiertueella, ja Jay Z on sivuston mukaan palkannut avioliittoneuvojan mukaan, jotta pari selviäisi kiertueesta kunnialla. Jay Z:llä ja Beyoncélla on paineita pysyä väleissä joulukuuhun asti kestävän kiertueen ajan, sillä heille on jo maksettu siitä miljoonia.

– He yrittävät keksiä tavan jatkaa yhdessä ilman, että heidän täytyisi erota. Mutta jos ette ole huomanneet, heillä ei ole sormuksia, eräs lähde sanoi The New York Postin Page Six -sivustolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hissiraivarit ja häätatuointimysteeri

Superparin ympärillä on jo pitkään tapahtunut kummia. Keväällä viihdelehdistö kohisi, kun Beyoncén häätatuointi näytti kadonneen mystisesti. Hän tatuoi aikoinaan vasempaan nimettömäänsä roomalaisilla kirjaimilla IV, joka symboloi hänen ja Jay Z:n hääpäivää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisäksi pari oli ympäri maailmaa otsikoissa hissitappelun takia, kun Beyoncén sisko Solange sai Jay-Z:lle raivarit. Video hissiraivareista levisi nopeasti, ja jopa yhteiskunnallisiin kysymyksiin keskittyneet Time ja The Atlantic osallistuivat tapauksen setvimiseen.

Beyoncé ja Jay Z menivät naimisiin vuonna 2008 ja heillä on 2,5-vuotias tytär Blue Ivy.

Lue myös:

Mihin katosi Beyoncén häätatska? Nämäkin julkkikset ovat katuneet rakkaustatuointejaan

Miksi Jay Z ja Beyoncén sisko oikein tappelivat?

Sisältö jatkuu mainoksen alla